Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asy łączmy się

Topik dla aseksualnych

Polecane posty

Gość cycki se usmaż
nie, nie ma tu żadnego przekonywania na siłę. Sexualność to naturalna cecha zwierząt czyli i człowieka :) Nie ma tu żadnego wdeptywania, z naturą nie wygrasz ;) Jeżeli masz miesiączkę i jesteś prawidłowo rozwinięta to w ten czy inny sposób będziesz ją odczuwać. to co masz w głowie i czym mózg Ci blokuje te odczucie nie jest naturalne i da się naprawić :) Nieważne czy będziesz potrzebować samca czy samicy ;)

naprawić:D jakby to była wada nosz kurwa :O uwierz mi że mam gorsze:D

Gość cycki se usmaż
i za to mnie polubiłaś :)

Gość cycki se usmaż
moim zdaniem to czy jesteś hetero czy homo jest czymś naturalnym. To, że nie odczuwasz "żadnego popędu" jest spowodowane jakimś urazem np. psychicznym ponieważ każdy gatunek na ziemi jest stworzony po to by się rozmnażać. Taka jest istota życia, przedłużyć swój gatunek! Tego nie przeskoczyć w żaden sposób. To, że nie pociąga Cię nikt jest blokadą czegoś naturalnego a każdą blokadę da się przejść czy zdjąć.

no to byśmy się na pewno nie dogadali orendż bo ja dzieci nienawidzę i też nie widzę sensu:) i nie przekonasz mnie że jestem dziwna jestem szczęśliwa że nikt mnie zmusza do rozpłodu i nie jestem na usługach społeczeństwa do zwiększania liczebnmości co ma popęd do dzieci? dzieci są w ogóle niepotrzebne i tu już się mylisz na pewno

mylisz się bo nie jesteśmy tylko zwierzętami i mamy wybór. choć Tobie pewnie łatwuiej iść za głosem natury. masz do tego prawo. naturalne są również zabójstwa, kradzieże i gwałty. tak się dzieje w świecie zwierząt

Gość cycki se usmaż
przypomnij sobie tą rozmowę za kilka lat ;) i uśmiechnij się wtedy szeroko wspominając moje słowa :) Dobrej nocy aseksualna :)

Gość cycki se usmaż
"naturalne są również zabójstwa, kradzieże i gwałty. tak się dzieje w świecie zwierząt "nas wyróżnia świadomość istnienia :) cienki przykład

i świadomość że mamy wybór. z podążania ślepo za naturą są toksyczne rodziny, zdrady, gwałty i inne gówna życie jest zbyt piękne by je stracić na jebanie z najlepszym samcem w okolicy (tak każe natura) i płodzić mu dzieci z czystego egoizmu ale skoro się w tym odnajdujesz to w porządku ale nie narzucaj innym bo to nie jest dla mnie wizja szczęścia a tragedii

Gość cycki se usmaż
z podążania ślepo za naturą są toksyczne rodziny, zdrady, gwałty i inne gówna to wbija Ci telewizja i gazety do głowy by pokazać jak to masz dobrze więc siedź cicho i ciesz się, że nic Ci się jeszcze nie stało. mały jest odsetek wariatów czy po grzańców, którzy coś takiego robią więc nie szufladkuj tego jako wynik samego popędu :) Ja Ci powiem, że 100% ludzi pijących wodę umiera o :D

ale po co ściągać sobie na głowę ryzyko, wymuszać na kimś popęd nie rozumiem czemu Ci przeszkadza to że JA NIE MUSZĘ TAK ŻYĆ nie oglądam tv co nie znaczy że gwałtów nie ma - to moż był głupi przykład nie chciałam nikogo obrazić 🌼 ale generalnie rzeczy z przymusu. są robione. przez to że ludzie chcą być TYLKO zwierzętami

Gość cycki se usmaż
nie :) Ludzie nie chcą być tylko zwierzętami, ludzie nimi są tylko o jeden stopień w ewolucji wyżej i to nas wyróżnia i tylko to :) Natury nie oszukasz, mówię Ci choćbyś nie wiem jak chciała nie przestaniesz oddychać bo coś, nei zatrzymasz akcji serca czy nie przestaniesz jeść sama z siebie bo umrzesz. To błędy w całości nas przeistaczają ale formułka jest ta sam dla każdego ;)

Gość cycki se usmaż
fsfsdsds

czyli sądzisz że powinnam kopulować z jak najlepszym samcem żeby się rozmnażać? jeśli nie - Twoja teoria ma luki

gdybym chciała żyć w zgodzie z naturą wyprowadziłabym się do lasu a jednak dobrze mi w mieście i mogę od tego uciec. mogę się wysterylizować.

Gość cycki se usmaż
Powodzenia w "sterylizacji" Jasne, że zaczniesz odczuwać chęć posiadania potomka :) Nie musi to być jeszcze teraz ale w końcu Cię dopadnie. A sex nie prowadzi tylko do tego ale również do czerpania przyjemności ;)

nie dociera do Ciebie co pisze piszesz o przyjemności z seksu na topiku dla osób dla któych to wsio ryba i pozjadałeś wszystkie rozumy mimo tego że stary nie jesteś fajnie że Cię nauczono że jesteśmy zwierzętami ale szkoda że zrobiono niewolnikiem instynktu

Gość cycki se usmaż
nie jestem żadnym niewolnikiem :) Mam otwarty umysł na wszystkie doznania :) To Ty jesteś niewolniczką swoich strachów i fobii :)

no i co z tego:D ja mam świadomość że te fobie są złe to jest ogromna różnica:D jesteś za leczeniem seksem i rozpłodem?:O ja wolę leki i terapię i realizowanie swoich ambicji a nie podporządkowaniem się naturze

Gość cycki se usmaż
To rób co chcesz :) Jeszcze wspomnisz moje słowa :)

Gość Jagja.
A ja mam gorzej bo bym mogła i z 10razy dziennie a facet nie chce tylko raz na pół roku i to z miną jakbym go krzzdziła

Gość dedra3300
w pl nie zrobia wam sterylizacji chyba z tego co wiem w niemczech mozna.