Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwieksza fanka

PIĄTE DZIECKO :)

Polecane posty

Gość gość
nic dziwnego ze kraj wymiera, jak takie macie podejście przecież te kobiety rozwiązują największy dziś problem naszego społeczenstwa - niż demograficzny. Za 30 lat będzie z nami kaplica i chyba tylko imigranci nas uratują. Zamiast cieszyć się, że są jeszcze ludzie, którzy mają dużo dzieci, to po nich jedzecie...

Gość joasia_234
ja też właśnie się dowiedziałam że będziemy mięć z mężem piąte dziecko :) lekki szok ale jesteśmy cholernie szczęśliwi :D

Gość Szczesliwiludzienieplujajadem
Mam czworke, najmlodsze 10 msc i tez twierdzilam, ze fabryka zamknieta. Teraz jednak juz planujemy piate. Jedyne czego sie boje, to zeby bylo zdrowe (mam 36 lat). Cala reszte na pewno ogarniemy.

Gość gość
co, ja pieprzę ale baby wytrzymałe nie do zajeżdżenia przez faceta i dzieci. U mnie w pracy jak narzeka, że jej ciężko to od razu sprowadzam ją na ziemię, że jak aż tyle dzieci narodziła to jest wytrzymała jak szkapa

Gość gość
Moja siostra ma czworo. Zdziwilam sie z tym czwartym (wpadka). Nie wiedzialam, ze tyle jest w Polsce rodzin z tyloma dziecmi. U mnie w rodzinie (oprocz siostry) i wsrod znajomych to 1, 2 lub zero. Ciekawe jakie imiona...

Gość gość
Mój kuzyn ma 6 dzieci imiona ciekawe Cyprian, Rita, Leon, Nikola, Itp

Gość gość
Niesamowite... imiona ciekawe.

Gość gość
Gratuluję,ja też mam 5 dzieci i nie były to wpadki.Oboje z mężem jesteśmy jedynakami przez co cierpieliśmy i dlatego zdecydowaliśmy się na dużą rodzinę.