Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Ja jestem zaklepana przez jeden z tych wybryków natury które nie mają problemów ze spełnianie wszystkich tych "sprzecznych" wymagań o których pieprzy dżemik :P

Gość seksualnaona
PO to sa cioty zeby na nich zyrowac sieroto

Gość zainteresowany leon
musi byc rownowaga w naturze, słabszy przegrywa silnejszy wygrywa To powiniśmy was nękać i powiniście żyć tylko niezbędnymi i skromnymi rzeczami !

Gość pytajaccy dzenntellmannn
"Kobieta wkłada dużo więcej czasu i pracy w wychowanie tych dzieci niż facet. " Z tym sie nalezy zgodzic

Gość seksualnaona
wlasnie dlatego jest sporo beznadziejnych singli i sporo fajnych singielek.Single to zazwyczaj cioty a zajety to dupczy a to tu a to tam

Gość Długi
Moorland No i co z tego mnie interesujesz ty a nie twój facet :D

musi byc rownowaga w naturze, słabszy przegrywa silnejszy wygrywa gdyby tak bylo to kobiety by w ogole nie istnialy

wlasnie dlatego jest sporo beznadziejnych singli i sporo fajnych singielek ojojoj, jakie te singielki sa biedne ojojjo

Naj - nie chcę teraz skłamać, bo to tylko "ogólne dane" które pamiętam jeszcze z socjologii - pomimo równouprawnienia to kobiety częściej biorą wolne z powodu chorób dzieci i wykonują większość prac domowych. Mężczyźni, owszem, zajmują się dziećmi, ale im przypada zabawa z nimi czy pomoc w lekcjach kiedy mają czas. Oczywiście nie mówimy tu o sytuacji w której para wszystkimi obowiązkami dzieli się po równo.

Gość seksualnaona
Ludzie w pracy, w domu gdziekolwiek jestescie widac ze zycie to dzungla w dzisiejszych czasach. Walka o przetrwanie

niech te "fajne" singielki maja wieksza wymagania wzgledem facetow to na pewno same nie beda

Gość zainteresowany leon
PIZDY ! SZMATY ! KURWY !

Gość seksualnaona
wlasnie nie sa biedne bo robia co chca kiedy chca i z km chca a facet wolny to chce , szuka a nie moze i wlasnie siedzi potem na babskiej kafateri i sie zali jakie te kobiety sa złe i nie dobre.

Gość do dzentelmena
ci daleko, 1.wszyscy ludzie marzą o wygodnym życiu, 2. jako kobieta wymagam od faceta zachowania zgodnego z normami uznawanymi powszechnie jako kulturalne

Gość Długi
ja wypadłam z rynku Dla mnie coś takiego nie istnieje zawsze walczę o to co chce :D

Gość najpiekniejsza królowa
faceci maja problem :) bo nie wszyscy potrafią zapewnić kobiecie wygodne życie

wlasnie nie sa biedne bo robia co chca kiedy chca i z km chca a facet wolny to chce to jesli sa takie szczesliwe i ogole to po co o nich piszesz? niech sobie beda szczesliwa i nie wiaza sie z facetami, przynajmniej faceci beda dluzej zyc

Gość seksualnaona
ale one nie chca faceta skoro sa singielkami , moze chca skakac z kwiatka na kwiatek, chca dłuzej cieszyc sie zyciem bez obowiazkow itp. wkoncu zaczyan wychodzic prawda na jaw ze macierzysntwo to nie takie piekne jak pisza w ksiazkach i pokazuja w telewizji

Gość zainteresowany leon
PIERDOLICIE KOBIETY SĄ ZŁEM !

najpiekniejsza królowa a ile kobiet jest w stanie zapewnisc facetowi wygodne zycie? gdyby takie wymogi jakie kobiety maja wzglefem facetow, mieli mezczyzni wzgledem kobiet to na swiecie nie byloby prawie par

Naj - ciężko nie generalizować w takich rozmowach. Jeżeli jest w społeczeństwie jakiś trend który tłumaczy inny to nie można go pominąć. Jeżeli oboje zajmują się dziećmi po równo to oboje też równie ciężko pracują. Jeżeli ta równowaga jest zachwiana to ktoś będzie miał jednych obowiązków więcej, innych mniej - przy czym to niekoniecznie coś złego.

ale one nie chca faceta skoro sa singielkami , hahahaaak jestes skonczona idiotka w takim razie faceci single tez nie chca kobiety, skoro sa singlami hahaaa

Gość zainteresowany leon
kasę miało być

Gość seksualnaona
bo denerwuje mnie to ze obrazasz ogolnie kobiety tylko dlatego ze nie mozesz miec jakiejs konkretnej BYłam singielka dosc długo skakałam z kwiatka na kwiatek ale nie dlatego ze nie mogłam sobie nikogo znalesc ale dlatego ze miałam w czym wybierac, teraz jestem mezatka i znam obie strony wiec chyba moge sie wypowiadac

są dwa rodzaje singli - tacy z wyboru i tacy z przymusu. Ci z wyboru nie jęczą tak jak ty ;)

Moorland Akurat trend jest taki ktory powoduje ze ta generalizacja jest wieksza niz wczesniej

Gość zainteresowany leon
gdyby takie wymogi jakie kobiety maja wzglefem facetow, mieli mezczyzni wzgledem kobiet to na swiecie nie byloby prawie par Racja ! faceci powinni zawyżyć wymagania ! tym głupim kurwom