Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andyyy123

mamy jaką polecacie interakt. dla 5-6m dziecka..

Polecane posty

Gość andyyy123

... taką by lezac sobie lub siedząc sam sie zajął, jakas interaktywna moze byc. znalazłam książaczkę inerakt. szczeniaczka, ale nie wiem czy dla takiego malucha bedzie ok

Gość andyyy123
zabawkę oczywiscie :)

Gość noz sie w kieszeni otwiera
Takie dziecko jest za male na interaktywne zabawki-popsuje, zanim cokolwiek z takiej zabawy wyniesie.

Gość noz sie w kieszeni otwiera
Z doswiadczenia wiem, co interesowalo moje dziecko i to bardzo dlugo, do 18 m-cy (na pewno nie zabawki interaktywne)-butelki plastikowe, miski, lyzki drewniane.

Gość andyyy123
na produkcie pisze ,ze od 6m + hmmm, myslałam,ze efekty dzwiekowe, opowiastki mu sie spodobają

Książeczka nie bardzo jak malutki leży, może sobie na główkę rzucić. Ja polecam stojaki interaktywne, na prawdę dziecko się interesuje, bawi, potrafi samo się zająć i przede wszystkim rozwija zmysły. My mamy z chicco i z smily - oba fajne, na prawdę. Już moja córka wyrosła z tego w sumie, ale nadal lubi, bo ten smily przekręca się na stolik. polecam.

v-tech świetna firma, mamy mikserek i telefon, polecam bardzo dla dzieciaków koło roczku. Te pianinko też fajne na pewno, tylko to zależy od tego w jakiej dziecko jest pozycji - jak na płasko to może się uderzać.