Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosik26

zrzucic 30 kg - w grupie lepiej!:)

Polecane posty

Ha!A jednak się zwazylam u koleżanki i jest już 91:) witajcie nowe dziewczyny:)

ivvvvvv kurka widzisz to co ja?a gdzie wszystkich wywialo?:P ja tam tu bede zawsze;) u mnie wczoraj nie bylo dietowo i cwiczeniowo ale za to prawie caly dzien spacerowalismy wzdluz Tamizy;) za kare w tym tyg. dam sobie sobie wycisk cwiczeniowy. oj nie ma opierdzielania!!!

no tak wywiało :) albo wszyscy śpią po weekendzie u mnie dietka była poza jednym kawałkiem sernika :) - poszłam z mężem na randkę, więc no cóż skusiłam się a tak jest ok. Muszę też pomyśleć nad ćwiczeniami, ale... (wymówka nie wymówka) brak czasu :(

oj laski laski chyba si enie poddalyscie?:P moja waga teraz stoi ale i tak sie nie poddam. Wczoraj zaliczylam porzadny wycisk na body combat i orbitreku;P dzisiaj ZUMBA:) nie momge sie doczekac;) trzymajcie sie dziewczyny i nie dawajcie za wygrana;)

No tak, wszystkie jesteście na wakacjach :) mam nadzieję, że tylko letnich - a nie tych od zdrowego odchudzania!!

Gość Marianna21
witam kochane kupiłam allevo same zupki ziemniaczana jest super zaczęłam wczoraj mam kg mniej ale nie wiem czy to zasługa tej zupki pozdrawiam i może ktos mi podpowie czy to możliwe pozdrawiam

Gość Asik777
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html

Czesc dziewczyny I ja mam ten problem co zalozycielka topiku, mniej wiecej ten sam wzrost i waga. Jestem pol roku po porodzie, co mialo zejsc zeszlo samo, teraz trzeba zrzucic reszte. Ja jestem n adiecie ONZ. Jedna tura trwa 9dni, po czym mozna zrobic 1-2przerwy i znow. jem 4 male posilki dziennie co 3 godz pierwszy o 9 ostatni o 18. Jestem najedzona i jem to co lubie. Do tego 2l wody dziennie. Nie jem pieczywa, ziemniakow, makaronow. Zero gazowanych napojow, slodkich sokow, 1 kawa dziennie z mlekiem 2%. Nie slodze. Wagi nie posiadam (moze i dobrze bo bym się zalamala) dlatego obmierzylam się centymetrem i mam zamiar tak robic po kazdej turze diety. W mojej rodzinie wszystkie kobiety sa "duze" mama, siostra, kuzynki- pewnie geny. Ale nie waze, wazne że jestem 4 dzien na diecie i czuje się dobrze.

Odchudzanie Na Zawolanie (ONZ) chodzi o manipulacje i przyspieszenie metabolizmu. Je się naprzemiennie posilki bialkowe, weglowodanowe, lub bialkowo-weglowodanowe Jest troche nt tej diety w necie. Ja mam od znajomej wersje papierowa, wiec niestety linka nie przesle:/

Gość mama z silną wolą 36
Witam :) mogę się przyłączyć? Moja waga wskazuje 74 kg przy wzroście 168 cm i jak dla mnie to sporo za dużo :( dawno temu ważyłam niewiele ponad 50 kg :) po urodzeniu dziecka wróciłam do wagi 65kg, a teraz po prawie 3 latach mam taką nadwyżkę :( wybrałam się do lekarza dietetyka - po badaniach, zmierzeniu poziomu tk. tłuszczowej ustawił mi "dietę" - zdrowy sposób odżywania po prostu na 1300 kal dziennie. Zaczęłam wczoraj :) Do tego ćwiczenia conajmniej 2 razy w tygodniu. Nie liczę codziennyc,dośc dlugich h spacerów z małym :) za 3 miesiące kontrolna wizyta :) mam nadzieję, że nie zrobię sobie wstydu przed lekarzem :) pozdrawiam :)

Witam :D Autorko - i jak z Twoja dieta?Uda;lo Ci sie pare kg.zgubic?Pozniej przeczytam Wasze wypowiedzi:D

Dzisiaj polmetek (5dzien) mojej dietki. Niestety wczoraj male odstepstwo- wypilam lampke wina-maz mial urodziny, na ciasto sie nie dalam juz namowic, ale za zdrowie jubilata, mala lampka. A dzis juz dalej I trzymam sie dzielnie!

Gość mała bierdoneczka
Klaudyna Twoja dieta trwa tylko 10 dni?

9dni + ewentualna przerwa, to jest "jedna tura" stosuje sie tak dlugo, az osiagnie sie swoj cel. Jest tez wersja turbo tej dietki, mozna stosowac naprzemiennie. 9 dni ONZ I 10dni Turbo I tak w kolko. Jest o tyle dobra, ze uczy dobrych nawykow zywieniowych.

chyba temat umiera :(

Cześć :) Gdzie jesteście dziewczyny? u mnie dzisiaj minął tydzień "dietowania" :) nie wytrzymałami się rano zważyłam - mam całe 2 kg na minusie :D strasznie mnie to motywuje :) walczę dalej :) pozdrawiam :)

Hej dietowiczki gdzie wszystkie jestescie? Ja zamierzam Was na nowo zmotywowac- 11.08 kupilam wage;) do dziś mam -5kg:) Pozdrawiam i zycze sukcesow:)

:) moja waga po tygodniu dukana pokazala -2, ale nadal mam slaba motwaje, tyle ze teraz juz latwej:)

Gość HannaCS
Hej no i temat pada :( ja po porodzie i odkarmieniu córki odchudzałam sie z dietą Allevo. Szybko i bez problemów straciłam ciążowe oponki :) dieta nauczyła mnie tego, z czym miałam całe zycie problem, czyli nauczyłam sie jeść często a w małych ilościach. Nie tyje, utrzymuje wagę i czuję sie świetnie.