Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asy łączmy się

Topik dla aseksualnych

Polecane posty

cycki se usmaż - niestety nawet jeśli tak jest to ja się muszę oszukiwać, nie mam wyjścia. niektóre rzeczy trzeba zakopać, z iloma ja już tak zrobiłam:) dla dobra swojego i innych ludzi

Gość cycki se usmaż
Te Pharaon Reviens Ty się ponoć chcesz zabijać, wypad mi stąd do swojego Emo dołka

Aseksualna - wyczerpanemu organizmowi jest jeszcze trudniej się wyregulować.

Gość cycki se usmaż
whedif - gdybym nie miał dziewczyny, pokazałbym Ci czym potrafi być dotyk faceta, gdy jego dłonie wraz z ustami wędrują po Twoim ciele. Żeby to się stało musiałabyś mnie dobrze poznać i zaufać mi. Żeby do tego doszło musielibyśmy się poznać bliżej. I to jest ten właśnie punkt. Jeżeli odważysz się go przekroczyć, po prostu poznać kogoś bliżej, sama możesz być zaskoczona wynikami ;) Aseksualna21 - policz baranki ;)

whedif, wiec jak mam to uregulowac,ja spie dziennie po 14-15 godzin. Np.. mam wolny dzien, wiec klade sie o 3-4 w nocy, budze sie i o kurwa ! jest 13-14, nawet jak klade si eok 12-1, to wstaje tez o tej porze, i tak caly weekend. przychodzi niedziela, w poniedzialek o 6 trzeba wstac, ale nie moge zasnac wczesniej niz przed 3, przychodze z uczelni ok 14, musze sie polozyc bo jestem wyczerpana, nie moge sie skupic, zasypiam na siedzaco, i klade sie spac, budze sie ok 19, potem zasnac nei moge i tak ciagle. musze wyjsc z tego marazmu.

Gość cycki se usmaż
Aseksualna21 - po prostu brakuje Ci dobrego sexu ;)

Gość cycki se usmaż
Bo nie wiesz co to przyjemny sex :) I ta sama historia od początku ;)

cycki se usmaż - a to i tak, nawet jakbyś nie miał dziewczyny itd musiałoby być kompatybilne z milionem innych rzeczy.

Gość cycki se usmaż
może podniecają Cię kobiety aseksualna ;) Hm może właśnie trafilibyśmy w milion tych czynników, możliwe, że ta kombinacja by była idealna co wtedy? :)

Gość cycki se usmaż
Aseksualna21 masz 21 lat?

a po co moje zdjęcie chcesz sprawdzić czy chodzi o mój wygląd?:D

nie ma takiej możliwości bo chcę być anonimowa jak już tyle piszę o sobie i to na jakiejś tam kafe i nie podoba mi się idea wrzucania zdjęć do neta, żeby sobie hulały

aha ale po co to nie ma nic do tematu uwierz mi. nie mam w sobie nic obrzydliwego:-p

nie nie ja raczej nie wysyłam nikomu zdjęć w żadnym celu. nie rajcuje mnie to.

Gość cycki se usmaż
to pokażcie mi i ja jako niezależny ekspert ocenie :D lebetka@wp.pl Prawie 22 lata :) Wiesz co, myślę, że jeszcze nie dojrzałaś by to odczuwać poprawnie ;) Poczekaj jeszcze trochę haha

nie mow mi czy dojrzalam, czy nie, bo ja mam ta dolegliwosc od urodzenia :) nigdy nie lubilam sie przytulac, nawet z rodzicami.

Gość cycki se usmaż
straszne bo widzisz ja też nigdy nie lubiłem się przytulać, nie czerpałem przyjemności z seksu czy pieszczot, zwykłe wyładowanie emocji aż tu boooom poznałem tą jedną jedyną i trach wszystko się zmieniło ZONK co?

mnie podniecają faceci nawet męscy:-P a kobiety są dla mnie obrzydliwe:O