Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochankokochanka

Kochanki cudych mężów i te co odbiły komuś męża

Polecane posty

do gośki... dziołszko ,to wtedy ona jest utrzymanką ,a on sponsorem ,a nie on utrzymankiem :D:D:D Do szkoły się chodziło?? :D

Gość telemonele
goska287 zdradziłas,bo samapsiałaś,ze z teraźnijszym facetem jestes 2 lat,rok miałas z nim romans,a ten 2 rok to mieszkanie z nim. Wczasie romansu z facetem byłaś z jakimś gołodupcem(sama o nim tak napisałaś) i pogoniłaś go,bo był właśnienie przy kasie,a ty romanswoałas z doktorkiemi juz zaczęłaś czuc,ze uda ci sie doktorka od zony oderwac,wiec nie kąłm,ze nie zdradziłaś.

goska287 podziwiam twoją wytrwałość w tłumaczeniu czegoś czego inni i tak nie zrozumieją :D:D:D

Gość telemonele
goska287 ty jestes wtrafinowana,zimna idiotka patrzaca tylko na siebie i oby los ci sie odpłacił za podejscie do zycia """"Wzielam sie za zonatego, bo podoba mi sie ten facet i z wielu podowodow uwazalam, ze warto z nim zalozyc rodzine. Kawalerowie w moim otoczeniu nie byli w kregu moich zainteresowan"""" Tylko szmata bez serca tak postępuje. Taka mądra jestes,to weź pokaż to co piszesz swojemu doktorkowi.Gdyby on to przeczytał,przeanalizował,mto by cię najpierw po mordzie sprał ,a potem wywalił na zbity ryj z domu.

Gość do gośki...
do telemonele - gołodupcem to była gośka, zanim poznała sponsora ;-)

Gość telemonele
goska287 i jeszcze jedno,gdybys była kobietą ,którta wzbudzazainteresowanie i u mężczyzn,to by sie toba interesowali wolni zamopżni i inteligentni faceci. A ty,niestety gównem jestes i dlatego zakreciłaś swoim tyłkiem koło zajętego faceta i jego zmanipulowałaś.

Gość ponieważ każdy czasami
No masz rację szczeruś, ciężko normalnemu człowiekowi zozumieć takie kurestwo i podłość :O Doprawdy łatwo Cię zadowolić - odpadami - skoro tak szybko wpadasz w zachwyt. Ciekawa jestem tylko, czy gdybyć był mężem takiej gośki, a ona zamieniłaby cie na lepszy model, bo pojawiłby się w jej otoczeniu, pisałbyś to samo? Moralność jest jedna dla wszystkich, podłości i kurewstwa, braku empatii, sumienia i uczuć wyższych sie nie usprawiedliwia! A wszystkie te cechy posiada jakże zachwycająca gośka :O

Gość do gośki...
Toż pisałam, że gośka świeciła gołą dupą przed sponosrem, żeby odciągnąć go od żony ;-)

Gość telemonele
do gośki... OK.ale okreslenie gołodupiec pochodzi od gośki ,bo ona w któryms temacie sama napsiała,ze pognała gołodupca.Ona tylko na kase patrzy.

Gość do gośki...
szczerus - masz rację chłopie :-) Takiego typa jak gośka za cholere nie zrozumiem ;-) Oby kiedyś jej się to samo przytrafiło :-) Oby jej sponsor znalazł za jakiś czas kolejną lafiryndę :-)

ponieważ każdy czasami-> kobieto powiedziałbym takie jest życie i dalej pchał swój wózek do przodu.Ostatecznie na jednej cipie się świat kończyć nie musi :D Coś wiem na ten temat :D

Oczywiście, że to co robią takie gośki wynika z ich spaczonego poczucia własnej wartości, pisałam o tym powyżej. Gdyby potrafiły siebie szanować nie zachowywały by się tak, ani nie pozwoliły nikomu podobnie traktować. Ale gosia pochodzi z nizin społecznych i inaczej nie potrafi po prostu, co bynajmniej mojego współczucia nie budzi, gdyż jest dorosła i mogłaby się sama nauczyć, co to jest godność i honor. :O

Gość do gośki...
Ludzie - ta gośka dalej nic nie rozumie :-( Ludzie plują, a ona uważa, że deszcz pada :-(

do gośki... dziołszko ,a ja rozumiem ,bo każdy ma prawo żyć jak mu się podoba,bo to jego życie i nie nasza sprawa by mówić jak ma żyć. Ostatecznie nie będziemy z tego kogoś umierać:D Wy wszyscy się zacietrzewiacie i plujecie jadem jakby to miało świat ocalić ,a efekt i tak jest i będzie mizerny :D

telemonele- Piszesz o 2 innych historiach:) Swego czasu bylam z facetem, z ktorym sie rozstalam. Ty piszesz o historii ze stycznia kiedy to pogonilam jednego starego znajomego, ktory mial wobec mnie jakies zamiary.

szczerus- I tak, oprocz gotowania obiadu nie mam w tej chwili nic lepszego do roboty, ale za 2 godziny jade na tradycyjny, wtorkowy basen:)

A oczekujesz, że zrozumie? Nie jest w stanie moim zdaniem. Brak empatii i sumienia, brak uczuć wyższych, co za tym wszystkim idzie- zdolności czucia czegokolwiek poza sprawami, ujmijmy to umownie, przyziemnymi. Dla niej deszcz pada. ;)

Gość ja napisze
nie karmic jebanego trola💤

"to by sie toba interesowali wolni zamopżni i inteligentni faceci."- Nie ma takich wolnych facetow. Chyba, ze w wieku 20 lat.

Gość telemonele
goska287 nie chce mis ei szukac twoich wpisaów,ale jasno napsiałas,ze byąłs w zwiazku z tym gołodupcem i pogoniąłs go wtedy,gdy juz romanowałas z doktorkiem,wiec zdradzałas gołodupca najpierw,a dopiero później go pogoniłąs. Sama nie wiesz co piszesz na róznych forach.

O wypraszam sobie, ja się nie zacietrzewiam. Gosie takie jak obecna tu budzą jedynie moje obrzydzenie. I zanim szczeruś napiszesz dobrą radę, pójdę sobie stąd zaraz. A czemu to czasem czytam, gdyż i plugastwo czasem mam ochotę pooglądać z bliska. Choćby po to, aby dla kontrastu docenić to, w jakim świecie żyję :)

Gość telemonele
goska287 kobieto,jest mnówtwo wolnych,zamożnych ,inteligentnych facetów,tylko trzeba coś sobą reprezentowac aby wpasc takiemu w oko.Ty musiałaś zmanipulować żonatego faceta aby miec własnego. Doktorek sie na tobie pozna gdy tylko weźmiesz z nim slub (jak zajdziesz w ciaze)

ponieważ każdy czasami -> ja nie daję dobrych rad :D No mnie jakoś do oglądania plugastwa nie ciągnie.Zbyt delikatny jestem :D:D:D

Gość telemonele
goska287 a ten twój radiolog wie,ze codziennie,po kilkanascie godzin spedzasz w necie,na kafe i ciągle udowadniasz,ze nie jesteś wielbłądem? O czym wy rozmawiacie,jak ty czytac ksiazek nie lubisz,nie masz zainteresowan.

"jest mnówtwo wolnych,zamożnych ,inteligentnych facetów" - Bez urazy, ale chyba nie wiesz o czym mowisz. Przynajmniej nie w Polsce.

Gość do gośki...
Dobrze napisane: ZMANIPULOWAŁA :-( Gośka pochodzi z dysfunkcyjnego domu :-( To jest pewne ;-) szczerus - lubisz takie kurewki jak goska? :-)

telemonele- Ale ja mam kilka zainteresowan i serio mozna porozmawiac ze mna na wiele roznych tematow:) Jestem ciekawa osoba, jakbys mnie poznala to pewnie bys mnie polubila:)

Gość telemonele
goska287 tepaku,wiem co pisze,bo obracam sie w gronbie facetów na poziomie ,którzy sa wolni.Są to mężczyźni w różnym wieku. Gdybyś edukacji na szkole średniej nie zakonczyłą,to byś miała lepsze towarzystwo