Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy ktos cos wie

czy ktos sie wyleczył z depresji?

Polecane posty

Gość depresja to jest wadliwy
U osób nie cierpiących na genetyczne schorzenia jest to wadliwe myślenie spowodowane niedojrzałością emocjonalną i brakiem życiowych doświadczeń.

Gość czy ktos cos wie
@Automatic Systematic wiem, o czym mówisz:) i przyznam, ze medytacja mi bardzo pomaga, tylko mało jestem zdyscyplinowana... ughhh,...

Gość II konklawe w piekle
Nie dawno pisałaś, że depresja powstaje poprzez nadmiar negatywnych doświadczeń teraz znowu jest to ich brak? Weź może wyłącz to google albo trzymaj się jednej wersji

Nie mam pieniędzy to coś co w życiu nie przychodzi łatwo ludziom takim jak ja Ja jestem przeciętnym ciułaczem nie mam żadnych znajomości nikt mi niczego za pół darmo nie odda Na duże pieniądze mam takie szanse jak 90%populacji.

Nadmiar negatywnych doświadczeń to jakiś tam etap Wyłącznie negatywne doświadczenia to brak doświadczenia! :D Nie da się przejść przez życie będąc wyłącznie ofiarą złej passy Są chwile szcześcia i są chwile smutku.

wyłącznie złe doświadczenia to brak doświadczenia?! Aha...spoko...a nawet przyjmując to co piszesz za prawdę to czy ktoś tu deklarował same negatywne doświdczenia?

Gość LOLITKA0712
ja tez mam depresje ja mam 21 lat i juz meza, dziecko to chyba dlatego zachorowalam przeroslo mnie wszystko..ale jakos daje rade mam zamiar isc do psychologa i sie leczyc..

Gość Automatic Systematic
Skoro ci medytacja pomaga, to idź w to dalej. Jak komuś pomagają leki to nie uwierzy w inne metody i niech też się tego trzyma (a niech będzie różnorodność). Ja nie muszę wierzyć, bo wiem z doświadczenia, że np. można komuś przekazać dobrą energię. Choroby to nagromadzenie złej energii. Wiem z doświadczenia, że można tak wyleczyć nie tylko choroby psychiczne, fizyczne też, że w jeden dzień znacznie może się poprawić czyiś stan zdrowia.

Pisze na wszelki wypadek. A ty co tak z tą forsą wyskoczyłeś Tęskno ci do niej czy jak?

Gość 938983921
ja mam wrazenie, że to jest dyskusja ludzi którzy wszyscy nie mają w temacie zadnego pojęcia. Słyszeliście o zaburzeniach osobowosci? Bo chyba o nich tu głównie piszecie, myląc je z róznymi chorobami.

No u mnie psycholog nie stwierdził zaburzeń osobowości psychiatra równierz nie.

Tak...słyszeliśmy. No i co z tego?

Gość czy ktos cos wie
@Automatic Systematic Wierze w co mówisz. Czy znasz sposób, jak pozbyć sie tej nagromadzonej energii? czy wizualizacja moze pomóc, czy moze udac sie do jakiegos specjalisty, który oczyszcza aure? czy co? bede wdzieczna za komentarz. z gory dziekuję.

A ja nic nie mówiłam Napewno ktoś cos usłyszał?

A sory to moje paranoiczne omamy, które tak na prawdę wynikają z zburzeń osobowości:P

Gość Automatic Systematic
Nie wiem jak samemu. Na pewno ktoś może przekazać ci dobrą energię, nawet na odległość. Po czymś takim ten człowiek będzie bardzo osłabiony. Ale to musi być mądry, normalny i zdrowy człowiek, który rozumie na czym to polega, a nie taki co się stylizuje na jakiegoś szamana. Nie wiem gdzie takiego znaleźć, u mnie jest taki w rodzinie. Od dawna ma ciekawe poglądy i stosuje alternatywne metody, zresztą cała jego rodzina na przykład zamiast leków stosuje jakieś zioła i w jednym przypadku przywróciło to zdrowie starszej kobiety.

Gość 938983921
wy myślicie że jak wam czegoś nie stwierdzono, to tego nie macie? Ta ich cała diagnoztyka nie jest warta funta kłaków... Ja zanim w końcu doszłam do mojego Aspergera, bylam u trzech "specjalistów"- i dostałam trzy rózne diagnozy

Gość depresss woman
dziewczyny ale leki na depresje nie sa drogie! ja za swoje place 15 zł, wczesnej bralam cital i chyba bylo 17 zł wiec bez przesady z tymi kosztami. Zreszta za takie super samopoczucie to moglabym placic nawet 150/mc :-)

Gość depresss woman
A te rady nektorych zeby znalezc sobie cel, jakaś pasję mnie śmieszą:-) Bo jak mozna szukać swojej pasji czy celu jak sie jest zdołowanym, nieszczesliwym i nie chce sie wyjsc z domu????moze mi ktos to wytlumaczyć??? ja probowalam pomoc sobie nawet poprzez sport ale to pomagalo na chwilę. Dopiero leki postawily mnie na nogi i nie mam zamiaru z nich rezygnować.

Gość kokokok okokoko
depresss woman jestes?

Gość depresja to objaw
głodu duszy tylko pokarm duchowy zaspokoi eucharystia i modlitwa a tak to warzywa i owoce bo brak biotyty omegi 3 powoduje depresje tak samo jak tabletki przeciw bólowe maskują chorobę

Gość Taki sam
Medytacji, i autohipnoza do tego intencje wypowiadane w tym stanie. To.mnie wyciągnęło z depresji po około 8 latach :). Modlitwa jest dobra, z tym że własnymi.słowami. Trzeba wprowadzić się w pozytywny stan po czym dziękować za wszystkie miłe rzeczy które ci się przytrafiło, następnie prosić o to czego byś chciała :). To pomaga. Musisz tylko pamiętać o wyłączeniu umysłu i tych wszystkich negatywnych myśli o sobie :)

Gość gość
Trwało to już od kilku lat. Czułam, że cierpię na depresję i muszę uzewnętrznić to, co dzieję się w mojej głowie. Przebieg nie był taki stereotypowy, jak u większości dotkniętych – nie miałam napadu smutku, nie płakałam, kiedy było mi źle. Dobrze się z tym ukrywałam przed światem zewnętrznym. Problemem była wzrastająca obojętność i niemoc. Chciałam jakoś wyzbyć się tego problemu. I wtedy natrafiłam na stronę http://moc-energii.pl gdzie zamówiłam oczyszczenia aury, które było zalecane na takie problemy. Po 2 tygodniach od wykonania me problemy ustały…. znów stałam się bardziej empatyczna i zaczęło mi zależeć. Dzięki temu znalazłam pracę i poznałam nowych ludzi. Mam nadzieję że moje problemy już nie powrócą.