Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnyLOSpewnejDziewczyny

Nie wychodzę za mąż, bo nie mam gdzie mieszkać.

Polecane posty

Gość -----pomocna reka
do smutnej dziewczyny ja nie wyszlam za maz wcale wlasnie z takiego powodu jak piszesz...ale dotyczylo to moich rodzicow...masz smutny los

Gość sq23123213
wg mnie jesteście za młdzi na małżeństwo, i nie o brak kasy tu chodzi. Wczesnie zawierane się rozpadają....

Gość hgg
tez mysle ze sie wykreca jak umie, tu strach, tu wysokie ceny, tu niechetni rodzice

nie boli, nie ma co bolec. Zapomnialam, ze na tym forum nie mozna oczekiwac madrej porady, badz sie wyzalic. Nie tutaj.

pomocna reka zrezygnowalas ze slubu z braku mieszkania?

Gość już wszystko wiem
nie kupili, mojemu chłopu chciało się ruszyć, jechać za granicę i na mieszkanie zarobić

Gość tyutyu
sq23123213-to jest optymalny wiek,no ewentualnie jescze z 2 lata mozna poczekac

Gość -----pomocna reka
tak bo rodzice zapowiedzieli ze mam poszukac sobie faceta z mieszkaniem...akurat takiego nie znalazlam natomiast do zadnej tesciowej nie chcialam isc i tak sie rozpadaly kolejne zwiazki

juz wszytsko wiem wiec w takim razie nie musisz sie udzielac na tym forum. Juz dziekuje za twoje rady a co do wieku.... jestesmy para 5 lat, wydaje mi sie, ze ten staz juz jednak cos znaczy.

Gość już wszystko wiem
a czemu nie muszę? to forum tylko dla nie posiadających mieszkań?

Pomona reka Mnie tez juz irytuje to. przykro mi, ze tak wyszlo w Twoim przypadku :(

bo nie radzisz, a krytykujesz.

Gość sq23123213
tu nie chodzi o staz. Wręcz odwrotnie, często im dłuzszy staz tym gorzej. Moze cię to zdziwi, ale ze statystyk- wsród porzuconych kobie w ciazy jest znacznie więcej tych, co znały goscia od wielu lat, czy nawet miały ślub, niz par młodych stazem, n. rok, półtora... Po prostu po paru latach wszystko się rozpada

Gość już wszystko wiem
a co tobie można poradzić jak masz faceta lesera?

Gość -----pomocna reka
a jak w koncu znalazlam i jakos powoli sie zaczelo ukladac i zamieszkalismy razem u niego...to los by okrutny i mi go zabral...zmarl na zawal serca...

Gość sq23123213
miałam kolezankę, która chłopak porzuciłpo 9 latach zwiazku, dla dziewczyny , która poznał przez internet, tylko z nia klikał. Po roku byli małżeństwem

Gość -----pomocna reka
takze wiem o czym piszesz bo sama przez to przeszlam...

Gość lenka55
u nas sytuacja mieszaniow a to masakra gorsza niz w rumuni:( gdyby mi dal ktos kredyt a bym wiedzila z e na swoje place to bym w zebach nosila co miesac do banku a nie do bbay .. za smierdzaca kawalerke 1500

Gość już wszystko wiem
no, autorka! gdzie ty?

sq - nie znam statysyk, byc moze jest tak jak mowisz, ale jesli chodzi o nas to on jako partner spisuje sie swietnie i aboslutnie nie czuje by zmierzal do rozstania. juz wszytsko wiem - ja nie przyszlam sie tu klocic, naprawde mam dosc problemow w zyciu, zeby jeszcze tutaj sie klocic. pomocna - wspolczuje :(

Gość -----pomocna reka
jednak w waszej sytuacji jezeli chciecie byc razem, to chyba nie ma wyjscia, trzeba isc do rodzicow partnera, wytlumaczyc jaka jest sytuacja, ze chcecie sie pobrac i byc razem i zeby pozwolili wam na gorze mieszkac, bo inne zycie nie ma sensu, bo co dalej? ile tak bedziecie jeszcze chodzic ze soba ?

pomocna - moj partner wlasnie to proponowal juz kilkukrotnie, a ki jest bardzo niezrecznie. Nie wiem co to bedzie.... ale z drugiej strony czy jest inne wyjscie?

lenka- tak masz racje.

Gość sq23123213
ale po co maja mieszkac na kupie z tesciami jak nie potrzebuja? Poczytaj to ile osób pisz eo problemach w mieszkaniu z tesciami, na górze domu. Związki się rozpadają, tragedie na całe zycie. Teci to najlepiej widywac w swięta. Młodzi ludzi, zamiast się bawic, korzystac zycia, to chcą juz zyc na kupie z tesciami... :( Rozumiem, jakbys zaciązyła i nie miała wyjscia... ale jesteś młoda! Jedz na zachód, tam po 30 zaczynają myslec powoli o slubie. To tylko u nas w wieku 25 lat jest się star a panna.

Pisalam juz, ze moj nie chce wyjechac, a sama nie pojade. Tak ja wiem, ze mieszkajac z rodzicami nie ma sielanki, tylko czy w takim razie do 50-tki mamy odkladac ten slub? Wtedy zwiazek nie ma szans,.

Gość była kotka74
debrosia........prosze Cie dorobilas sie na staruszkach.....albo darowiznie...inaczej brak szas...i i nie pierdol mi tu..........................

Gość -----pomocna reka
potrzebuja byc razem !!! moze dojrzeli do tej decyzji... wyjazd za granice na zarobek tez jest jakims wyjsciem...

Gość sq23123213
cześto ludzie mieszkali, inwestowali w tą górę, np kilkadziesiąt tys. potem kłócili się, i np. mówiono im że mają się wyprowadzic. I lądowali na bruku z dziecmi...

pomocna - tak jest, ale oboje musimy chciec wyjechac.

sq- mieszkanie z tesciami byloby na jakis czas, nie ja nie chce od nich zadnego przepisywania, darowizn itp. To ich dom, nie moj.