Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0ouioyu

czy pisoneka enej ,skrzydlate rece" jest o samobójstwie?

Polecane posty

Gość 0ouioyu

? mam wraznie ze jest pro , zawsze gdy jej slucham mam ochote stanac na wiezowcu rozłozyc rece i skoczyc :O macie podobne odczucia?

Gość 0ouioyu
jak narazie rozkładam nogi pod wiejskimi dyskotekami :classic_cool:

Gość dewegtfhfhdwd
co to za piosenka? ja nie slucham radia wiec nie wiem,ja slucham mocnej muzyki nielecącej w radiu

Gość hjyuih
Jak dla mnie to zalatuje samobójem i to bardzo.

Gość hjyuih
Urodził się, sam dzisiaj nie wie gdzie Nie widział słońca, ni nieba też Ojciec mu wrogi, mamy nie znał więc Samotny ciągle witał nowy dzień Dlaczego ja? tak Boga pytał się „Naprawdę skrzydeł tych nie mogę mieć? Rozłożył ręce „Chyba tego chcę I jego oczy mówią „Leć! Raj, którego nocą pragniesz tak Jak ja To niebo, to raj Dalej dalej proszę leć, proszę gnaj Kolejny dzień, kolejna taka noc Kiedy pokochać go nie miał kto A ile można modlić się o lont Który zapłonie kiedy chciałby on Zalany łzami, śniło mu się, że Że jego dusza już umie latać Rozłożył ręce „Chyba tego chcę I jego oczy mówią „Leć! Raj, którego nocą pragniesz tak Jak ja To niebo, to raj Dalej dalej proszę leć, proszę gnaj Zobacz chłopaku [zobacz chłopaku] Za sen oddałeś życie, [oddałeś życie, a więc] a więc Błagam cię leć, pora już na ciebie też Skrzydlate ręce [skrzydlate ręce] ma Bóg Oddał je Tobie za ból [oddał je tobie za ból] Kłaniają się, abyś je założył już I poleciał gdzie ten wymarzony... Raj, którego nocą pragniesz tak Jak ja To niebo, to raj Dalej dalej proszę leć, proszę gnaj

Gość rfgrd
w sumie...troche jest :O

Gość jest, ale
co ma raj do samobójstwa? autorowi tekstu sie wszystko popierniczyło.