Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek6789934

Jak uporać się z tym problemem - facet vs kobieta

Polecane posty

Gość Tomek6789934

Jestem ze swoją całe 2,5 roku no i sprawa wygląda następująco.. Moja dziewczyna ma przebłyski dobroci.. A humory ma masakryczne.. Jak coś chce to dostaje.. A jak jej tego nie dam to mi wmawia że mam ja gdzieś itd.. Ostatnio nie zdałem egzaminu i zapytałem ja czy mi nie pomoże... Ma głowę do zadań matematycznych (robimy magistra).. Ale! nagle mi zaczęła wyjeżdżać ze mam 4 dni.. Że ma inne plany na weekend.. A mówiła że pomoże.. I teraz mi wbija że niby jak ja sobie wyobrażam tą pomoc... Co mam jej powiedzieć?? Czuje się jak jakiś śmieć!! A jak ja jej mówię że jak jakoś ona mnie potrzebuje to jestem na każde skinienie.. A teraz mi dowala tekstem "no niby w czym" - jak jej wymieniam to mnie zbywa tekstem.. Dobra chyba tylko w tym... Co ja mam jej powiedzieć? Przecież to się kupy nie trzyma...

Gość sfffsffs
bylem w podobnej sytuacji, pomagalem we wszystkim, zawsze mogla na mnie liczyc, a po rozstaniu zaczela mi wmawiac ze nie bylo mnie gdy mnie potrzebowala...

Gość Tomek6789934
No i jak zrozumieć taka babkę? O CO IM CHODZI?!

Po tym co napisałeś trudno jest jednoznacznie określić dlaczego się tak zachowuje. Może zwyczajnie rozpieściłeś ją i przyzwyczaiłeś, że nie musi się starać w związku, ty będziesz zawsze do dyspozycji i gotowy stanąć na głowie żeby ją zadowolić.

Gość Tomek6789934
Jakieś rady?