Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Weronika2012

Dlaczego mężczyźni olewają porządne dziewczyny?

Polecane posty

Gość do eteryczna
Jak mam to rozumieć? ,,po slubie, przed slubem co za roznica? chodzi o to,zeby t byl jeden staly partner'' - jak cię facet, który już tobą uprawiał sex rzuci, to co? to juz z resztą do łózka nie pójdziesz czy jak? Jesteś trochę dzieciakiem, bo pewna drugiej osoby nigdy nie będziesz w 100%. Gdyby ludzie byli tak pewni, to nie byłoby rozwodów, a rozwodzi się co trzecia para, jak nie co druga. Oni też byli pewni, a zycie życiem.

tyle,ze po slubi eczesto jest jeszcze gorzej,ale tu wlasnie wychodzi to,ze ludzie malo sie znaja ,za krotko sa ze soba i wtedy wychodzi jak bardzo sie nawzajem irytuja. dlatego jestem zwolenniczka wspolnego mieszkania i zycia wspolnego przed slubem:)

Eteryczna12345 -> nie to nie problem znajomości tylko problem ze nie rozmawiają o swoich problemach i tym co im się nie podoba w partnerze tylko to ukrywają.

Gość życie przed ślubem
i po slubie, to nie ye same zycia. Można się długo maskować. Po slubie partnerzy często przestają dbać o związek, bo już nie muszą się starać.

a czytalas caly watek??? rozmawiamy o tym,ze np w ciagu zwiazku 2 letniego miej jednego partnera ,wiadomo jak zycie sie uklada,nikt nie ma rozowo. nie koniecznie chlopak czy nawet nazeczony zostanie mezem,a maz bedzie do smierci mezem. cala zrecz w tym,zeby byc w porzadku do drugiej osoby,a jesli sie nie ulozy ok probuj z nasteopnym

nie wlazcie z butami w cudze zycie, kazdy robi co chce. to, ze ktos lubi przygodny seks nie znaczy, ze sie nie szanuje. i seks nie jest tylko wyrazaniem uczuc, ale takze popedem, instynktem, a jak probujecie twierdzic inaczej to jestescie idiotami. kurwa co za nudziary...

ciasteczkowa_mi -> no tak seks z byle kim byle by się seksić jest akceptowany bo przecież nie niesie ze sobą żadnych zagrożeń i konsekwencji...

Levviatan: no wiem,kwestia zaufania i wzajemnych rozmow,tylko przez rozmowe dobrze sie poznajemy,a jesli w zwiazku sa tematy tabu typu seks to wiadomno,ze dobrze sie to nie skonczy. a juz wogole katastrofa jelsi nie ma sie o czym rozmawiac i nie ma sie wspolnych tematow

prostytutka tez robi to z byle kim ,ale ze jest to jej praca to nie mozna nazwac ja nie porzadna. zastanow sie co Ty gadasz!!!

,,no ale chodzi mi głównie o osoby które z tej wpadki robią wielka tragedie jakby świat się miał wkrótce skończyć'' dla niektórych to jest ogromna tragedia, bo jeszcze kończą studia albo za mało zarabiają, powodów jest mnóstwo i nie nam to oceniać a prawda jest taka, że raczej nikt po 20 r.ż. nie powie sobie uczciwie: nie dojrzałam/em do seksu bo w razie ewentualnej wpadki (czy też zapłodnienia ;) ) nie mam warunków do posiadania dziecka

dziunia z tapetą -> ja tak powiem i dlatego seks jak już coś to w takiej formie która gwarantuje w 100% nie zajście w ciążę ;)

a po drugie osoba ,ktora uprawia seks przygodny nie jest osoba ktora sie szanuje,ktora postepuje prawidllowo a to wynika nawet z okreslonych norm spolecznych. takie jest moje skromne zdanie na ten temat

Gość ;))))))))))))))))))))))))))
bo nie chcą być pod pantoflem;d albo myslą ze sa za sztywne