Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiana

pieluchy Bambino ?

Polecane posty

Gość kasiana

Dziewczyny ostatnio w dzieńdobry TVN oglądałam Anię Muchę, która mówiła, że jest ambasadorką pieluszek Bambino. Zasadniczo pierwszy raz o nich słyszę, czy któraś z Was wie coś więcej?

Gość no to przegięła!
Moja siostra ich używała-jeden jedyny raz. Są miękkie,mają elastyczne boki i tył, nie mają żadnych nadruków więc nie wiadomo jaka to marka. ale są bardzo kiepskie jeśli idzie o chłonność. cena zachęca bo w kauflandzie kosztują chyba niecałe 30zł. ale jak robię siostrze zakupy,kupuję jej albo dada premium albo bella happy. są identycznej jakości i zależy co taniej,bo w marcpolu bella pięćdziesiąt coś pieluszek były po 30zł,to wtedy wzięłam jej bellę. a i żeby nie było-pieluszki są dla siostrzenicy nie dla siostry :)

Gość basialala
No hej :) Też to oglądałam i uczestniczyłam w chacie z Panią Anią. No i urzekła mnie jej odpowiedź na pytanie czy one są lepsze od pampersów. Powiedziała, że tak bo sa tak samo dobre, ale tańsze :) Ja jednak Miałam problemy z ich znalezieniem...

Gość Robi je Hygienika,
Hygienika miało być.

Gość koronkova
A moja mała księżniczka jest z nich zadowolona. zero odparzeń no a najważniejsze, że właśnie są chłonne moim zdaniem tak samo jak pampersy. Może kiedyś było gorzej, ale teraz jest lepiej. No i rzeczywiście też cena robi różnicę.

Gość HL'K'LK
Nie znam używam tylko łatwo dostępnych i przystępnych cenowo a i jakość nie jest dla mnie bez znaczenia. Wybieram dadę z biedronki lub te z lidla Kiedyś próbowalam też rosamana ale cenowo wypadaja gorzej i zrezygnowałam.

Gość kasiana
A gdzie Wy kupujecie te pieluszki bo ja nie mogę na nie właśnie jakoś trafić.. :(

Gość basialala
ja to normalnie właśnie u siebie w sklepie

Gość no to przegięła!
W kauflandzie.

Gość kasiana
Dzięki dziewczyny za pomoc. Z mojej Julki będę musiała zrobić małą testerkę :) Mam nadzieję, że będzie dobrze :) dzięki!

Gość mimira
"a ja to przez internet załatwiam i są fajne ceny usmiech.gifhttp://www.hygienika.pl/esklep/ są po 19,90 a przy większym zamówieniu dowóz gratis" Też tam kupowałam, ale już nie ma. To znaczy pieluszki są, ale po 24,98. Ale tu znalazłam w dokładnie takiej samej promocji, po 19,90 i od 150 zł przesyłka gratis, także polecam :) http://vitasfera.pl/