Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiatek22

POKAŻMY NIEDOWIARKOM, ŻE MOŻEMY SCHUDNĄĆ

Polecane posty

Dziewczyny...dosyć narzekania! Bierzemy się do dzieła i pokazujemy naszym eks, albo wrednym pseudo-koleżanką że potrafimy schudnąć i być sexy....Mam nadzieję, że ktoś wytrwały się przyłączy, bo w grupie siła...Liczę na was :) Kilka słów o mnie- 22 letnia pracująca studentka, zodiakalny Wodnik i energiczna, nieco ekscentryczna osóbka, wróżąca z kart tarota od 16 roku życia :). Odchudzam się, bo chcę być wreszcie śliczna, nie tylko ładna!!

Gość mghds
po co zakladasz nty topik? zasmiecanie forum to twoja specjalnosc?

kwiatekk czemu sie odlaczylam od tamtego forum i nowe zalozylas, nie musi sie zakladac 10 nowych wystarczy trzymac sie przy jednym

Bo jak widzę, nikt się Dukanem nie interesuje...Dlatego :) A jak mi wypomniano przy 158 i 56 kilo wagi jestem potężna...A zresztą forum jest dla wszystkich i choćbym 10 topiców założyła to mam do tego prawo.

Gość mghds
hahaah swoje topiki to juz masz ,, haha swojego

Gość nie karmić trolla!!!!!!!!!!!!!
UWAGA TROLL To jakaś wariatka, wszędzie włazi, wywołuje kłótnie, wszystkich obraża i przenosi się na nowy temat. W ogóle z nią nie rozmawiajcie

A ty nie masz co innego robić tylko krytykować? Serio, logika godna podziwu...i te twoje haha...serio, boki zrywać...tyle że z ciebie. I co z tego że mam 2 tematy? Żal ci to swoje zakładaj :).

Tak więc pomijając atak idiotki na wstępie zapraszam do wspólnego działania. Moje motto to nie odchudzać się, a chudnąć...Bo ja nie mam zamiaru tutaj przez kilka lat siedzieć ;)

Po dukanie bedziesz miala jojo I 20 lat tu bedziesz siedziec nie 10 ;) Masz Malo do zrzucenia -ogranicz jedzenie I sie ruszaj :) Pokazmy naszym ex I pseudokolezankom---daremne zachecanie Rob to dla siebie Oczywiscie Mozesz zakladac nawet 10 tematow dziennie ale dobre duszki ci he rozwala :) Pozdrawiam

No wiem, wiem...a Dukan jak na razie jest dla mnie prosty...No i tak jak pisałam...mam tylko 2 tematy przez siebie założone... Co do zachęcania to ja choć odchudzam się dla siebie chcę pokazać zołzowatym koleżanką, które mnie potrzebują tylko kiedy czegoś chcą, że potrafię być szczupła i osiągnę cel! A co do jojo- zacznę się nim martwić jak osiągnę cel :)