Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego łaj

Dlaczego ludzie nie są zaradni?

Polecane posty

Gość dlaczego łaj

większość ludzi to takie duże dzieci. Idą na studia bo mama im każe, a potem mają pretensje do całego swiata, że nie mają pracy, mimo iż to całkiem normalne, ze są bezrobotni- sa po prostu miernotami, niewyróżniającymi się przeciętniakami, a sytuacja na rynku pracy jest trudna. Ja skończyłam studia i mam teraz swoją kancelarię, a np mój znajomy zostął wyrzucony z liceum a teraz ma wlasną firmę i dobrze zarabia. Da się? da się, tylko trzeba być ogarniętym.

Gość nudy
ja jestem zaradna

nie sa zaradni, bo wszystko od malego maja podane na tacy. A potem sie dupska nie chce ruszyc, bo wygodniej narzekac i czekac na pomoc:) Ja tez czsami narzekam, ale to chyba normalne, ze roznie sie uklada. Nawet teraz siedze i pracuje, bo nie mam wyjscia, taka praca... Ale cos za cos, po poludniu bede juz miala czas dla siebie:)

Gość ja daję radę
Najważniejsze ,żeby nie dać się zgnoić....Wierzyć w SIEBIE!

Gość gfdfgdd
Ale ty tez autorko jestes miernotą .. Gdybys była kims to miałabys wielką firme ktora zatrudnia 1000 ludzi .. Moj wujek ma firme ktora zatrudnia 400 pracowników Sama przyznałas ze masz tylko malutką kancelarie . Więc szału nie ma .

Gość kwiaty na poddaszu
dlaczego łaj - i co utrzymujesz się z 335 ? 🖐️

Gość dlaczego łaj
Częśc z was nie zrozumiała o co mi chodzi. Bynajmniej nie chodzi o przechwalanie się, kto osiągnął większy sukces w zyciu.