Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość najwieksza fanka

PIĄTE DZIECKO :)

Polecane posty

Widocznie lubisz za inkubator robic, rozwalac co rusz giry przed stadem lekarzy, dla mnie jestes zalosna i tyle. Nie wierze, ze sama sie rozwijasz majac tyle bachorow, na pewno ty jestes gdzies na drugim planie a potem dzieciaki pojda w dluga i tyle z tego bedziesz miala :)

Gość KONTRABANDA
Piękny wiek, jeśli tylko jest zdrowie i pragnienie tylko zazdrościć :) I prawdą jest ,ze tylko pierwsze dziecko jest takie absorbujące , później człowiek tak się we wszystkim wyćwiczy ,ze nie ma znaczenia czy dzieci jest troje czy pięcioro a nawet więcej :)

Poza tym możesz zawsze umrzec przy piątym i osierocisz reszte, różnie bywa. ALe to czas pokaże :)

Gość najwieksza fanka
nie pracowałam, bo mąż ma firmę, która że się tak wyrażę utrzymuje nas, więc nie muszę iść do pracy... wykształcenie mam, skończone studia, bo kto wie, co się w życiu przyda?

Jeśli tylko masz na to ochotę i fundusze to to jest autorko Twoje życie. Skoro się cieszysz i jesteś dobrą matką to tylko gratulować. Ja bym nie chciała. Dla mnie jedno to już byłoby wielkie osiągnięcie. Ale Tobie gratuluję.

Gość najwieksza fanka
wybacz Nox Witch, ale z takimi tekstami to spadaj na inny topik, bo ja sobie nie życzę takiego traktowania

Gość KONTRABANDA
Jesteś moją młodsza kopią , fanko :) Zaraz ci napiszą ,zę mąż cię rzuci , bo nie przynosisz pieniędzy do domu :D

Ja tylko pisze życiowo i mam prawo, to wolne forum :) Różnie w życiu bywa i życzę ci tego, byś nabrała pokory 🖐️ ..........

Gość Monisiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
autorko nie przejmuj sie Noxia bo ona ma swira i jest znana na tym forum;)

NIeee, no bez przesady, ja po prostu nie rozumiem jak mozna tak zyc, i wieku 31 lat nigd ynie pracowac, ale za to byc w ciazy z piatym dzieckiem .. dla mnie kosmos i cofanie sie w rozwoju, ale kazd yniech zyje tak jak sie jemu podoba 🖐️

Gość najwieksza fanka
ja nie napisałam, że nigdy nie pracowałam... dopóki nie zaszłam w pierwszą ciążę pracowałam, a potem będąc w ciąży też chyba do szóstego miesiąca pracowałam.

Akurat prac a to żaden priorytet, to tez strata czasu. Ale to ścierwiątko nie ma pokory i mam nadzieję, że życie jej nauczy tej pokory i to bardzo boleśnie...................... tyle.

Gość kiniaaaaa32222222
Nox dobrze pisze,cale zycie jako inkubator,a potem nianka,najlepsze 10 lat zycia stracone na rodzenie dzieci,ps ale musisz byc rozwalona tam na dole

Ja znam jedną dziewczynę, która jest po 30 i ma czwórkę dzieci. To bardzo ładna i zadbana kobieta. Pewnie niejedna z Was pozazdrościłaby jej wyglądu i figury. Piszę serio. Nie warto generalizować.

Gość najwieksza fanka
ścierwiątko?? wypraszam sobie... już napisałam, że nie życzę sobie takich słów w moim kierunku. i skąd ty możesz wiedzieć, że ja nie mam pokory???

Gość najwieksza fanka
uhm tak jestem rozwalona mam dwa wiadra pomiędzy nogami takie, że przeciąg się robi... skąd w was tyle jadu dziewczyny? mogę powiedzieć z całym przekonaniem, że mam lepszą sylwetkę niż większość z was.

Gość KONTRABANDA
biedna jesteś nox czy jak ci tam .... po prostu biedna . a autorce po prostu zazdroszczę :)

Gość najwieksza fanka
brzydzę się takimi ścierwami które umieją tylko pomiatać ludźmi, wypierdalaj stąd, bo widzę, że normalne słowa do ciebie nie docierają

mogę powiedzieć z całym przekonaniem, że mam lepszą sylwetkę niż większość z was. Ja Ci wierzę, bo wiem co mówię, różne są kobiety. Niektóre w ogóle dzieci nie mają a mają za to 30 kg nadwagi. Daj spokój nie denerwuj się tekstami tego typu;) Powodzenia.

nawet najpiekniejsza sylwetka jest ci zbędna, bo całe twoje życie to usługiwanie mężowi i bękartom, pranie, gotowanie, przewijanie i rodzenie, istny hurt. Ja tam pozostanę przy swojej beztrosce i samych przyjemnościach, choć jestem sporo młodsza od ciebie krowo :) Żenada 🖐️

Gość najwieksza fanka
po prostu podnosi mi się ciśnienie i nie rozumiem skąd się biorą tacy ludzie... :(

Gość najwieksza fanka
prawda jest taka ze wszedzie mam rozstepy i cellulit w dodatku lej pomiedzy nogami czasem gdy moim dzieciom jest zimno moj maz je tam chowa:) lekarzy obskoczylam wszystkich i kazdy mowi ze bedzie mi potrzebna labioplastyka:(

Gość najwieksza fanka
no to życzę powodzenia, a teraz już się zamknij świnio. :)

Wiesz co, sylwetka nie jest taka wazna moim zdaniem, ale na bank po 5 ciazach nie masz takiego wspanialego ciala, no nie oszukujmy sie ,...

Gość najwieksza fanka
dzięki podszywie, poprawiłeś mi humor. :D

Gość KONTRABANDA
fanka , mama wrażenie ,ze jestęś v tu od niedawna :) tu , to znaczy na tym forum :) tacy lidzie jak nox żywia sie twoimi emocjami ,bo sami innego życia n ie maja jak tylko to przez monitorem . Nie sprowadzaj siebie do jej poziomu , nie warto :)

Gość najwieksza fanka
narazie jestem po czterech ciążach i nie jedna moja koleżanka mówi, że chciałaby takie ciało jakie ja mam. intensywna pielęgnacja, ćwiczenia i można się doprowadzić do stanu używalności.

Gość fsd33i
Nie rozumiem takiego podejścia kobiet tutaj. Same dzieci nie rodzą, bo zaraz znajdzie się tysiąc powodów dlaczego nie rodzić blablabla itd. Jak ktoś inny rodzi to obrażają taką kobietę i sprawiają wrażenie jakby była jakąś patologią. Ale do 67 lat pracować nie chcą, chcą mieć wysokie emerytury. Tylko qrwa z czego?

Gość KONTRABANDA
czyżby " wspaniałe ciało " było gwarantem czegokolwiek ?:)

Gość do nox witch
Bękartem to chyba ty jesteś, skoro w tobie tyle jadu jest. A druga sprawa jest taka, że patrząc na zdjęcie twojego ryja, też się można porzygać :O🖐️