Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Gość pytajaccy dzenntellmannn
bo denerwuje mnie to ze obrazasz ogolnie kobiety tylko dlatego ze nie mozesz miec jakiejs konkretnej Blad. Nie obrazam kobiet tylko stwierdzam fakty, to jest roznica, po wtore druga czesc twojej wypowiedzi takze jest bledna

Gość Długi
ale pierdolicie wszyscy ....

Moorland rozumiem ze jestes singielka z wyboru skoro wiesz co oni robia hahaaa

Gość seksualnaona
powiem tak porownujac kobiety dojrzałe singielki z mezczyznami dojrzałymi singlami to jest diametralna przepasc. Kobieta pwna siebie samodzielna zaradna zadbana, a facet to taka sierota zyciowa z kompleksami, sfrutrowany zakompleksiony masakra. Pracuje w branzy w ktorej mam non sop do czyneinia z klientami i widze co sie teraz dzieje

nie, mam faceta, ale znam ludzi którzy są sami bo im tak pasuje. Z zasady to przejściowe i potem nie potrzebują czasu, żeby się z kimś związać kiedy się już zdecydują.

"Jeżeli oboje zajmują się dziećmi po równo to oboje też równie ciężko pracują. Jeżeli ta równowaga jest zachwiana to ktoś będzie miał jednych obowiązków więcej, innych mniej - przy czym to niekoniecznie coś złego. " No ale jezeli facet wiecej pracuje, to rowniez wykonuje obowiazki wobec dziecka. Takze, jesli chodzi o wzorzec np dla syna. Przeciez wykonywanie obowiazkow wobec dziecka nie polega wylacznie na siedzeniu z znim w domu.

Gość zainteresowany leon
bo kobieta powinna byc lana wtedy z nią nie ma problemu a jak jest rownouprawnienie to tak jest spojrzcie na innych jakos w afryce i azji nie ma takich problemow z kobietami a dlaczego bo sa nizej od mezczyzn wogle powinismy robic jak muzlumanie pizgac je jak sa niepsluszne to by nie mialy wymagan hahahahaha

porownujac kobiety dojrzałe singielki z mezczyznami dojrzałymi singlami to jest diametralna przepasc. Kobieta pwna siebie samodzielna zaradna zadbana, a facet to taka sierota zyciowa z kompleksami, sfrutrowany zakompleksiony masakra hahhaaa dziwne ze samodzielne zaradne kobiety sa singielkami a te niezaradne, niesamodzielne maja facetow cos tu nie gra, nawet nie wiesz jakie glupoty piszesz

Gość wuwuzele
To dziwne, bo ja spotykam wielu singli, którzy są samodzielni, sami sobie radzą w życiu itd. a singielki, to takie właśnie z przymusu, że nikt ich nie chciał i ciągle szukają tego jedynego...

Gość ddddddupeb
panowie nie o wille i basen chodzi :) oj widze że chcielibyście dorównać Pique, czy innych dorobionych męzczyzn którzy w swych ramionach trzymają szczęsliwe kobiety , bo tak wam sie wydaje tak widzicie szczęscie, szkoda to przykre i błędne

Gość seksualnaona
Nawet mam przykład napisał do mnie teraz na meila kolega samotny lat 36 i za kazdym razem kiedy do mnie cos pisze to mi zrzedzi ze nie moze znalesc kobiety juz mi sie flaki przewracaja jak ciagle mi pisze w kolko to samo i zdizwie cie facet ma kase a zadna go nie chce. Przyczepił sie do mnie jak rzep, ale przez wzglad na nasza znajomosc nic mu nie pisze przykrego . Tyle razy mu musiałam kurwa szukac jakis rozwiazan ostatno na sylwetra wysłałąm mu link gdzie fajnie spedzaja sylwka single to nie kurwa nie pojechał i znowu mi dupe truje ze dziewczyny nie mmoze znalesc no kurwa zero zaradnosci taka ciota ze az sie flaki przewracaja i ma kas on naprawde ma kase i zadna go nie chce

Naj - ano właśnie, ale rodzaj obowiązków się różni. Jasne, że pracując robi wiele dla dziecka. Przy czym modeli tego ile kto pracuje i jakie ma obowiązki jest dużo. Jeżeli chodzi o bezpośrednią interakcję z dzieckiem mężczyźni jednak są trochę w tyle (ponieważ więcej pracują i vice versa...koło się zamyka).

Gość wuwuzele
to zmień towarzystwo seksualna, bo ja na takich nie natrafiam...

Gość zainteresowany leon
prawda jest taka ze to facet powinien dyktowac kto co ma robic a nie sluchac o jaiks tam wymaganiach kobiet taki facet jest smiesznym zniewiescialym chlopcem

no k**wa zero zaradnosci taka ciota ze az sie flaki przewracaja i ma kas on naprawde ma kase i zadna go nie chce widzisz, to nie przypadek ze wspominasz o tej kasie kobiety to materialistki

Gość seksualnaona
nie musze zmieniac bo z nim sie nie spotykam od czasu do czasu o tak z nim pisze bo go znam pare ładnych lat

Gość O co lotto?
No prawda,że kobiety wkładają więcej w wychowanie dzieci.Taki facet który przynosi do domu pieniądze zazwyczaj nie interesuje się życiem rodzinnym.Kto karmi dziecko?kto przewija itd.?Mało który facet przewija dziecko.A co by było gdyby kobieta zarabiała tyle samo co facet.Ciążą,poród i kobieta odrazu po porodzie chce wrócić do pracy.Kto dzieckiem się zajmie? Facet zajmie się dzieckiem?dać babci do odchodowania?czy obcej osobie?Bo nie rozumiem myślenia autora.Pieniądze to nie wszystko,a jeśli to wszystko dla kogoś to taka osoba w żadnym wypadku nie powinna być w związku,zakładać rodziny. A co do facetów to ile jest teraz 'młodych' facetów tkzw. Złote rączki? Mało kto ma pojęcie o tym jak pralkę naprawić,jak płytki położyć itd. Za wszystko muszą płacić,bo nic nie umieją.A skoro nie umieją to niech na to pracują.Chociaż jestem młoda to mam wrażenie,że 30 lat temu było lepiej.Ludzie byli wszechstronni,każdy miał swoje obowiązki i było wiadomo kto co ma robić.A Teraz?większości egoizm.

Gość seksualnaona
gdyby były materialistkami to teraz by mi sie nie zalil ze zadna go nie chce , czytaj ze zrozumieniem

Gość zainteresowany leon
ale dziesiejsza moda robi z facetów niańki a oni sa jeszcze z tego dumni :D zamiast korzystać z zycia

Gość seksualnaona
dokładnie u mnie w pracy jest taki chłopak co nie potrafił zarowki wymienic w pokoju, i zawołał sowjego młodszego kolege. I tak jest za kazdym razem ze go woła z byle czym. ten niezaradny ma 28 lat ten ktoego ciagle woła 21 lat. Tak samo jest z samochodem wymiana wyvieraczek czy cos tez o niego dzowni ludzie w głowie sie nie miesci

Gość zainteresowany leon
Za wszystko muszą płacić,bo nic nie umieją No sorry ale wykształciłem się w jednym kierunku i naa tym zarabiam i tyle nie musze umieć wszystkiego ty też nie umiesz mi sciąć włosów tak czy inaczej albo naprawić komputer

czytam ze zrozuumieniem, za to ty tego nie robisz to ze twoj kolega jest sam mimo ze ma kase to nie jest kontraruguemt do tego ze kobiety leca na kase, mysl troche!! to nie przypadek ze napisalas ze twoj kolega jest sam mimo ze ma kase, to tylko pokazuje jak kobiety leca na kase, gdyby nie lecialy na kase to bys nie wspominala o tym ze ma kase

Gość seksualnaona
z kolezanka z pracy stwierdzilysmy ze ten gowniarz jest o wiele bardziej meski i bardziej nam imponuje niz ten starszy taka ciota sierota normalnie polewnke mamy z tej jego niezaradnosci.NO i jaki morał ten co ma 28 lat jest sam a ten co ma 21 rucha gdzie popadnie

Gość zainteresowany leon
bo nic nie umiecie

zainteresowany leon one tego nie potrafia zrozumiec jak facet nie jest zlota raczka nie potrafi wszystkiego to jest ciota, jak kobieta nie potragi zaprogramowac telewizora, nie potragfi wymienic kola w samochodzie to wszystko jest ok

NO i jaki morał ten co ma 28 lat jest sam a ten co ma 21 rucha gdzie popadnie to tylko pokazuje jakeie ssa wspolczesne kobiety, jakie latwe, puszczlaskie itd

Gość seksualnaona
Nie no kurwa szkoda bardzo zeby takich rzeczy facet nie potrafił matko ale zciebie ciota totalna.