Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maadasdds

Dlaczego Polki sa takie porzadne?

Polecane posty

w sumie, powinnam jeszcze zdemaskować, na jaką chorobę psychiczną cierpisz, ale to ponad moją wytrzymałośc jest, od tego są fachowcy. :)

Gość abcdefgkobieta
no niestety, dżem jakiego nicku by nie przyjął to od razu idzie rozpoznać bo wyzywaniu w każdym jednym poście... a co do samego tematu to wydaje mi się, że w Polsce to jest tak pół na pół - jest masa puszczalskich, które puszczą się na pierwszej randce, ale jest sporo takich, którym zależy na czymś więcej niż seksie i szanują swoje ciało nie oddając go bylekomu.

Gość obserwatortematu
zapytaj sie moorland, ona jest fachowcem w tym wzgledzie hahaha

Gość abcdefgkobieta
matko, człowieku, jak nie rozumiesz słowa "prowokacja" to poszukaj w słowniku... prowokować nie znaczy kłamać, więc w temacie nie musi być nieprawda aby był on prowokacją - takie to trudne?

abcdekobieto, witaj :) na tak sformułowane sofizmatyczne stwierdzenie nie mozna odpowiedziec inaczej, jak wyjasniając, ze nie jest ani tak, ani tak. Ale dżemowi kompletnie nie chodzi o ustalenie jak jest, tylko o prowokowanie i wiemy to o każdym z jego tematów: kobiety mają sprzeczne wymagania kobiety nie mają kobiecości dla kobiet seks jest przyjemniejszy dlaczego mamy podrywać kobiety itd, itd....

Gość obserwatortematu
no niestety, dżem jakiego nicku by nie przyjął to od razu idzie rozpoznać bo wyzywaniu w każdym jednym poście... az taki charakterystyczny mam styl pisania?

Gość obserwatortematu
] njunnujn Debilko jedna! Nie jestem autorem tematu o tym ze kobiety nie maja kobiecosci! Kiedy to przyjmiesz do swojego pustego lba!

Gość abcdefgkobieta
cześć njunnujn ;) dżemie owszem - choćby dlatego, ze nie potrafisz nie wyzywać od "idiotek", teraz czekać tylko na "umiesz czytać ze zrozumieniem?" lub "zacznij myśleć", a następnie oczywiście kolejne przejścia do wymienionych przez njunnujn Twoich tematów...

abcd, i jeszcze aktualne info dla Ciebie, poniewaz dżem wypatroszył się już z całej marmolady jaką naprodukował w swoim móżdżku, to nazywamy go teraz: pustym słoikiem po dżemie, w skrócie sło(n)ikiem. ;)

Gość obserwatortematu
abcdefgkobieta Pocztaj moje pierwsze wypowiedzi. Nie wyzywalem poki nie mialem ku temu podstaw. Jesli ktos nie potrafi cztac ze zrozumieniem, przekreca moje wypowiedzi to nic dziwnego ze sie denerwuje. Nie wszystkie tematy ktore wymienila njunn sa mojego autorstwa!!!

Gość abcdefgkobieta
njunnujn dobrze wiedzieć ;) więc słoiczku denerwujesz się bardzo szybko skoro od razu wyzywasz od idiotek - gdybyśmy my tak samo szybko denerwowały się na Ciebie to byłbyś tu bez przerwy bluzgany ;)

Gość obserwatortematu
abcdefgkobieta roznica jest taka ze wy dajecie powody by bluzgac i denerwowac sie na was, a ja nie

Gość abcdefgkobieta
hehehehehehe, no jasne - dla njunnujn Twoje wyzwiska i ciągłe sugerowanie, że nie myśli czy nie umie czytać ze zrozumieniem to nie jest powód do tego aby Ciebie także wyzywać? to tylko kwestia kultury mój drogi ;)

Gość kora82
Haha autor watku pisze dla zwaly cos zupelnie odwrtonego do rzeczywistosci. Chyba go jaksa baba zostawila Polka dla araba? A z tymi arabami co zazroscicie pewnie tego ze nasza sexturystka kosztuje nawet do 2 tys za tydzien w jakis arabowie w momencie kiedy wy musicie wydadac na sam przelot co najmniej 3,5 do Tajladni-miejsca meskaij sexturystki.

Gość obserwatortematu
kora82 Czyli jako kobieta uwazasz ze Polki sa puszczalskie?

Gość obserwatortematu
dla njunnujn Twoje wyzwiska i ciągłe sugerowanie, że nie myśli czy nie umie czytać ze zrozumieniem to nie jest powód do tego aby Ciebie także wyzywać? przeciez ona dobrze wie, ze nie potrafi czytac ze zrozumieniem

rzeczywistość jest taka, ze ludzie są rózni, ale to zbyt skomplikowane dla autora.

Gość obserwatortematu
njunnujn oczywiscie ze sa rozni., ty jestes idiotka, ale nie wszyscy sa idiotami, wiec juz jest roznica

Gość abcdefgkobieta
no niestety, takie generalizowanie jest zupełnie bez sensu...

Gość obserwatortematu
abcdefgkobieta generalizacje sa konieczne jesli dyskusja dotyczy wiekszej grupy

Gość abcdefgkobieta
njunnujn też zmykam, papa i miłego dnia ;) taa... ale Ty w swoich tematach najczęściej odnosisz się do 100% kobiet a nie do "większej części"

Gość obserwatortematu
gdzie napisalem ze do 100% kobiet?

Gość kora82
Obserwatortematu Ja poprostu nikogo nie osadzam i nic mi do tego kto z kim sypia. Nie robia tego tylko Polki ogolnie Europejki staly sie bardziej wyzwolnone. Przytocze przyklad: Moj kumpel Polak pojechal do Egiptu i byla tam taka Rosjanka nagrzana non stop za nim lazila i zaproszala bez ogrodek na sex on nie chial. Chyba byla tak beznadziejna ze nawet Arab jej nie chial i myslala ze chciaz Polak sie skusi I co z tego ze Polki sypiaja z Arabami czy robia tym komus krzywde-NIE. Kazdy niech pilnuje swojego nosa. Polakow-Panow chyba boli to ze im tak latwo nie daja. No coz drodzy panowie wasza aparycja i "wdziek" pana z pod butki z piwem pozostawiaja wiele do zyczenia i rzadko kiedy mozna trafic na Paana Polaka zadbanego tak ze na jego widok Paniom nogi miekna.

Gość obserwatortematu
No coz drodzy panowie wasza aparycja i "wdziek" pana z pod butki z piwem pozostawiaja wiele do zyczenia i rzadko kiedy mozna trafic na Paana Polaka zadbanego tak ze na jego widok Paniom nogi miekna Rzadko na zadbanego Nie wiem z kim Ty sie zadajesz, ale racze zmienic srodowisko. A moze ci zadbani nie zadaja sie z toba, ciekawe dlaczego.

Gość obserwatortematu
I co z tego ze Polki sypiaja z Arabami czy robia tym komus krzywde-NIE oczywiscie ze robia, bo niejednokrotnie te Polki sa w zwiazkach

Gość kora82
Dobrze o tych co rozwalaja zwiazki to co innego. Jakby Panowie nie zdradzali??? Dobrze ale moze i nawet lepiej ze Panowie maja dowod ze trzeba zmienic ta czy tamta na lepszy model. A co do mnie to dziekuje meza mam-POLAKA. Powodzenie u facetow tez co czasem jest meczace. A ogolnie Panowie Polacy do brzydale i sie pogodzcie z tym. Wygrali nawet ranking na najbrzydszych mezczyzn w Europie chyba 2 lat atemu. Stoja na rownini z Ukraincami I Rosjanami. Ogolny wyglada Pna Polaka w wkieksozci jest podbny lysol z nalana twarza i z duzym brzuszkiem. Wygladowi Panow Arabow nigdy nie dorownacie i tyle.

Gość obserwatortematu
A ogolnie Panowie Polacy do brzydale i sie pogodzcie z tym. Wygrali nawet ranking na najbrzydszych mezczyzn w Europie chyba 2 lat atemu. Polacy to brzydale? Przesadzasz i to bardzo. Nie zapominaj ze matkami tych brzydali sa Polki, a te podobno sa takie ladne? Nie mowie ze Polacy sa bardzo przystojni w znakomitej wiekszosci,ale nie powiedzialbym ze na tle Europy wyrozniaja sie in minus jesli idzie o urode(nie mylic z wygladem ogolnie). Co do Arabow, to jest to zupelnie inny typ urody

Gość obserwatortematu
Co do rankingow, to one czesto nie maja wiele wspolnego z rzeczywistoscia. Inny rankng mowi ze Polacy sa najlepszymi kochankami w Europie, zgadzasz sie z tym?

Gość kora82
No dobrze inny typ urody zgadza sie. Mi osobiscie i wielu moim kolezakom ten typ urody Pana Polaka sie zwyczajnie nie podoba i tyle. Macie inne cenechy ktore Polki cenia, ale nie nalzy do nich wyglad. Nie oceniam kobiet, ktore sa wolne i robia to co robia w krajach arbskich to ich zycie. Te ktore sa w zwiazkach i rzucaja sie w ramiona arabow to juz inna sparawa-poprostu nie dorosly do zwiazku. I podkreslam ze nie tylko laski zdradzja.