Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość pierwszy gol
BRAWO BRAWO BRAWO!!! jestemz ceibie dumna autorko. zemsta sakuje najlepiej na zimno, zbierz dowody, zlikwiduj wszystkie konta, lokaty, zmien zamki, zapros go na kolacje w ktorej sie puszczal z kochank a i tam mu wygarnij, i zostaw go tam, niech sp..na drzewo jebaniec jeden. co za kutas. trzymam mocno za ciebie kciuki, mąż na 100% cie zdradza, strasznie mi przykro z tego powodu, ale jestem dumna ze tak dlugo wytrzymujesz, jeste bardzo dzielna i silna. poradzisz sobie bez niego.

Gość ambasadorka marka
Wlasnie pokazalyscie jakie inteligntki tu jestescie ,i do czego zdolne.I wy dajecie kobiecie rady?????????? a ty glupia autorko jeszcze sluchasz tych debili. nie powiem ci jescze raz ze jestes I... bo mi cie zaczyna byc zal. A do podszywa buhahahaha dawaj dawaj:D

Gość nikisara
jebni mu tak z calej sily tez tak mialam z bylym.... oklamywal a mialam czarno na bialym to mi pow. za reke mnie nie zlapalas to co chesz a pisac sobie moge

Gość pierwszy gol
nie ze mną te numery- obrałaś najlepsza drogę z możliwych, świetnie sobie radzisz, trzymam kciuki, na razie nic mu nie mów, zbieraj dowody i obmyślaj zemstę

Gość ambasadorka marka.
albo jestes pewna albo nie!! oczerniasz czlowieka bezpodstawnie ?? masz podjrzenia??? cos ci powiem .jesli on niema nikogo to bedziesz miala PRZEJEBANE!!

Gość ambasadorka marka.
ciekawa jestewm ktora z was ma meza??? bo mam wrazenie ze same zdutwiale zdradzane babsztyle tu siedza...

Gość pierwszy gol
milion lat temu miała chłopaka( byliśmy jeszcze na studiach) ale to było poważne, myśleliśy nawet o ślubie...w końcu zorientowałam się że mnie koleś oszukuje, zrobiłam tak jak ty, zbierałam dowody, sprawdzałam wszytsko co możliwe i w końcu jak już miałam to co trezba to powiedziałam jemu że wiem i pokazałam mu wszytsko co na niego mam a później skontaktowałam się z jego szmatą i tez jej wygarnęłam, później on próbowałmnie oczerniać przed znajomymi i mówił że to on ze mną zerwał, więc pokazałam wszytskim dowody jego zdrady, nawet jego rodzicom...ale były jaja, on oczywiście proóbował się wykręcić, zaprzeczał ale dowody były niezaprzeczalne. ta jego szmata tez go zostawiła, próbował się znów ze mną zejść ale byłam twarda, do tej pory mi wysyłą maile raz w roku że ciągle pamieta, że wspomina...a ma juz żonę. sukinsyn jeden. ale jak już pisałam- zesta jest najlepsza na chlodno, trezba sobie wysztrsko wykalkulowac, przemyśleć, zaplanowac i zrobić to tak że by zmiażdżyło:) mi się udało:)

Gość nikisara
ja bym nie ufala nie idzie ufac faceta jak i tez kobieta ....... jak to bedzie prawda to wez mu walni z calej sily pomozemy ci :)

Gość ambasadorka marka.
rozumie,ale powinnas byc szczera to jest najwazniejsze!!

Gość pierwszy gol
koniecznie zmień mu ustawienia w tel i na gg i na mailu, niech się archiwizuje wszytsko co możłiwe, jak masz kogoś kto się zna na kompach to niech mu zainstaluje w laptopie program do szpiegowania... ja miałam wydruki ze wszystkiego co ten mój były głupek nawypisywał... ależ to była żenada... dla niego oczywiście

Gość pierwszy gol
ale jestem ciekawa co się wydarzy, strasznie żałuję że nie jesteśmy przyjaciółkami autorko, bo ja jestem w prawiona w takich akcjach. juz kilka moich koleżanek się rozwodzi z powodu zdrady więc wiem co czują takie biedne babki

pierwszy gol-super babka z ciebie-i własnie o to chodzi,najpierw powiem żec hyba kogos ma ,czyto prawda zapytam,jak zacznie klamac to zaraz mu przedstawie dowody,najpierw bez dowodów bajki posłucham,no chyba ze sie przyzna?

Gość ambasadorka marka.
jak dla was zatyswakcja jest zemsta to nie mamy o czym gadac!!! :D

Gość pierwszy gol
ja mam 29

Gość pierwszy gol
ambasadorko, masz racje- nie mamy o czym gadac. kurde nie wime jak przywrocic skasowane gg, mysle ze sie da, ale do tego to trezba by juz użyć jakiegoś informatyka...

Gość autorkoooooooooooooooo
wpisz w google arch.gg są programy do rozkodowywania archiwum gg ;) nawet jeśli ktos je usunie to sa w zakodowanym pliku ;)

Gość pierwszy gol
do stolicy mam niestety kawałek, ze 3-4 gdz. samochodem, w nocy...

Gość autorkoooooooooooooooo
http://chomikuj.pl/kindzol/Instalki/Program+do+odczytywania+archiwum+GG tutaj masz arch gg exe ;) musisz wyszukac na kompie w programach gadu gadu wejsc w jego profil i odszukac plik archives dat tym programem go rozkodujesz;)

Gość pierwszy gol
jak przedstawisz mu dowody to i tak sie bedzie upierał że to nieprawda, bo ten twój to cwaniak, jak już sama wspamniałaś, a ty wtedy wyciągniesz kolejny dowód i kolejny, mina mu będzie rzedła a w końcu będzie się darł że jesteś wstrętna bo czytałas jego prywatne rzeczy :):):) idiota. jeśli serio sie okaże że cię zdradzał to daję sobie ręke uciąć że tak będzie, ten sam scenariusz obowiązuję od wieków. faceci są prości jak budowa cepa...

Gość nikisara
ja mu moge dokopac za ciebie