Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmammaa weronkkiiii

Dziecko budzi sie w nocy. Co sie dzieje?

Polecane posty

Od trzech dni budzi sie w nocy po kilka razy.Niewiem co sie dzieje.Corka ma trzy latka.

Gość zyta pyta 222
moze mu goraco ?

o wlasnie.Bo jest spocona.Ale spi w cienkiej pizamce i przykryta jest cienka kolderka.

Gość zawsze ruda
nie możesz normalnie pisać, piżama, kołdra? a kupusie zrobiła? dupciusie podtarta?

W piżamce i pod cienką kołderką????? Nic dziwnego że się poci. Mój śpi dzisiaj w krótkich spodenkach, bez koszulki i bez przykrycia.

ale u nas w mieszkani nie jest az tak cieplo. przebralam i zalozylam koszulke na ramiaczkach.

Skoro się poci to jednak znaczy, że jej za ciepło. Jak się obudzi znowu to może zaproponuj jej wodę do picia. Skoro jest spocona to może przecież czuć się też spragniona :)

wiesz co zauwazylam sie ze ona sie boi. Dzis robotnicy nie fortunnie przewiercli nam dziure w scianie. Obok w mieszkaniu robia remont. I ja widziala.I jak sie budzi wstaje i pokazuje na sciane

Możliwe. Nic nie poradzisz, trzeba utulić, pocałować w czółko i powiedzieć, że nie ma się czego bać. :) Powinna w końcu zapomnieć i odzyskać poczucie bezpieczeństwa :)

maz corke usypia. Jutro wezmiemy i przykryjemy to miejsce gdzie byla dziura. Moze fajny motyw.

Gość Istota z kosmosu
Moze ma złe sny? Coś ja przestraszyli ostatnio?

Gość Istota z kosmosu
No oczywiście ze sie przestraszyla . Dom jej sie wali na głowę, pomyślcie chwile kategoriami dziecka. Wytłumacz małej , ze pan zamówi dziurę i ZE NIKT NIE WEJDZIE PO NIĄ . Slyszalyscie o atawizmach ?

Gość Istota z kosmosu
Zaklei oczywiście miało być . Możesz tez jakaś książeczkę dla dzieci typu bob budowniczy poczytać , wyjaśnić małej co i jak.

Gość ala ma kotkaaaaaaaaaaaa
piżama i kołdra ? mój ma 1,5 msc a śpi w samej koszulce na ramiączkach i przykryty pieluchą flanelowa

Gość jestem mama rowniez
Moj synek tez jak sie czegos wystraszy to budzi sie w nocy, nawet po kilka razy... Wylej jajko... poczytaj jak to sie robi, nie bede opisywala bo zaraz zlot czarownic sie zleci ;)) U nas babcia wylewa, np wczoraj wieczorkiem mial wylane a teraz spi pieknie przez cala noc...