Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszeoszybkaporade

PROSZĘ O SZYBKĄ POMOC! PILNE! Z PODPISEM NA UMOWIE !

Polecane posty

Gość proszeoszybkaporade
Ale ja nie aprobuje jego podpisu. Zrobię swoje przez pół roku a później żeby oszczędzić powie, że żadnych piniędzy od niego nie otrzymam bo on nie podpisywał umowy,tak? Nie zgadzam się na to. Mam gdzieś czy to on aprobuje. Teraz tak, a za miesiąc jak odejdzie od żony- NIE. A wtedy z kim mam się po sądach sądzić? Nie w głowie mi to.

Gość ty się ciesz że to był tyko
taki oprysk, bo niektórzy 25 lat alimenty płacą....:D:D:D A tak na serio: ryzyko zawodowe:(

Gość małajulka
a jak oni powiedzą, że to on podpisał? będziesz się sądził i grafologów najmował? Ja radziłabym Ci się dogadać z facetem. Skoro ma 9 tyś na ogródek to może wydac i na sądy a jak Ty zrywasz umowę on może Ci wpakować karę np. za niedogoności których doznał w związku z tym faktem ;-) spotykam się z takimi sytuacjami, uwierz, najlepiej będzie jak się dogadasz. pozdrawiam.

tak, pidsałam że z godnie z kk jest to fałszerstwo, ale jestjeszcze kodeks cywilny (a są to dwa odrębne postępowania, i sąd cywilny nie jest związany wyrkiem w sprawie karnej), zgodnie z art 60 kc czynność prawna może być wyrażona przez każde zachowanie się tej osoby, które ujawnia jej wolę w sposób dostateczny. sprawa jest 2-torowa, jeśli warunki umowy zostały dochowane, to sąd cywilny niekoniecznie musi unieważnić umowę.