Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solniczkakakakakka

mam ohydna cere, nie mam juz sily. Mam prawie 24 a dalej syfy :(

Polecane posty

Gość fjhdjkfdk
Mogę wam polecić taki płyn który mi pomógł, fakt chwilowo po butelce stosowania był jakiś efekt, uwaga działa wysuszająco na samym początku, więc "po" należy skórę nawilżyć lekkim kremem. płyn : Akneroxid D Tylko ja stosowałam go po myciu buzi, raz dziennie, zostawiałam go na 3 minuty i dopiero spłukiwałam. Do tego od 10 lat stosuje krem do buzi tylko HIPP pielęgnacyjny dla dzieci :o wiem chore, ale to niestety uraz.. a krem naprawdę świetny, w ogóle nie pozostawia tłustego nalotu, którego ja nie jestem już w stanie znieść na twarzy. Mam pewne chore nawyki, które mi pozostały.. nie wiem, czy z tego można się wyleczyć. Chyba jakiś uraz pozostaje do końca..

Gość a ja mam azs i u mnie syfy
bb kupuj tylko przez ebay, ceny 3krotnie nizsze niz na allegro czy w sklepach internetowych gdzie sa azjatyckie kosmetyki. błoto redual+ z bingo, dobra maska

Gość fjhdjkfdk
sorki L * zamiast D

Gość tez mam tradzikowo naczynkowa
ocm tez ostrożnie bo może podrażnić i ciepla woda i ściereczka z mikrofibry , lepiej u mnie sprawdzaja sie olejki myjące czyli glyceryl cocoate plu jakis olej (np slonecznikowy) a olej jojoba potwierdzam on nie zapych nawet mnie ! tylko ze jest dosyc drogi no i kwas hialurownowy też nie sam tylko wymieszany z jakims olejem

Gość germanistka86
ocalwe a Ty też masz problemy ze skórą?. Znalezienie dobrego dermatologa graniczy z cudem.

a czy te hydrolaty ktorych uzywalas nie mialy domieszki alkoholu? bo takie szajstwa sie zdarzaja. mi nic zlego po nich nie bylo, wrecz przeciwnie OCM dla cery naczynkowej jest przeciwwskazane

hialuronian mozna do zwyklego kremu, ktory wiemy ze nas nie podrazni

Gość germanistka86
No nie właśnie, miałam hydrolat z kacanki.

to ze jeden Ci nie posluzyl nie znaczy ze wszystkie takie są

ja sobie zrobiłam ostatnio maseczke ze spiruliny i czerwona twarz przez kilka godzin, chociaz nie dopuscilam do jej wyschniecia caly czas spryskiwalam woda jesli jeszcze raz spróbuje to tylko w wymieszna z jogurtem ( chociaz tez nie wiem podobno spozywczych rzeczy nie powinno sie nakladac na twarz ze wzgeldu na karmienie bakteri ) chodzi chyba głownie o weglowodany cukier ?

Gość jhgytrgf
propunuję zrobić badania na tarczycę, a na naczynka wyciąg z białego kasztanowca, 4x dziennie rutinoskorbin.

Gość germanistka86
Na lzs polecano mi wymieszanie kwasu laktobionowego z hydrolatem, ale ta kombinacja też się nie sprawdziła. Pali któraś z was może?

moze glinke z olejem sprobuj? glinka czerwona jest na naczynka. zielona silnie oczyszcza! glinki w ogole mozna tez pic, wiecie?

papiersy rzucilam kilka lat temu. a Ty? jak bierzesz pigulki to absolutnie nie powinnas palic

Gość germanistka86
No bardzo możliwe, ale jakoś się już zraziłam:P

rozumie, chociaz warto probowac az znajdziesz ten odpowiedni :P

Gość kkkoksdxahcdbc
cepan-około 12 zł na blizny-ja miałam taki problem z cerą ,że masakra.Dzisiaj nikt mi nnie wierzzy,że na twarzy nie mam ani grama tapety.

Gość germanistka86
Ja nie biorę:P. Palenie rzuciłam niedawno i skóra jest lepsza, a bałam się, że będą mi wyskakiwać pryszcze. Znacie jakiś dobry peeling enzymatyczny?

Gość germanistka86
Cepan nie działa na blizny po trądziku.

rozumiem* nie uzywam wiec nie. ale ten z BU ma dobre opinie

ja nie pale ani nigdy nie palilam badania na tarczyce zrobie na naczynka mam wyciagi z arniki, kasztanowca,milorzebu liposomy na naczynka i tak naprawde wiekszej poprawy iie bylo , stosowalam to wszytko w róznych odstepach czasu przez kilka tygodni ten rutinoskrobin tęz jakby nie dla mnie, kiedys na próbe lykalam 2 razy po dwie tabletki dziennie i po dwóch dniach zrobil mi się taki jakby żylak na nodze ( a nigdy takiego czegos wczeniej nie mialam) tzn takie zgrubienie od srodka i jakby peknieta zylka a potem zrobil sie z tego siniak i wchłonąl, przerwałam a potem zrobiłam drugie podejcie i znowu to samo ! na nic innego nie moge tego zwalić bo jesli wprowadzam cos nowego do diety czy do pielegnacji do pojedynczo zeby wiedziec co zaszkodzilo , dziwna dla mnie sprawa ztym rutinoskoribem :/

Gość germanistka86
Moja mama ma tarczycę i azs jej wyskoczyło. Ja mam ogólnie grzybicę narządów, więc moje łzs jest tylko skutkiem ubocznym na dobrą sprawę. Dziewczyny a co myślicie o ziołolecznictwie?? Lekarze jakoś do tej pory nie pomogli, a znajoma dała mi namiary na jakiegoś faceta, który podobno leczy ziołami. Ma wiele pozytywnych opinii w necie.

peeling enzymatyczny mam ten z BU z papaina i bromelaina ,jest taki sobie , troche wygladza ale tez troche mnie czerwieni ale nie jakos bardzo ale teraz kupilam też osobno bromelaine i sprobuje zrobic sama z kefirem badz joguretm i maka owsianą bo papina moze podrażniać tu w ogole macie liste komadogennosci poszczególnych składników oraz mozliwosci podrazniania : http://www.laboratoriumurody.pl/forum/skladniki-komedogenne,t521.html

Gość retinoidy zewnetrzne
pozbylam sie bolacych gul a mam 25l locacidem i differinem smaruje co wieczor i wkoncu wygladam jak czlkowiek

Gość oda.....
trzeba sparowac buzie oleje araganowym tylko musi byc 100 procentowy i biologiczny, bardzo pomaga na tradzik a na blizny laser.

ja wlasnie teraz mam zamiar postawic na ziololecznictwo wczesniej juz podawalam stronke jest nawet osobny dzial ziólek na azs : http://www.magicznyogrod.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=134&option=com_virtuemart&Itemid=127 poczytajcie może też coś bedziecie mialy ochote kupić ja w najblizszym czasie zamówie metionine i koci pazur i zdam relacje czy chociaz troche pomogło

Gość germanistka86
też mam trądzikowo a kiedy ją będziesz robić? napisz koniecznie o efektach.

tylko ze my tutaj nie mamy typowego tradziku z grubą przetłuszczajaca sie cera i wielkimi guzami tylko naczynkowaą wrazliwą i z mnóstwem zaskónikow i kilkoma pryszczami przy okazji ale dzieki za info kazde sie przyda;)

Gość germanistka86
fajna ta stronka, może tez coś wypróbuje:P. Miała któraś minerały z Meow Cosmetics może? Właśnie zamówiłam, oby to był strzał w 10:D

to jest charakterystyczne dosc dla azs, lzs, skory alergicznej. taka skora jest czesto narazona na tradzik rozowaty, ktorego nie wolno leczyc tak jak zwykly.