Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość to nie jest wielka zdrada
ale świństwo nie do opisania. DAj mu popalić, niech pracuje na zgodę przez kilka miesięcy, może wyciągnie śmieć wnioski...

a bo ja wiem taka tandetna lala wiek około 27 lat morda wytapetowana ,tylko szpachtel i odrywać;) nie ciekawa :) co mnie cieszy,,jak on mógł ja całować,no ale faceci mysla kutasem

zebys tylko sprawdzila kiedy te smsy byly wyslane to bys wiedziala wszystko. jakby byly wyslane dawno temu tzn ze to naprawde on, a jakby byly wyslane na dniach to znaczy ze ona i ze nic nie bylo. jak mozna bylo o tym nie pomyslec??? przeciez to taka oczywistosc...

Gość niemcy lalalaalalalalalalalala
ja właśnie miałam też pisać w tej sprawie... sprawdziłaś datę?

swiezalatte -ok jak będe potrzebowac pomocy to napisze do ciebie,tak sprawdzalam ,daty i godziny były jak byl w pracy i 2 wiadomosci wieczorem,chcialam dac mojego laptopa ,ale tam mi ciasteczka wyskakuja itp ,nie chcialam zeby grzebala,no mowila ze pokaze to poczekam,a za pol godz gnojek przyjedzie i ma mi pokazac ,tylko pewnie czesc wykasuje ,ale jak wykasuje to ,bede to wiedziec jako na mi pokaze i porównam czego brakuje a wogóle to w dzien hotel wynajmowali na kilka godzin ,tak mówiła ta @

Gość cichahaha
nie wierz mu, dziewczyno... gdyby ona się chciała zemścić, to mogła to zrobić już dawno, na pewno nie wypisując do niego SMSy... A Twoja "rozmowa" z nią na gg pokazuje, że się na niego wkurwiła, na SMSa odpisała też wkurwiona, więc to oczywiste, że nie nękała go, tylko mieli romans.

narazie więrzę bardziej jemu,pije drinka i mnie bierze głupi ,i napisałam do tej @ że jak mi jutro tego nie pokaze to pojade do niej do pracy ,wiem juz gdzie pracuje i narobie jej młynu.powiem że te kosmetyki co mi taniej sprzedala bez paragonu nie są nic warte,wyjdzie na zlodziejke :) :)

nie chodzi o godziny tylko daty! bo jak to jest jej gra tylko to daty beda z ostatnich dni - od momentu kiedy ja poprosilas o spotkanie. sprawdzilas daty????

Gość jozekNieDarujeCitEJnocy
MOŻE TO BYĆ OSTRA ŚWINIA,I CO ODPISAŁA?

Gość tango12
AUTORKO! Nie siedź bezczynnie ,działaj! Niepewność to najgorsze co może być, będziesz się zadręczać a to Ci nie pomoże. Postaw sprawę jasno. Powiedz mu ,że to definitywny koniec i zapytaj czy ma choć trochę odwagi i honoru aby powiedzieć Ci teraz całą prawdę.

nie wierz mu, ona po pierwsze nie bawila by sie jakimis datami w samsungu, a po drugie nie mozna tam nic zmieniac. on probuje sie wybronic tylko jak moze. od poczatku krecil to teraz tez kreci. poki go nie zlapiesz za reke to bedzie sie z wszystkiego wypieral.

Mam nadzieję ,że po rozmowie dasz znać co i jak. Nie słuchaj gnoja ,bo chce Cię urobić. W takich sprawach trzeba z nimi krótko.

poza tym gdyby chodzilo o jakis jeden glupi pocalunek to ona by sie tak nie wkurwila, robil ciebie w rogi tygodniami. do takiej zazylosci jak miedzy nimi i do takich emocji z jej strony tez potrzeba czasu. gdyby chodzilo o jedna glupia randke to ona by z toba nie gadala nawet.

Gość jhahahaha ale sciem
Ale zalosne prowo nudnej i no life mayorki. A te wszystkie tepe srrzaly powinny sie schowac pod swoje kuchenne fartuchy. No zenua na maksa,ze tak ludzi mozna robic

Gość pierwszy gol
trzeba go na wykrywacz kłamstw wysłąć:)