Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygadzista 28l.

Wczoraj przyszedł nowy pracownik, dziś wyleciał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość brygadzista 28l.

Nie no masakara. Ludzie szukają roboty ale jak mozna być takim tepym ? Szukamy pracownika już 2 miesiące. W tym czasie przewinęło się 7 osób i wszystkich musiałem odrzucić po 1,2 , maks. po 4 dniach. Oto ostatni przypadek. Przyszedł młody chłopak, 24 lata, wcześniej pracował w innym zawodzie. Przyszedł do pracy na magazyn. Jego zadaniem było segregowanie towaru. Zauważyłem że nie bardzo mu szło. Wkurwiłem się bo dał dupy i się robota nawarstwiła tak że musiałem zapierdalać aby nadrobić. Aby nie siedział bezczynnie dałem mu mopa i miał zmyć podłogę. To nie było poniżenie bo to też trzeba robić. No to zaczął myć. Umył podłogę a na środku zostało wiadro. Wiadro mogło stać ale najpierw powinna przeschnąć podłoga. Nie przeschła a wiadro stało. ZApytałem go : a pod wiadrem chociaż umyłeś ??? A on na to : Przecież się nie da. Nosz kur*a !!!!!!! Wrzasknąłem : Przenieś to wiadro w inne miejsce i wtedy umyjesz. Wtedy nagle jakby oświecony odpowiedział : A no tak, racja. Ja pierdolę 😡

Gość jiajcoA
Hahaha :) Mało jarzący chłopak ;)

Gość G-a 2012
Czy chcesz w komfortowych warunkach, we własnym domu i za darmo (bez kosztów przesyłki) odbierać ulubioną kawę, proszek do prania, artykuły spożywcze i dodatkowo mieć te produkty taniej niż w sklepach, a później zupełnie za darmo? Czy chcesz - będąc zadowolonym z codziennych oszczędności na zakupach - zasilać DODATKOWO swój portfel? Klub Konsumenta zapłaci Tobie za to, że będziesz robił zakupy, które i tak MUSISZ ZROBIĆ. Zapraszamy na prezentacje Klubu Konsumenta na żywo! Prezentacje odbywają się 6 razy w tygodniu: Klub Konsumenta poniedziałek o 19:30 wtorek o 19:30 środa o 19:30 czwartek o 19:30 piątek o 19:30 sobota o 10:30 Link do konferencji: http://k.CB7.pl/#malgorzatakazimierczak.pl a ponadto zapraszam do JustBeenPaid, tam bedziecie zarabiac bardzo duze pieniądze: http://jbp-polska.blogspot.com/2012/04/justbeenpaid-prezentacja-i-rejestracja.html

Gość brygadzista 28l.
Miał ktoś z was jakieś podobne przypadki w pracy ?