Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vivita

Mam dziecko ale go nie chcę....

Polecane posty

Gość Vivita
Wam z całą pewnością nie żal mojego dziecka, wam jedynie chodzi o poujadanie na kogoś jak ktoś wspomniał jak suki i nic więcej. I to mnie śmieszy, bo ponoć ja nienormalna nie mam potrzeby ujadac na forum w temacie który mi zwisa i powiewa. No chyba ze mnie ewidentnie brak zajęcia i chce odreagować jednak niezbyt szczęśliwą wegetację.

Gość zupełnie nie rozumiem
nie wierzę, że to czytam ........ omg! Twoja matka powinna z tobą tak zrobić, pewnie dziś inaczej byś patrzyła na dzieci.

Gość Vivita
Powiedziała miłośniczka dzieci ;) Hitler tez zabijał dzieci za przekonania, może to Twoja rodzina? ;)

Gość Vivita
Dobra miło się was wkurzało ale czas lecieć się pakować ale bez obaw na wyjazd zabieram laptopa i w dalszym ciągu będę was niemiłosiernie wkurzać swoją osobą i wierzę że i wy nie zawiedziecie i podniecać się dalej tu będziecie :) Miłego wieczoru!

Gość Niuniulkai
Ale na nią najezdżacie też mam dziecko ( i nie wyobrażam sobiezycia bez niego ) ale każdy ma prawo decydować o swoim życiu jeżeli ma się przy dziecku kłucić obwiniać je za to że się urodziło nie kochać i nie szanować to ja nie widze przeciwskazań do adopcji przynajmniej dziecko bedzie miało możliwość na kochającą rodzine

Gość o qrde::((((((((
to chyba prowo bo naprawdę nie wierze że dorosła kobieta żartuje sobie z tak poważnej sprawy....:(

Autorko jezeli to prowokacja to jestes chora umysłowo a jezeli nie prowokacja to tez jestes chora na umysle. Tak czy siak nadajesz sie do leczenia zamkniętego. Mam nadzieje ze wybierasz sie własnie tam czyli do wariatkowa bo w innym miejscu ci i tak nie pomogą!

Gość nhgjkj
Mi się to w głowie nie mieści... Też nie byłam zadowolona że jestem w ciązy, myślałam ze nie pkocham tego dziecka, z chwilą kiedy moja córka przyszła na świat kocham ja najbardziej na świecie, zabiłabym każdego kto by ją skrzywdził. Nie rozumiem Cię autorko, jestes nienormalna

Gość anitta12
jezeli nie chcesz tego dziecka ,ja chetnie sie nim zaopiekuje ,mam duzy dom i 10 miesiecznego chlopca,.nie przez adopcje tylko bedzie u mnie mieszkal na wsi.prosze o kontakt na forum podam maila i sie dogadamy

Gość jiojroieutgiou
Zobaczcie ludziom siew głowach dawno przewróciło teraz przewraca sie w dupach... Jakie słabe mamy społeczeństwo a raczej jakie rozpuszczone.Tak,tak te wywody o tym że nie chce dzieckawynikają z egoistycznego podejscia. Poprostu.Cieżko przy dziecku,bo to i wstac w nocy trzeba i nakarmic,ubrac. To nie zabawka. I stąd teraz sprawy jak z Madzią i innymi maluszkami których rodzice poprostunie dojrzeli do bycia maamą czy tatą.