Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matyzalemka

facet wlił se konia na przeciw mnie w pociagu

Polecane posty

Gość matyzalemka

mialam ostatnio przypadek w pociagu, po kolejnej stacji usiadl na przeciw mnie facet ok. 40-stki, po chwili wlozyl sobie reke w spodnie, myslam ze chce sie podrapac i odwrocilam wzrok w strone okna, ale po chwili zauwazyalam jak cos sie porusza, a ten obles wyciagnal go i poprostu sie trzepal, Zamarlam, nie wiedzialam co robic, odwrucilam ponownie glowe, ale ta swiadomosc! Co oni maja w glowach! postanowilam wyjcsc no i wychodzac zwidzialam jak w dodatu trysnal. Nie wiem czy to karalne, i ja powinnam byla sie zachowac, minelo juz pol roku, a nadal mam tego zboka przed oczyma!!! Czy ktorejs sie cos takiego przytrafilo, i co powinnam zrobic ?

Gość maleńka97
Ja widziałam, tez w pociągu za granicą, i nie czułam odrazy, spoglądalam od czasu do czasu, coś znimi nie tak to prawda, ale niespodzianka była

Takie incydenty należy zgłaszać na policję. Pół biedy jeśli spotka to dorosłą kobietę, gorzej jak małą dziewczynkę.

Gość maleńka97
Maleńką dziewczynkę to przecież już całkiem zboook!!!!!!!!!!1 Ja wyglądam na więcej niż mam, wszyscy mi to mówią, ale że mi sie podobało, to może dlatego że nigdy jeszcze na żywo nie widziałam

Gość Hasan
Oj przypiliło gościa. Może dawno nie mial kobiety bo np jest sam.

Gość maleńka97
Czemu nie zagadal? Ja jestem chetna, nawet w pociągu w toalecie hi hi :)

Gość maleńka97
A co!!!!!!!!! Czytać nie umiesz??????????

Hehe ja mialam to samo 10 wiosen temu jak wracalam skm'ka z gdyni do gdanska z pracy wieczorem.patrze w okno,nagle katem oka zauwazylam ruch posuwisto wzrotny,patrze a tu staruch ok 50 wali oblesnego czlonasa,wielki plecak zapodal coby z boku nikt wsiadajacy z boku nie zauwazyl.zem sie zestresowala,po drugiej stronie siedzial mlody koles,wiec sie do niego przysiadlam i do niego rzecze,ze za nami siedzi zbok,ktory to se walil gruche i ze boje sie wysadac bo jak pojdzie za mna to sie zesram..akurat chlopak wysiadal we wrzeszczu,tamten tez jakos wstal i tamten dzielny rycerz moj za chabety wyjebal zboka.jaka wdzieczna mu bylam ludzie,szkoda tylko ze nie zdazylam mu podziekowac bo wysiadl wraz z dziadem.

Hehe ja mialam to samo 10 wiosen temu jak wracalam skm'ka z gdyni do gdanska z pracy wieczorem.patrze w okno,nagle katem oka zauwazylam ruch posuwisto wzrotny,patrze a tu staruch ok 50 wali oblesnego czlonasa,wielki plecak zapodal coby z boku nikt wsiadajacy z boku nie zauwazyl.zem sie zestresowala,po drugiej stronie siedzial mlody koles,wiec sie do niego przysiadlam i do niego rzecze,ze za nami siedzi zbok,ktory to se walil gruche i ze boje sie wysadac bo jak pojdzie za mna to sie zesram..akurat chlopak wysiadal we wrzeszczu,tamten tez jakos wstal i tamten dzielny rycerz moj za chabety wyjebal zboka.jaka wdzieczna mu bylam ludzie,szkoda tylko ze nie zdazylam mu podziekowac bo wysiadl wraz z dziadem.

Gość maleńka97
No wiesz taki rycho!!!!!!! A ty go bez nr tel. wypuscilas??????????!!!!!!!!

Gość matyzalemka
potem wstał z siedzenia, a spod sutanny wysunął się wielki, czerwony i gorący penis, którego z lubieżnym uśmiechem objęłam swymi ustami i po chwili nasyciłam się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru

Wszystko sie stalo w mgnieniu oka,stacja,drzwi sie otwieraja,koles wychodzi i bierze dziada ze soba,ot co..the end

Gość kcn
Mialem podobny przypadek na lotnisku we Frankfurcie, są tam takie fotele ala leżanki, koło mnie siadziala (leżała) bardzo atrakcyjna Azjatka....nie mogłem powstrzymać zwroku żeby nie patrzeć na jej stopy...idealne. Przysnałem z lekka, do odlotu mialem trochę...otwieram oczy a na przeciw niej stoi jakiś mulat, sprzęt na wierzchu i ruchy odpowiednie....w tym samym czasie chyba i ona się przebudzila i widzi to...przerazenie, a gość wielki banan na twarzy i zaczyna kończyć. Trwało to wszystko z 10 SEK....zanim do mnie dotarło co się dzieje....zerwalem się i goscia za włosy i kop w kolano....padl jak długi i autetycznie skończył na siebie...a nie na te piękne stopy.....pozniej zanim się podniósł dość brutalnie przeciagnalem go za włosy z 5 m i zrozumiał, ze lepiej będzie na własnych nogach się oddalić...nie muszę juz chyba mówić ze potem żałowałem bardzo ze do bording time zostało tylko 45 min ;)

Gość Długi
myslam ze chce sie podrapac i odwrocilam wzrok w strone okna Jaka taktowna :D hahahahaha

Gość matyzalemka
ales madry, to szok, apuzniej nic szkodliwego!!!!! dupek!!!

Gość xvvcbbfdd
to ciekawe, ze tak piszecie, bo ja np. widzialem dziewczyny, ktore podobnie nie potrafily utrzymac rak na wodzy :-), ale wiekszasc facetow chyba nie ma nic przeciwko(choc jako facet raczej bym sie nie odwazyl wyjac) i dziewczynom sie zawsze upiecze...

Gość żelkowa
Poganka, dziś już mało takich rycerzy, ehh :( ja jutro mam przemieszczać się pociągiem, w którym będę 10 bitych godzin, sama. Bez znajomych. Muszę przyznać, że mnie nastraszyliście, troszkę :O

Gość żelkowa
Xvvcbbfdd, bo my jesteśmy w tej lepszej, wygodnej sytuacji, ale i tak bym z tego nie skorzystała, ponieważ facet mógłby to zrozumieć jako zaproszenie do czegoś więcej. Gdybyśmy byli sam na sam. Albo on z kumplami? Brrr, na samą myśl mi ciarki przechodzą :O