Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NIE ZE MNĄ TE NUMERY

PRZED CHWILA ZNALAZŁAM U MĘŻA W KIESZENI MARYNARKI PARAGON RESTAURACJA POZA MIA

Polecane posty

Gość hhhaaaaaaaahahahaaaaaaaaa
Czemu jestem takim zjebem niewiem?Może wy wiecie?

Jestem zj e b e m to pewne

Nikt mnie kurwa nie słucha, chyba się zajebie

Gość kix
Co u Ciebie autorko?

haha , tepy podszywaczu to plytkie i niskie . Nie umiesz czegos "ynteligentniejszego wymyslic"? Tylko tyle potrfisz ? W sumie sie nie dziwie hahaha.:-D 🖐️

Gość Rizir
Zapewne działania autorki na rzecz księgowości sprowadzają się do wpięcia do segregatora faktur, następnie wymycia podłogi, starcia kurzu w pokoju księgowej. Taki TŁUK intelektualny jak autorka :-D nic więcej nie potrafi:-D

Gość To i ja dodam coś do autorki
Kobieto, jeżeli prowadzisz księgowość tak jak się wyslawiasz, to zapewne niejedną firmę puściłaa już z torbami:-D

Gość To i ja dodam coś do autorki
Kobieto, jeżeli prowadzisz księgowość tak jak się wysławiasz, to zapewne niejedną firmę puściłaś już z torbami:-D

Gość wyslwianie nie ma nic wspolneg
z praca :-D Niestety , ale do niektorych trzeba mowic ich jezykiem , bo inaczej nie zrozumieja . A na kafe szczegolnie :-P Czy ty uwazasz ,ze jak ktos zaklnie w domu , to na pewno tak mowi na ulicy czy w pracy ? Czy jak siedzi w domu w wygodnych dresach to do pracy tez tak idzie ubrany ? :-P Czy jak piernie w swojej domowej lazience , to w firmie tez to robi ? Oj ludzie ,ludzie:-D :-D :-D

Gość Rizir
Zapewne działania autorki na rzecz księgowości sprowadzają się do wpięcia do segregatora faktur, następnie wymycia podłogi, starcia kurzu w pokoju księgowej. Taki TŁUK intelektualny jak autorka nic więcej nie potrafi TO SĄ MOJE MYŚLI,BO WŁAŚNIE ZE MNIE TAKI KSIĘGOWY :)

Gość Nie dziwię się, że ciebie
zdradza. Mężczyźni wolą kobiety inteligentne i ładne. Może weź i się ogarnij trochę. Umyj się, uczesz się, a może nawet idź do fryzjera. Pewnie wstydzi się Ciebie. Kup ładny, nowy ciuch. Tylko nie w lumpeksie :-D Może zainwestuj w swój rozwój umysłowy. Upragniony kurs księgowości? Chociaż po samych podstawach to faktycznie będziesz tylko faktury w segregatorze układać. Nie wiem co ci jeszcze doradzić :-D ale powodzenia.

Gość Rizir
Oho, autorka się odszczekuje buachacha

MUSIAŁEM SIĘ ZROBIĆ NA CZARNO JEBANE PODSZYWY!!!JESTEM BARDZIEJ INTELIGENTNY OD AUTORKI:) SAMI TO PRZYZNACIE PRAWDA?

Gość Rizirr
Buachacha Topik chyli się wreszcie ku upadkowi :-D

JA JEJ POMOGĘ JESTEM BYSTRY INTELIGENTNY ELOKWENTNY WSZYSKO Z KOŃCEM NA Y :)

Gość Rizirr
Buachacha Faktycznie jesteś bardziej inteligentny od autorki, ale w ta druga stronę buachacha

RIZIRR -TY BRZYDALU DLACZEGO SIĘ PODSZYWASZ CO??? NIE ŁADNIE,NIE ŁADNIE!

POMOGA JEJI Z GRAMATYKO Z KSIEGOWOSCIO CO SE TYLKO HCEI ZAHCE

I SPIERDALAĆ ZTOND PODSZYWACZE BO PŻEZ WAS TEN TOPIK ZAGINIE JAK MORZNA SIĘ TAK PODSZYWAĆ WOGULE NIGDY BYM SIE POD NIKOGO NIE PODSZYL TO PŻECIERZ KATASTROFA JAKAŚ,,GOŻEJ AMARGEDON

NUCZA JĄ ORTOGRAFI RZEBY PISAŁA POPRAWNIE JAK JA A NIE TE BYKI TEGO NIE MORZNA CZYTAC CO ONA WYPISUJE

Gość do ciebie...........
,,Nie dziwię się, że ciebie zdradza. Mężczyźni wolą kobiety inteligentne i ładne. Może weź i się ogarnij trochę. Umyj się, uczesz się, a może nawet idź do fryzjera. Pewnie wstydzi się Ciebie. Kup ładny, nowy ciuch. Tylko nie w lumpeksie Może zainwestuj w swój rozwój umysłowy. Upragniony kurs księgowości? Chociaż po samych podstawach to faktycznie będziesz tylko faktury w segregatorze układać. Nie wiem co ci jeszcze doradzić ale powodzenia.,, Nie mow hop , poki nie przeskoczysz!!!! Znasz cos takiego jak ironia losu ??? To sie z autorki nie wysmiewaj , dobrze radze ....!!!

Gość do ciebie...........
......bo ktos sie bedzie smial i nie bedziesz to ty ...!:-0

same szmaty tu piszą i szmaciara pisze temat. buhahah topik rozjebany

Gość ha ha hi hi hi
Rizir, no nie podniecaj się tak:-D Trzeba mieć trochę dystansu do tego co tu piszą i do tego forum:-P

Wiesz co ja to Ci powiem ze najlepiej jak bedziesz ignorowac tych pustakow i nic nie odpisywac na ich glupie komentarze to wkoncu odczepia sie... Ludzie tak robiacy zawsze chca zwrocic na siebie uwagę wiec powinnas w ogole nie odpisywac do nich. Powiem Ci tak ja sadze ze Twojego meza byla ( M) klamie bo niby skad ta kochanka by wiedziala ze mial jakas bylą?.. nawet jesli to proste do odgadniecia to nie sadze zeby to zmyslila bo wtedy by a) zamiast zmyslac powiedziala ze porpstu Cie zdradzil ( ni emowila by np ze ktokolwiek podrzucil ten rachunek) b) w ogole sie z Toba nie spotkala. A skoro to zrobila a w dodatku 'przyznala ' jak bylo to sadze ze mowi prawde bo gdyby to ona chciala Ci na zlosc zrobic to utrzymywla by ze spali razem ze sobą. Wez poprostu nie odzywaj sie do niego, szczerze to ja nie wiem czy bym zostawila czy nie bo jednak kochasz go i nie spal z nia ale z drugiej strony skad wiadomo czy by sie nie przespal z inna skoro raz juz zdradzil? Tak jak mowila moim zdaniem to tylko przysluge jesli o to chodzi Ci wyswiadczyla, bo takto moglby z kims innym Cie zdradzac i bys nawet nie wiedziala.. Ja to bym do tej kochanki do pracy poszla i raban zrobila i obciach bo wiedziala ze on ma zone i skoro to kolezanka jego bylej (M) to znaczy ze automatyczniwe wiedziala ze w separacji nie jestescie tylko ze ma zone wiec zmija jest zwykla dziw*a i powinna za to pozalowac jednak jestes napewno zmeczona tą cala sytuacja i domyslalm sie ze rzygac Ci sie chce na sama mysl o tym wiec takie rzeczy powinnas sobie odpuscic. Ta jego byla bym sie nie przejmowala poprstu ja olala lub tez poszla tam do niej ale to nic nei da tak naprawde.. a co do faceta to co zamierzasz? masz juz jakis plan czy zyjesz dniem dzisiejszym i zabardzo to wszystko przytłacza?

Byłam u jego byłej, nie było jej,był jej maż i zdziwił się tą całą sytuacją z mojego opisu wiedział co to za koleżanka wszystko pasowało...dzwonił do mnie ,rozmawiał z nią, podobno się jemu przyznała że dla zabawy to zrobiła.Jej maż znał te koleżanke także nie miała wyjścia i przyznała się i jest finał tego wszystkiego,ja nie mam zamiaru juz z idiotkami rozmawiać,pytanie tylko???czy być z mężem? czy nie? na razie chcę być sama jak nie będe z nim to dam sukom satysfakcje jak będę to i tak nie będzie to samo:( MASZ RACJĘ TERAZ JA ZROBIĘ KOMEDIE U TAMTEJ ŚWINI W SKLEPIE!!!!!!