Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna

Kogo z was bardziej boli krzywda zwierzat niz dzieci?

Polecane posty

Gość mi w zasadzie
mała czarna 🖐️ z tak daleko posunieta hipokryzja nie da sie wygrac :D nawet nie da sie dyskutowac :D takze 🖐️

Gość JesienneLiście
Zacznij chodzić regularnie do szkoły od września, może znormalniejesz ;)

Gość nie wrócilabym
mi w zasadzie odwzajemniam twoje uczucia do mnie wariatko:o

Gość SzaroBury
Tak, tak tak...wielcy obrońcy zwierząt i wrogowie parszywej rasy ludzkiej... Popieram!Kulka w łeb! Czemu? Skoro ludzkosc jest taka zła, to na co jescze czekacie?! zacznijcie od siebie samych

Gość mi w zasadzie
moja szkola zaczyna sie od pazdziernika skarbie :) i studiuje na domiar ironii mocno prospoleczny kierunek 🖐️ takze gon sie zakłamana prostaczko 🖐️

Gość DEebbbbhi
Kogo z was bardziej boli krzywda zwierzat niz dzieci? - KUREW I ŚMIECI! NORMALNYCH LUDZI BARDZIEJ BOLI DZIECI A NIE ZWIERZĄT!!!!!

Gość SzaroBury
Twoje zachowanie również jest bardzo prospołeczne. ;)

Gość zawiedziony1410
ja pierdolę, słuchajcie mojej prawdy objawionej krzywdzenie zwierząt jest złe i każdy kto się dopuszcza takiego czynu jest godzien potępienia krzywdzenie dzieci jest dużo gorsze i każdy kto się tego dopuszcza zasługuje na proporcjonalnie większe potępienie jeśli czujesz ze skatowany i zagłodzony na śmierć pies cierpi bardziej niż dziecko które dostało klapsa to pewnie masz rację taka sama krzywda boli ludzi dużo bardziej niż zwierzęta tak jak ludzie cierpią dużo bardziej od zwierząt tak samo mogą być od nich niewyobrażalnie bardziej podli (na tym tez niestety polega nasze bogactwo wewnetrzne)

Gość mi w zasadzie
a co ty idioto wiesz o moim zachowaniu? czy ja gdzies napisalam ze kocham zwierzeta a nienawidze dzieci?czy odczytujesz to z moich inwektyw, ktorych sie tu dopuscilam w tym calym wkurwieniu? czyzby? a ile tu bluzg w moja strone poszlo? a ty ilu LUDZI zbluzgales? kurwa przyszedl kolejny głąb ktoremu trzeba wszystko tlumaczyc od nowa i nauczyc unikania generalizacji? wpada taki walnie jakas opinie niczym niepoparta a w chuj zaklamana i falszywa... i to tak drugiemu czlowiekowi! no co za ironia losu

krzywdzenie zwierząt jest złe i każdy kto się dopuszcza takiego czynu jest godzien potępienia krzywdzenie dzieci jest dużo gorsze i każdy kto się tego dopuszcza zasługuje na proporcjonalnie większe potępienie a to gdzieś jest zapisane, że to jest dużo dużo gorsze od tego u góry ? Czy to Twój wymysł? Bo ja mogę napisać na odwrót ;)

Gość Somersby27
ze skrajności w skrajność. Jedni totalna pogarda dla rodzaju ludzkiego, a drudzy totalna znieczulica na krzywdę innych gatunków na ziemi. Porażka. Jesteście wszyscy siebie warci. Żenujące.

wedlug mnie nie ma ze krzywdzenie kogos jest gorsze a kogos jest lepsze,tak nie powinno byc Za krzywdzenie ,zadawanie cierpienia istocie zyjącej na planecie ziemia przez sadyste /kata powinno byc w takim samym stopniu pietnowane i linczowane bez zadnego stopniowania

Gość mi w zasadzie
sęk w tym ze to obroncy zwierzat uroili sobie jakas tendencje, ze kazdy kogo bardzeij boli cierpienie zwierzat gardzi ludzmi i krzywdzi ich :D szczyt mądrosci :) ludzkiej :)

Gość zawiedziony1410
o kurwa, przez chwile myslalem ze to po prostu nieporozumienie ale Ty serio wolalabys zdzielic po pysku male dziecko niz szczeniaka?

Gość mi w zasadzie
przepraszam obroncy czlowieka oczywiscie *

Gość stop_idiotkom
dzieci są często po prostu katowane przez rodziców.. którzy pewnie wola pieski no nie mogę ;D ile nad tym dziewczynko myślałaś?

Gość zawiedziony1410
ToksycznaKobieta: zabilas kiedys muche? przy kazdym kroku rozgniatasz tysiace zywych organizmow co Ty pierdolisz?

Gość mi w zasadzie
"wolalabys zdzielic po pysku"? to zart?? to normalny czlowiek w zyciu ma dokonywac takich wyborow?? hmm zdzielic psa czy czlowieka?? ja pierdole kto tu siedzi?? i ty smiesz chronic ludzki gatunek? hahahahahhahaa

Gość zawiedziony1410
bluzgam Cie bo moze kiedys bedziesz na drodze wyskoczy Ci przed samochod pies i w ostatniej chwili skrecisz na chodnik rozjezdzajac male dziecko i bedziesz czuc ze zrobilas dobrze

Gość triu
bardziej szkoda mi zwierząt. dlaczego? 1. bo dziećmi zajmują się wszyscy. a ile jest organizacji dla zwierząt? 2. dziecka na ulicy nikt specjalnie nie przejedzie. a ile osób nawet nie próbuje hamować kiedy zwierzę wybiegnie na jezdnię? 3. dziecko często jest maltretowane przez np. ojca, a głupia mamusia nic z tym nie robi, bo wstyd 4. zwierzę samo nie pójdzie po pomoc, starsze dziecko już może 5. zwierzę "wychowywane" normalnie nigdy nie zrobi krzywdy właścicielowi, zawsze będzie patrzyło z miłością i oddaniem, dzieci często obracają się przeciwko rodzicom 6. zwierzę walczy o swoje małe, jest opiekuńcze; dziecko na starość odda cię do domu starców, bo staniesz się ciężarem 7. jak płaczesz zwierzę przyjdzie i zacznie się "przytulać", dziecko jeszcze dołoży ci cierpienia itp.itd.

Gość stop_idiotkom
zawiedziony Twoje śmieszne porównania mają się nijak do rzeczywistości.

Gość mi w zasadzie
mysle ze persona o nicku zawiedziony powinna zniknac definitywnie z tego tematu od czasu gdy spytal, czy wolisz uderzyc psa czy dziecko :D🖐️ plakac sie chce czego idiota nie wymysli by bronic swojej racji 🖐️

Gość stop_idiotkom
zawiedziony Twoje śmieszne porównania mają się nijak do rzeczywistości.

Gość mi w zasadzie
triu - polać :)

Gość triu
i w zasadzie to polega na czymś innym. kto krzywdzi zwierzęta, a kto krzywdzi dzieci? i zwierzęta i dzieci krzywdzą ludzie. ludzie - niby najbardziej rozwinięty "gatunek". macie zwierzęta? macie dzieci? bo ja mam. i ani moim kotom, ani dziecku nie zrobiłabym krzywdy. nie biję, nie krzyczę. ani na zwierzęta, ani na dziecko. bo są inne metody wychowawcze niż bicie i krzyk.

Nie ,NIE zabilam muchy, NIE zabilam pająka, NIE zabilam nigdy zadnego owada, zadnego robakla i swoim dzieicom rowniez zabraniam to robic, bo jest to istota zyjaca ,ktorej nie wolno zyciua odbierac bo mamy takie widzimisie.Nie wolno i koniec, i moje dzieci zamiast zabic mrowke czy jakiegos malego robaczka przewaznie go zdmuchują bądz biorą na jakis swistek papieru i wyrzucają na zewnątrz Poza tym pisalam o KATACH/SADYSTACH ktorzy swiadomie i ceolowo zadają cierpienie zwierzetom jak i dzieciom , bo w ten sposob dają upust swoim nerwom czy frustracjom.To jets karygdne zachowanie do zwierząt jak i dzieci