Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne chmury nad przepaścią

wszystkie kobiety marzą o wygodnym życiu

Polecane posty

Gość seksualnaona
psychika ci siada jestes sfrustrowany to widac i obarczasz wszytskie kobiety za swoje niepowodzenia a nie dostrzegasz ze to ty sam jestes problemem stosujesz tzw. spychologie

Gość pytajaccy dzenntellmannn
seksualnaona gdxzie wyczytalas ze mi nie wychodzi z kobietami? Gdzie? czekam na cytat

Moorland gdzie to wyczytalas ?

Gość seksualnaona
to żałosny dupek frustrat zakompleksiony i tyle

Gość Zuzanna amelia 6 1
Dzemus daj sobie spokoj. Znowu przekrecaja twoje wypowiedzi. Szkoda nerwow, odpusc sobie.

Gość Długi
ja pierdole tak kobiety są chciwe w związkach i w życiu no ale co świata i wszystkich kobiet nie zmienisz człowieku więc wyluzuj i zaakceptuj świat taki jaki jest bo jesteś za słaby by go zmienić

seksualnaona tylko obrazac potraficie, wasza bezradnosc jest przerazajaca nie macie racji to obrazacie, typowe dla prostakow

Gość seksualnaona
Umiem czytac miedzy wierszami, nie musisz pisac wprost, Na logike pomyslmy czy gdybys był szczeliwie zakochany czy potrafiłbys pisac takie bzdury krzywdzace o kobietach hallloł o czywiscie ze nie logiczne

Nie tyle przekrecaja moje wypowiedzi co przypisuja mi czegos czego nigdy nie napisalem, banda kretynek!

Gość Długi
Ale fajnie się czyta z perspektywy facetów i kobiet :D

Umiem czytac miedzy wierszami, buhahahaa Ty sie naczuc czytac ze zrozumieniem a nie miedzy wierszami

Gość O co lotto?
Czy ja wiem czy każda chciałaby siedzieć w domu i mieć wszystko pod nosem?Ja np. Siedzę w domu na utrzymaniu faceta,bogaci nie jesteśmy.Stać nas na drobne przyjemności jakieś małe wycieczki.Nie mam co narzekać.Ale zwyczajnie jest mi źle w takiej roli.Straciłam szacunek do pieniądza i jest mi źle z tym

Gość Długi
Kobiety w natarciu ! pytajaccy dzenntellmannn tak się broni że aż się spocił :D

Długi - to ma swoje dobre strony. Zaradni faceci dostają wszystko na co tak ciężko pracowali.

Gość seksualnaona
znowu standardowy teks dzentelcioty naczucz sie czytac ze zrouzmieniem Zero argumentów zero przykładów zero logiki zero meskosci dzentelcioto tym własnie jestem zerem :) i tylko atakujesz potrafisz tylko i wyłącznie atakowac nic wiecej

Jak kobieta bedzie w ciazy, to oczywistym jest, ze nie bedzie w stanie sama sobie poradzic bez cudzej pomocy. kobieta cale zycie nie jest w ciazy! a wygodnego zycia chce przez caly czas kosztem faceta

Gość Długi
Moorland To kiedy dostanę Ciebie ? :D:D:D ;)

Zero argumentów zero przykładów Ty slepa jestes czy nie umiesz czytac ze zrozumieniem? jeszcze raz specjalnie dla ciebie slepaku! Facet ma byc: - zabawny, dowcipny ale powazny, nie dziecinny - wysportowany, silny, ale wygladajacy normalnie, nie miesniakiem - twardy, zdecydowany, samiec alfa, stanowczy ale lagodny, ugodowy i ulegly - romantyczny, czuly, ale meski, twardy, ociekajacy testosteronem - romantyczny, ale pragmatyczny, twardo stapajacy po ziemii - zimny ale cieply - zakochany bez pamieci w kobiecie, ale opanowany, realista - tolerancyjny, ale zasadniczy

Gość seksualnaona
ach jak mi imponują zaradni faceci a jaką mam pogardę dla takich ciot jak dzentelciota

Gość zainteresowany leon
kobieta cale zycie nie jest w ciazy! a wygodnego zycia chce przez caly czas kosztem faceta To prawda ! Kobiety to wredne wyrachowane suki jebane cipy !

seksualnaona nie bedzie przekrecac moich wypowiedzi to nie bedzie atakow, proste jak drut, wszystko w waszych rekach

Kobieta wkłada dużo więcej czasu i pracy w wychowanie tych dzieci niż facet. Częściej bierze zwolnienia, wykonuje więcej prac domowych i generalnie ma mniej czasu (i siły) na zarabianie pieniędzy. Więc w teorii facet albo powinien razem z nią gary szorować, odkurzać i tłumaczyć szefowi, że nie przyjdzie bo synek jest chory, albo zarabiać więcej.

Gość seksualnaona
i po to sa takie cioty na swiecie zeby ich wykorzystywac porzadny facet znajacy swoją wartosc nie pozwoli sobie na to aby go wykorzytywano

Gość seksualnaona
musi byc rownowaga w naturze, słabszy przegrywa silnejszy wygrywa ... zycie jestes niby taki inteligentny a porstej rzeczy nie mozesz pojąc

Kobieta wkłada dużo więcej czasu i pracy w wychowanie tych dzieci niż facet. Częściej bierze zwolnienia, wykonuje więcej prac domowych i generalnie ma mniej czasu (i siły) na zarabianie pieniędzy. Co nie zmienia faktu, ze kobieta nie powinna zerowac na facecie

Gość Długi
Moorland Nie wywiniesz się od mojego pytania ? To jak będzie złotko ? :D

porzadny facet znajacy swoją wartosc nie pozwoli sobie na to aby go wykorzytywano wlasnie dlatego porzadni faceci nie wiaza sie z kobietami i sa sami