Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosik26

zrzucic 30 kg - w grupie lepiej!:)

Polecane posty

Straszne rzeczy się dzieją. Najgorsze, że najczęściej świadomie. Nie wiem jak można 9 miesięcy chodzić w ciąży a potem zabić bez mrugnięcia okiem. Ja właśnie popijam moją uzupełniającą dawkę kofeiny, potem mój ocet, coś zjeść, wieczorem ocet i byle do śniadania;)

sorry kobrietta - faktycznie bez sensu to napisałam... jednej strony nie mogę tego czytać, z drugiej raz na parę dni jednak wejdę na taką wiadmość i czytam, mimo, że nie chcę...

o kurka!!! chleb z czlonkiem!!! mialo byc z czosnkiem....Ale mi sie napisalo:P to ten slownik w telefonie!!! heheh:) no przynajmniej sie ozywilo forum:) och nie piszcie takich smutnych rzeczy bo sie poplacze:( nie moge czegos takiego czytac..:( jak patrze na moja malutka kruszynke to nie wierze,ze ktos moze takie cos zrobic ... no:( sniadanie o 9:30 za mna tj. mleko z platkami owsianymi i otrebami i duza szklanka wody z cytryna. O 12:30 tunczyk z puszki a o 15:30 kotleciki mielone z szynki plus jakas surowa. Pozniej to sie zobaczy.Dzisiaj pilates na 20. A na dworze ciagle pada:/ co mnie podkusilo zeby tu mieszkac....Angli Anglia

ex.D-Bill - spoko :) ja jestem za wrażliwa jeśli chodzi o cierpienie dzieci., ale też głupia wchodzę na takie portale i czytam, zamiast omijać. a ja się zastanawiam nad dietą Allevo, tak prze miesiąc czy by nie próbować. Próbowała która z was?

Gość ivvvvvvv
Ja też myślę o Allevo - ciekawe co to jest i czy działa chciałabym jeden posiłek zamienić na Allevo

No ja właśnie pokarmiłam dzieciaki. Sama zjadłam i do rana "głodówka". Ja sobie postanowiłam, że podczas odchudzania nie będę kupować żadnych środków odchudzających, diet itd. Chudnę bez tego więc szkoda mi pieniędzy:)

hej dziewczyny. od trzech dni dietka i powiem szczerze że nie jest źle. Rano mała miseczka błonnika z mlekiem po 2h wafel ryzowy z chudą wędliną.obiad pierś z kurczaka duszona + pomidor. o 17 jabłko. o 19 planuję sałatke z pomidora ogórka i sałty lodowej.... nie słodzę kawy i piję slimfigurę. zero słodyczy. mam nadzieję ze będą efekty.

Gość ivvvvvvv
WItam z rana :) ciąg dalszy optymistycznego odchudzania!! wczorajszy dzień był dobrym dniem, a to daje mi wiarę w nowy dzień :) miłego dnia :-*

I ja witam z rana:) U mnie dzień zaczął się już o 6tej. Tak to jest z małymi dziećmi. Dziś odchudzania ciąg dalszy. 7800 za mną i czekam na magiczną liczbę -8:P

Gość ivvvvvvv
Ładnie :) Gratuluję i oby tak dalej. Jak się z tym czujesz?

ivvvvvvv-> hehehe, ciągle na wadze dużo za dużo a ja czuję się już taka lekka;)

Gość ivvvvvvv
Wiem, wiem, u mnie poki co wizualna zmniana na wadze (Bo nie w moim wyglądzie :D) - 2 kg mnie, ale na początku 8.., a nie 9.. :) mam nadzieję, że tak będzie dalej !

No ja już po swoim "obiedzie":) U mnie pakowanie w pełni, a okropnie nie chce mi się jutro jechać. Ale cóż. Mus to mus.

Gość ivvvvvvv
Jedź i baw się dobrze !! u mnie do obaidu daleko, (niestety dopiero wieczorem zjem cos ciepłego - kurczak i micha sałaty) - a poki co serek wiejski i pół pomidora

czy mogę się do Was dołączyć? od dzisiaj na diecie proteinowej

ivvvvvvv-> ja już dzisiaj "głodówka". Wsensie, że do śniadania nie ma jedzonka;) haramat-> jasne, witamy i powodzenia:)

No ja bym chciała schudnąć w sumie co najmniej 29. 8 już prawie za mną. Choć jakoś nie wierzę, że uda mi się zbić do 65kg. Będę zadowolona jak dociągnę do 70kg. To i tak już będzie 24kg.

Gość ivvvvvvv
jak my wszystkie, a w grupie raźniej :)

Gość ivvvvvvv
ja nie jestem na diecie (zawsze jakaś była i nie działała:( - zmieniam styl żywienia małe regularne posiłki co 3 h ograniczenie, ale nie całkowita eliminacja słodyczy - wiem, że jak sobie narzucę za duży rygor w tej materii, skończy się załamaniu i zjem za dużo - więc od czasu do czas coś np kostka gorzkiej czekolady do kawy dużo warzyw - a teraz jest na nie sezon - tochę owoców "zdrowe" posiłki, rezygnuję z chleba - jedynie na śniadanie 1 kromka razowego lub żytniego posiłek w pracy - dziś np serek wiejski light + pół pomidora + owoce ogólnie staram się myśleć nad tym co jem, jak i kiedy

Gość ivvvvvvv
podpisuję się pod tym:) u mnie jest to też tochę żp ( brzydko się nazywa bo żryj połowę:)

ja normalnie mało jem:) ale nieregularnie więc mi zasada MŻ nie podziała takjak bym chciała:) czekolady nie lubię więc nie ma płaczu. aleee mam słabość do fast food:/... kebaby, pizze, mc... masakra:)

Gość ivvvvvvv
wydaje mi się,że powinnaś spróbować jeść regularnie!! to jest chyba klucz do tego! Tak przynajmneij mowila mi Pani dietetyk a jeżeli chodzi o fast food - może warto byłoby spróbować przygotowywać samemu "fast food" w domu - np kebab z tortili + grilowanego kurczaka + dużo warzyw!! pizza - słyszałam juz że jest pełnoziarnista :D - ale nie jadłam i nie wiem, czy tak na prawdę zaoszczędza się dużo kalorii

Gość ivvvvvvv
no tak, ja z tym nie mam problemow - czasem najdzie mnie ochota, dla mnie problemem są właśnie słodycze !!