Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cizia_mizia

Pcham sie facetom do lozka.

Polecane posty

Moze nie na sile :) , ale nie czekam na 15 randek, by w koncu przespac sie z facetem. Nie ma to dla mnie sensu. Jesli w ciagu tych 15u randek poczuje cos do faceta, a w lozku okaze sie ciapa to co zrobic? Zostawic? Seks jest dla mnie wazny. Ale przeciez cos do niego juz poczulam... Dlatego zazwyczaj tak wszystko organizuje, ze seks jest juz na drugiej, trzeciej randce. I wtedy jesli jest ogien to brne dalej w poznawanie faceta. Jesli jest klapa to wiadomo. Czy sa tutaj kobiety myslace podobnie?? Spalam z 4 mezczyznami, mam 23 lata. Nie mialam nigdy nikogo na jedna noc, zawsze to byli faceci, z ktorymi cos planowalam. Zawsze sie pozniej spotykalismy i tworzylismy krotszy/dluzszy zwiazek.

Gość Ja tez korzystam z życia
Młode jesteśmy to używamy. Bo jak za mąż wyjdziemy to sie skończy :P :P :P :P Ja to śpię z facetami z klubu i ciagle szukam. Wole widzieć wcześniej, czy facet fryteczki tam na dole nie ma :P

Młode jesteśmy to używamy. Bo jak za mąż wyjdziemy to sie skończy :P :P :P :P Ja to śpię z facetami z klubu i ciagle szukam. Wole widzieć wcześniej, czy facet fryteczki tam na dole nie ma :P

Gość no co jest?!
nie możesz znaleźć mojego łóżka?! :D

Gość nie szanujecie sie
Nie wstyd wam? Tak cipe każdemu dawac?

Gość nie szanujecie sie

Gość nie szanujecie sie

Gość Dajecie
Tak cipe każdemu??

Gość Dajecie
Tak cipe każdemu??

Czy 4 facetów to każdy? Poza tym uwielbiam seks i nie będę zgrywac zakonnicy.

Gość nieświeży oddech
przynajmniej nie ściemnia. lubi się walić, to przecież nitz złego. :) swoich partnerów nie traktuje przedmiotowo, jakieś emocjonalno-wizualne zaangażowanie daje się zauważyć. wszyscy wydają się zadowoleni. do tego jest młoda i wszystkiego najwyraźniej musi doświadczyć na własnej skórze. Powodzenia :) 🖐️

Gość zorroon
Hmm i dobrze robisz moja droga Statystycznie każda kobieta w tym kraju ma 8 facetów więc jesteś w połowie drogi Pitolenie o nie szanowaniu i tym podobne bzdety wmawiane przez czarne bractwo krzyżaków powoduje że ludzie żyją w zaklamaniu Sex nie jest najważniejszy....ale jest ważny a dojrzalosc polega na umiejetnym korzystaniu ... I tylko pamiętaj załóż gumę na instrument :) powodzenia Buziak a i małe Pytanko :gdzie Ty byłaś jak żony szukalem :) :) :)

Gość 23d
Spalam z 4 mezczyznami, mam 23 lata. To i tak niewiele/ Zwykle kobieta w twoim wieku ma już ich około 10-15

Gość Osbciuasdcuizasd
A jak nic z tego nie wyjdzie to zostaniesz wyruchana i puszczona w świat, ale jak tobie to odpowiada, to kim ty jesteś?

Tu chodzi o moje nastawienie. To ja chce tego seksu i to ja do tego prowadzę. Raczej nie będę czuła sie wykorzystana, skoro TO JA tego chce.

Gość melindama
ja to loda robię pod koniec pierwszej randki, tak na zachętę i by sprawdzić jak reaguje facet bo lubię takich bardziej zdecydowanych :) no i często idziemy dalej lubię seks, często sama inicjuję mam 26 lat i kilkunastu facetów na liczniku

Gość latawice
dajecie dupy kazdemu, nie szanujecie sie w ogole dziwki jedne 🖐️

Gość latawice
a ta kurwa loda robi kakaowe oko tez do anala nastawiasz? :D

Gość latawice
a ta dziwka loda robi na pierwszej randce :D kakaowe oko tez nastawiasz? :D

Gość Roznośnik prawdy
Lepiej się zakochajcie i nie dawajcie dupy każdemu. Nigdy się nie zakochałyście? Nie wiecie, jakie to jest fajne? Jesteście ateistkami? Trzeba czekać na prawdziwą miłość.

...nie wiem o co cały ten raban, wszyscy wszędzie gadają o równouprawnieniu, ale jak już dziewczyna chce się przekonać czy po ślubie w łóżku będzie obu stronom pasowało to zaraz latawica. Czego nikt się nie czepia facetów wyrywających laski w klubach na jedna noc. Uważam że lepiej aby dziewczyna była pewna tego co wybiera na resztę życia niż miałoby się po ślubie okazać, że całkowicie do siebie nie pasują w łóżku. Wbrew pozorom i powszechnemu zakłamaniu, sex jest w małżeństwie ważny jak każdy inny aspekt tej umowy cywilno prawnej :) Ci którzy mówią inaczej, albo maja udany sex w związku, albo nie przyznają się do tego że niesatysfakcjonujący sex czyni ich zgorzkniałymi i sfrustrowanymi (chyba że mają wyjątkowe niskie libido i obywają się byle jakim sexem). Inna sprawa, że trafia czasem człowieka miłość od pierwszego wejrzenia - nie śmiać się - zdarza się, wtedy trudno kalkulować, w innych przypadkach nie warto kupować kota w worku. Gadanie że kocham go i z tym kiepskim sexem da się żyć to bzdura, wcześniej czy później nie da się z tym żyć i wtedy dopiero można komuś rozstaniem zrobić niezłe kuku !!! Lepiej rozstać się na samym początku niz po kilku latach z poczuciem zmarnowanych lat...

Gość kora82
Ja to popieram w 100%. Oczywiście nie chodzi o to żeby sie bzykać z kim popadnie na dyskotekach, ale o to zeby isc do loza lepiej szybciej przez zaangażowaniem sie niz później. Chodzi o to ze np lepiej sie przekonać czy facet nie ma smutnego małego korniszonka 7cm w stanie erekcji. Za dużego typu pow 20cm tez bym nie chiala. Bo kobiety nie chca sie do końca życia umęczac w sexie bo to ich powinność. Trzeba podchodzić bardziej egoistycznie.

Gość małolaty o sexie
same wielbicielki dobrego sexu i dużych qtasów na forumie, w realu ważniejszy od grubego qutasa jest gruby portfel

Gość matol na 100
Raban jest o to,ze My faceci jestesmy poyebani i nie wiadomo jak czysta laske chcemy. Wczesniej samemu dmuchajac byle jakie lale.No i zakladajac ze juz sie zakochamy w jakiejs "ladacznicy" gdy dowiemy sie,ze miala za duzo przygod to spieerdalamy ot taka hipokryzja niedorozwojow.