Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna

Kogo z was bardziej boli krzywda zwierzat niz dzieci?

Polecane posty

Gość tyhn
mała czarna zgadzam sie

Gość zawiedziony1410
wyobraźcie sobie przywiązanego do budy wygłodzonego psa, z ranami od otarć od łańcucha i obroży, który zdycha skowycząc w męczarniach teraz wyobraźcie sobie przywiązaną do budy mała dziewczynkę, szarpiącą się żeby się uwolnić, błagającą i proszącą o pomoc, płaczącą i umierającą z głodu jesteście idiotkami jeśli pierwszy obraz was bardziej przeraża

Gość Qasandra31
Rzeczywiście jesteście pojebane :-O Zwierzęta to tylko zwierzęta a nie ludzie :-O To co piszecie jest nienormalne i obrzydliwe :O

Gość nie mam dzieci ale
nie rozumiem was jak można tak mówić że szkoda zwierzęcia nic dziecka.Skoro cenicie tak zwierzęta to bierzcie z nich przykład; one zabijają w obronie małych. Boje się takich ludzi jak wy:o

JesienneLiśe - nasz gatunek powinno się dać pod ostrzał. Jesteśmy tragiczni w skutkach dla tej planety, nie ma miejsca tutaj na takich pasożytów jakimi jesteśmy. Niszczymy, zabijamy, przywłaszczamy i uważamy, że to w porządku.

Gość Czikitatta21
I mam nadzieje ze wszystkie zdechniecie i NIGDY nie bedziecie mialy dzieci bo inaczej beda cierpialy przez was CHORE KURWY!!!!!

Każdy ma prawo do własnego zdania, więc bez obrażania innych osób proszę! A skad się to wzięło ? Już ktoś wyżej poruszył ten temat, że gdyby nie ludzie-kurwy nie krzywdzili bezbronnych zwierząt, każdy by myślał w inny sposób. Człowiek się obroni, a zwierze jakoś nie bardzo...

Gość Jesteś idiotką , zamknij się
i nie psuj ludziom opinii o podobnej profesji , nawet w sobotę jak sobie wypiłaś , idiotko !

Gość Ignarashi Ganta
Mnie o wiele bardziej boli krzywda zwierząt. Ludzka krzywda boli mnie tylko wtedy, gdy widzę staruszków lub biednych. Dzieci mam w dupie, cierpią po nich tylko rodzice. Nic nie zrobili dla kraju. Są najmniej ważni.

Gość nie wrócilabym
to zabierzcie babci rentę i oddajcie na schronisko.Jej leki nie potrzebne, nie ma z niej pożytku to niech kipnie.A zwierzętom się przyda:o

Gość mi w zasadzie
najbardziej szkoda psow - bo je najbardziej kocham, potem czlowiek (tak mi sie zdaje), a potem kazde inne zwierze...

Gość zawiedziony1410
o kurwa, nie zdawałem sobie sprawy jakie idiotki tu siedzą

Gość mi w zasadzie
wyobraźcie sobie przywiązanego do budy wygłodzonego psa, z ranami od otarć od łańcucha i obroży, który zdycha skowycząc w męczarniach teraz wyobraźcie sobie przywiązaną do budy mała dziewczynkę, szarpiącą się żeby się uwolnić, błagającą i proszącą o pomoc, płaczącą i umierającą z głodu co za imbecyl :D a jaka jest czestotliwosc wystepowania obu przypadkow?? przypadek pierwszy - czesto, przypadek drugi - NIGDY. czyli lepiej uwazac sie nad czyms, co nigdy sie nie zdarza, a na prawdziwe realne zjawiska przymykac oczy? kto tu jest idiotą?

Gość mi w zasadzie
uzalac sie*

Gość zawiedziony1410
to Ty twierdzisz ze zwierzeta bardziej cierpia wiec wynikaloby ze Ty

Gość DEebbbbhi
Mam nadzieję że ŻADNA Z WAS KURWY KTÓRE WOLICIE ZWIERZĘTA NIE BĘDZIE MIAŁA DZIECI! BO ZROBICIE IM KRZYWDĘ SUKI I SZMATY! WYSTRZELAĆ WAS POJEBY!

Gość JesienneLiście
wysuszony owoc tykwy - nie widzę problemu. Zacznij od siebie i zafunduj sobie kulkę w łeb! Ale najpierw jako ostatnią wolę napisz, że nie chcesz być chowana tylko rzucona na zjedzenie głodnym pieskom :) Świat będzie lepszy! :) Żałosne są niektóre osoby... :O

Gość zawiedziony1410
tak przy okazji to nie jest kwestia opinii jakkolwiek głupia jesteś i ograniczona jesteś dużo bardziej bogatym wewnętrznie stworzeniem niż każdy pies i gdybym miał wybór zapobiec cierpieniu Tobie albo psu zawsze bym uratował Ciebie

Gość mi w zasadzie
hahahhahaah co za palant, nawet twoj przyklad chcac nie chcac zobrazowal, ze tak jest, ze to zwierzeta cierpia bardziej, tzn czesciej, niz dzieci! bo dzieci nikt do smyczy nie przywiazuje patafianie! jak nie umiesz sie merytorycznie i dyskursywnie odniesc do kontrargumentu to najlepiej zamilcz 🖐️

Ja nie powiedziałam, że bym nie uratowała małego dziecka czy coś takiego. Napisałam, że bardziej rusza mnie krzywda zwierząt niż dzieci, a to nie znaczy, że bym nie oddała nerki czy krwi czy czegoś innego dla jakiegoś małego dziecka, które by jej akurat potrzebowało ;]

Gość dzisiaj mam urodziny
A teraz wszyscy chlupnijmy po kielonku za każdy gatunek na tym padole 🖐️

Gość nie wrócilabym
"dzieci nikt do smyczy nie przywiazuje patafianie" i tu sie mylisz...patafianie dzieci są często po prostu katowane przez rodziców.. którzy pewnie wola pieski:o

Gość mi w zasadzie
aha i jeszcze jedno, poki co to wielke obronczynie dzieci i gatunku ludzkiego sa tu najagresywniejsze, niebezpieczne dla otoczenia i zycza smierci DRUGIEMU CZLOWIEKOWI, takze mijacie sie z powolaniem glupie kurwy i jeden buc