Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nurses pawa

Moja przyjaciolka to skonczona idiotka

Polecane posty

Gość Nurses pawa

Miala idealna rodzine, kochajacego meza. Piekny domek pod wroclawiem. Dwie coreczki I co? I bylo jej kurka malo. 2 lata zdradzala męża ze starym oblesnym dziadem. Zaczęła go zdradzać jak była jeszcze w drugiej ciąży.... Teraz mąż ja wypierdala z chaty a ona lament, ze taka biedna... Mam ochotę ja zamordować :(((( jak z kimś takim rozmawiać?? Ona jest teraz biedna i nieszczęśliwa!

Gość Plastusiowypamiętnik
może musi być biedna i nieszczęsliwa skoro w szczęsciu się nie odnajduje? moze to własnie jest jej potrzebne aby coś dotarło ?

Gość Nurses pawa
Przyjaznimy się prawie 20 lat. Dopiero teraz wydało się co robiła przez ostatnie dwa... Co ja mam jej powiedzieć?

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gdybys była jej przyjaciółka to bys wiedziała co robi,poza tym nie wiesz jak z mezem u niej było wiec nie oceniaj, a teraz niech leci do kochanka

Gość nurses pawa
Okej, nie mam prawa nazywac sie jej przyjaciolka, bo mnie oklamala? To moja wina? Ale ok. Niech bedzie... Wiec ta moja znajoma nie wroci do kochanka bo jest glupi i oblesny a ona "tak kocha meza".... Powiedzcie, czy moge jej jakos przemowic do rozumu??

Gość Lilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
twoja przyjaciółka to beznadziejna idiotka, miała chcice zabawiła sie, rozwaliła rodzine a teraz jest biedna i pokrzywdzona, nic jej nie mów bo podejrzewam ze nawet jesli sie pogodzi z mezem to i tak go znowu zdradzi

Gość nurses pawa
:(

Gość śledź w czekoladzie
jakoś nie przemawia do mnie informacja, że kobieta mając dziecko i będąc w ciązy z drugim znajduje sobie kochanka :O to wersja jej czy jej męża? ;)

Ale w czym Ty możesz jej pomóc?Ewentualnie z pogodzeniem się z takim a nie innym stanem rzeczy. Bo nie chodzi chyba o to byś rozmawiała z jej mężem? Skoro uważała się za Twoją przyjaciółkę to dlaczego Ci nic nie powiedziała? Poza tym można raz zrobić głupotę i żałować. Ale 2 lata?To już celowość i premedytacja. Zatem trzeba ponieść konsekwencje i tyle.

Gość nurses pawa
Jej wersja, ale nie wierze ze to klamstwo... Jest za bardzo zalamana

Gość Afgańska kobita
no cóż... a jakos to tłumaczy poza chęcią urozmaicenia pozycia? czy każdy jest be, a małzonek najbardziej bo się dowiedział?