Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kibole paroloe

Zadbany Cristino to mi sie podoba tacy powinni być polacy

Polecane posty

Gość juras ogoras
ukrainki ci dadzą za darmo albo jak będziesz je zwodził ,że się z nia ochajtasz albo naściemniasz ,że masz firme i kasę dla nich liczy się obywatelstwo i pieniądze tylko tak tylko jest to zwiazane ze strata czasu, strata funduszy na "randkowanie" itp a tak moge miec szybki seks w cenie kina wlasciwie w ciagu kilkunastu minut , patrza na łatwa kasę ale pewnie na wiecej niz 70 zl są puste i głupie ale uważają się za nie wiadomo co to podobnie jak statystyczna polka na obiad zrobią ziemniaki z maślanką bo nic innego nie potrafią a o czystym zadbanym domu zapomnij mała cena za ruchanie na zawołanie domem zajmuje sie samodzielnie kobieta jest mi potrzebna wylacznie do seksu a to mam dzieki prostytutkom za jedyne 70 zl nie musze do tego brac sobie balastu na glowe w postaci kobiety

Gość pewno pryszczate i rozmażone
juras ogoras chodza w luznych ciuchcach, bluzach, do sklepu z walakmi na glowie, to tak jak w polsce heheee tak to chyba chodzi z Tobą na zakupy ta twoja profesjonalna zadbana prostytutka ;) bo jak żyję dużo dłużej w tym kraju od ciebie durne dziecko to tego nie widziałam a jestem z niedużego miasta

Gość juras ogoras
zadbanie i uroda statystycznej matki polki po 30 jest ponizej krytyki jaki sens jest wiazac sie z kobieta ktora po kilku latach zmieni sie w kogos takiego?

Gość pewno pryszczate i rozmażone
Statystyczna polka nie ma skończonej szkoły powszechnej 10 lat idiotycznego kształcenia poniżej wszelkiego poziomu.... niżej niż zawodówka a studia licencjackie lub średnie z zawodem(jeszcze trochę i będzie to wyższe) i zna dwa obce języki na poziomie komunikatywnym, dla "ambitnej" ukrainki szczytem wszystkiego są studia Turystyka i Rekreacja ;) takie studia się kończy znając tylko podstawy polskiego. Radzę najpierw poznać trochę zycie a potem udzielac się w dyskusjach. No ale cóż może innego niz desperat chodzący na tanie dziwki.Polki takich facetów (dziwkarzy) skreślają na starcie , jestes skreślony dla większej części Polek. To swiadczy tylko wyłącznie o tobie ,że jesteś mniej niż zerem.

Gość ktos pochodzi ze wsi strasznej
juras ogoras zadbanie i uroda statystycznej matki polki po 30 jest ponizej krytyki jaki sens jest wiazac sie z kobieta ktora po kilku latach zmieni sie w kogos takiego? jakoś znam osoby nawet po 40 i są zadbane , zgrabne ;) nie mam pojęcia z jakiej wsi pochodzisz bo tego o czym ty piszesz to w miastach sie nie spotyka

Gość juras ogoras
Polki takich facetów (dzi**arzy) skreślają na starcie , jestes skreślony dla większej części Polek. To swiadczy tylko wyłącznie o tobie ,że jesteś mniej niż zerem. w porzadku ale ja nie szukam kobiety do zwiazku po co mi balast na glowie tylko do seksu a to mam u prostytutki w cenie kina

Gość juras ogoras
jakoś znam osoby nawet po 40 i są zadbane , zgrabne nie mam pojęcia z jakiej wsi pochodzisz bo tego o czym ty piszesz to w miastach sie nie spotyka ty piszesz o wyjatkach a ja o regule znasz zadbane kobiety po 40? wow coz za rewelacyjna nowina, otworzmy szampana z tej okazji

Gość toldor
"Polki takich facetów (dzi**arzy) skreślają na starcie , jestes skreślony dla większej części Polek." Mężczyzn który nie uprawiali seksu też skreślacie na starcie przecież. to co takiemu jak On mu pozostało?

Gość juras ogoras
ja tez je skrelam na starcie i ide na szybki seks z prostytutka za jedyne 70 zl a jelenie beda topic po 200 zl za jedna "randke" bez zadnej gwarancji seksu

bizu, z tym hasłem na ustach powinien dzis stąd odejść każdy prawik i nieudacznik: świat jest u stóp, za jedyne 70 zł!

Gość juras ogoras
dokladnie czekam na prezent od forumowych prawikow za uratowanie zycia

Gość Belladonna itp
Czy juras to nie jest przypadkiem pytający dzentelmen? Tak samo gada, czy może raczej skanduje swoje hasła.

Gość juras ogoras
zabawa w co?

z pytającym zawsze jest zabawa jest tak zapatrzony w siebie i w swoje poglądy że nie ma c.h.u. we wsi nad niego

Gość juras ogoras
a skad pomysl ze to ja

Gość juras ogoras
nie

Gość juras ogoras
ale jak ide w zaparte? nie rozumiem

Gość juras ogoras
jesli ktos nie zna sie na zartach to nie moja wina

a cóż to za zmian frontu? shock! zaraz powiesz że jesteś grzecznym mężem to to rano ciup żoneczkę w dziób, dryp, dryp do praci, obiadek, zabawa z dziećmi, wieczorny obrobek przy żonce i lu lu spać wtulony

Gość juras ogoras
cos w tym stylu

Gość juras ogoras
bez przesady nie jest ze mna az tak zle

Gość juras ogoras
zwariowalas? po co?

oj, zaraz się okaże że jesteś jednym z tych porządnych moralizatorów po co? dla innego, fajniejszego seksu na przykład