Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibole paroloe

Zadbany Cristino to mi sie podoba tacy powinni być polacy

Polecane posty

Gość dobrze popisze
ale tu nie chodzi o mnie ja jestem tylko skromnym forumowiczem ja przekazuje wiedze i uswiadamiam forumowych prawikow ze moja odmienic swoj los juz za 70 zl i nie potrzebuja sie do tego wiazac z kobieta nie mow wiecej, twoje swiatlo jest zbyt jasne, nie jestem godna aby czytac te slowa. ale caly rod meski pewnie juz szykuje ci pomnik :)

Gość juras ogoras
a jak będziesz chciał w wieku 55 lat porozmawiać z kimś, że jest Ci w zyciu dobrze/żle/niewygodnie to co? z psem? wolalbym z psem niz z jakas stara zmanierowana baba poza tym z prostytutka tez mozna pogadac jesli masz ochote

Gość juras ogoras
jeszcze trochę pogadamy i w ogóle świat będzie lepszy koniec wojen, wycinania lasów amazonki, kwaśnych deszczów i topnień lodowców dokladnie a wszystko dzieci prostytutkom viagrze i seksowi w cenie kina

zostawmy może dzieci w spokoju, bo nie ma metody, jak rozpoznać te, z których wyrośnie taki juras. :)

Gość juras ogoras
nie mow wiecej, twoje swiatlo jest zbyt jasne, nie jestem godna aby czytac te slowa. ale caly rod meski pewnie juz szykuje ci pomnik najskuteczniejsze sa czasem najprostsze rozwiazania po co starac sie o kobiete, tracic cenne fundusze jak mozna miec seks w cenie kina

Gość juras ogoras
juras, a czy ty masz jakieś życie wewnętrzne? oprócz tasiemca co masz konkretnie na mysli? mam kilka pasji

chodzi mi o wyższe uczucia nigdy nikogo nie kochałeś czy lubiłeś? to jest problem

Gość juras ogoras
oczywiscie ze lubilem i lubie wiele osob a co to ma wspolnego z braniem sobie balastu w postaci kobiety na glowe?

Gość pomaranczowa sukienkaa
jedno pytanie: a jak czesto bywasz u tych prostytutek? dwa razy w miesiacu?;) bo widzisz, moj maz ma seks codziennie (jesli chce), a ja jestem zadbana, sliczna, mloda i do tego zarabiam pewnie z 5 razy tyle co ty (nie, nie tylkiem - umyslowo). do tego swietnie gotuje, uprawiam z nim sporty, podrozujemy wspolnie i jestesmy najlepszymi przyjaciolmi. i kto z was ma lepiej?;) grunt to sie ustawic, chloptasiu moj maz- umial:P Ty przegrywasz zycie

przecież pisałam, ze jeszcze nigdy nie był, ale w szybkim obliczeniu wychodzi, że za jakieś pól roku zbierze te 70 zł, a moze go zasilimy finansowo dziewczęta? bo to aż żal bierze, jakie to nieszczęsliwe, niedoruchane i niemądre... :)

bizu? znudziła Cię zabaweczka? nie dziwi mięto :) wszystko teraz takiej słabej jakości, pewnie made in china.

Gość juras ogoras
jedno pytanie: a jak czesto bywasz u tych prostytutek? dwa razy w miesiacu? kiedy mam ochote, srednio 1-2 w tygodniu bo widzisz, moj maz ma seks codziennie (jesli chce) ja rowniez jesli tego chce , a ja jestem zadbana, sliczna, mloda i do tego zarabiam pewnie z 5 razy tyle co ty (nie, nie tylkiem - umyslowo). do tego swietnie gotuje, uprawiam z nim sporty, podrozujemy wspolnie i jestesmy najlepszymi przyjaciolmi. to super ale co to ma wspolnego z braniem sobie balastu na glowe w postaci kobiety i z tym ze mozna miec seks w cenie kina? i kto z was ma lepiej? grunt to sie ustawic, chloptasiu moj maz- umial Ty przegrywasz zycie nie ja mam wszystko to samo tylko za 70 zl a twoj maz za o wiele wiecej po drugie ty sie starzejesz i za 10-15 lat nie bedziesz juz dla niego piekna i atrakcyjna a ja bede wciaz uprawial seks z mlodymi kobietami wiec nie wiem kto ma lepiej

ja to chyba nawet made in Taiwan czuję kryzys, chce do domu, ale mogę go jeszcze pow.k.ur.wiać przez 30 min juras, how old are you?

w dodatku zabawka zacięła sie na tym tekście: i to wszystko za jedyne 70 zł! co za szajs! :)

Gość juras ogoras
taki swiat ze seks z kobieta tanszy od portek dlatego nie moge pojac naiwnych facetow ktorzy potrafia utopic w "randce" 100-200 zl i nawet nie miec seksu to jest dopiero przegrywanie zycia

a nie bawi Cię, jaką ten chłopiec ma radość, ze odnalazł receptę na wszystkie swoje braki i niedomagania? jest psycholem, nie umie nawiązać kontaktu z druga osobą, nie ma szans u normalnej laski- no dramat i nagle, kiedyś, przypadkiem odnajduje ta stronę roksa.pl... i bingo! tylko 70 zela i świat u stóp, pełna satysfakcja i odlot. żeby jeszcze mieć tą kasiorę... no ale i to kiedyś przyjdzie, grunt że są perspektywy, a inne głupie facety niech się męczą z jakąś miłością, bliską osobą, ciepłem spojrzeń i prawdziwą ludzką wiezią, idioci! :)

czy ty zostałeś skrzywdzony? w dzieciństwie albo później przez jakąś niedobra kobietę? no takie mieć problemy emocjonalne...

Gość juras ogoras
tak prostytutki to jeden z najlepszych wynalazkow w historii swiata zbawienie dla facetow i bat na ksiezniczkowate kobiety

Gość pomaranczowa sukienkaa
za 10-15 lat to bede dopiero piekna i seksowna trzydziestokilkulatka, dzieki temu ze dbam o siebie i mam jednego partnera, prowadze zdrowy i higieniczny tryb zycia - to procentuje. czego nie mozna powiedziec o tobie - za 15 lat bedziesz zgrzybialym, zalosnym facetem, z ktorego kpia tirowki (bo zadna prawdziwie luksusowa prostytutka nie odda sie za takie smieszne pieniadze:D) i zaciskajac zeby sprzedaja ci kolejne wirusy. wiadomo, ze to prowo, ale co tam.

ja uważam że lepszym wynalazkiem jest odkurzacz ja pier.d.olę- jakby tzreba było zbierać te okruszki w garstkę