Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WarszawskiMezczyzna12312314123

Jak odbierać takie słowa kobiety o innym?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 24
Zazdroscia niszczysz przede wszystkim samego siebie. Moim zdaniem - dopoki ona zachowuje sie tak jak piszesz to nie ma zadnego "niebezpieczenstwa" A nakrecanie zazdrosci moze tylko zepsuc caly uklad. Pogadaj z nia otwarcie ale spokojnie. Powinno byc dobrze.

Gość do _LordKoks
a ty masz jaja takie jak na obrazku...no twój nick jest na tęczowym portalu pizdusiu słodki ;) nadstawisz mi oczko , tylko nie spinaj pośladków bo nie wejde

musisz pokazac ze nie boisz sie ja opieprzyc jak cos narozrabia albo nawet stracic jak przegnie, ze w kazdej chwili mozesz ja zostawic jak zacznie wchodzic na glowe, zeby wiedziala ze jak przegnie to cie straci

Gość do _LordKoks
widze ,że cfaniakujesz marny pedale

Nie wiem sam co robić, będę musiał się przespać i zastanowić. Jeżeli chodzi o moją samoocenę to jest wysoka także bez obaw, jestem wykształcony, wysportowany i o pieniądze się martwić w życiu nie muszę :) Myślę ,że poczekam jeszcze zobaczę jak to będzie dalej wyglądać, jeżeli tak dalej będzie postępować to powiem jej jak wyżej bigus zasugerował, że jak chcę się zająć innymi to proszę bardzo ja nikogo na siłę trzymać nie zamierzam.

wejsc to sobie mozesz w swojego starego jak bedzie schylal sie po drobne na chodniku cieplaku jebany :D

Gość do _LordKoks
jak to mozliwe ,że gej z tęczowego portalu udziela rad, nie brzydzisz się posówać w dupę bez lewatywy swoich koleżków

prześpię się z lord koksem nadstawię poślady , wcześniej zjem fasolke , na pewno lubisz perfumwany

"posówać" to jakieś zachowanie ptakó z gatunku sów? śmieszne te teksty pisać pisać i posówać :)

Gość Zuzanna Amelia & 24
koks - nie madrzyj sie.

Gość Zuzanna Amelia & 24
Jedno jest pewne: w ludziach czesto obserwuje sie reakcje przekory. Szczegolnie kobiety sa na to podatne. Jesli dana osoba wyczuje , ze ktos jest zazdrosny to moze automatycznie podsycac te zazdrosc. Sa ludzie, ktorych to w jakis sposob dopinguje.

zuzanna mysle ze autor dostal juz instrukcje co robic, porozmawiajmy co tam z twoja fotka ;)

Gość Zuzanna Amelia & 24
Mozemy porozmawiac o Twojej.