Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nienormalna

Kogo z was bardziej boli krzywda zwierzat niz dzieci?

Polecane posty

Gość dzisiaj mam urodziny
No ale przez kogo są katowane te dzieci? Przez psy czy koty? A może przez konie? :-O Są katowane przez najbliższych. A w selekcji gatunku dobry był Hitler 🖐️

Gość zawiedziony1410
opisałem cierpienie psa i analogiczne cierpienie dziecka w takiej samej sytuacji, taka krzywda nie spotyka dzieci tak często dokładnie z takiego powodu że ludzkie dzieci cierpią niewyobrażalnie więcej od psów

Gość mi w zasadzie
dzieci są często po prostu katowane przez rodziców.. którzy pewnie wola pieski - no teraz to dojebalas szmato :) DLACZEGO Z KAZDEGO, KTO POWIEDZIAL ZE BARDZIEJ RUSZA GO CIERPIENIE ZWIERZAT, ROBI SIE ZWYRODNIALCA ?? JAK MOZECIE SWIADOMIE BYC TAKIMI KURWAMI? I WY JESTESCIE ZA GATUNKIEM LUDZKIM, WY? TAK JAK KOLEZANKA MALA CZARNA NAPISALA - TO NIE JEST TAK, ZE NIE POMOGE CIERPIACEMU DZIECKU, MOWIE TYLKO CO CZUJE BARDZIEJ...CO BARDZIEJ MNIE BOLI I MAM DO TEGO PRAWO.. A WY NIE MACIE PRAWA PRZEINACZAC FAKTOW, ŁGAĆ NA NASZ TEMAT I ROBIC Z NAS PSYCHOLI.... wypad stad hipokryci, obroncy gatunku ludzkiego, tez mi cos kurwa

Gość JesienneLiście
Słucham? :D Primo: NIKOMU śmierci nie życzę ;) Secundo: zacytuję koleżankę " nasz gatunek powinno się dać pod ostrzał. Jesteśmy tragiczni w skutkach dla tej planety, nie ma miejsca tutaj na takich pasożytów jakimi jesteśmy. Niszczymy, zabijamy, przywłaszczamy i uważamy, że to w porządku. " No więc niech pod ostrzał da pierwsze siebie, skoro ma takie zdanie. Nie widzę logiki w twierdzeniu, że życzę komuś śmierci ;)

Przez swoich głupich rodziców, co oznacza, że ludzie to największe kurwy i ludzie wyrządzą największą krzywdę, a nie zwierzęta co oznacza, że zwierzęta zasługują na większy szacunek niż głupi ludzie ;)))) Uważaj co piszesz, bo chyba nie wiesz hahah

Gość zawiedziony1410
widzę że skończyły sie argumenty i zaczelas wsadzac w moje usta słowa których nie uzylem napisalem ze zawsze uratowalbym Ciebie przez zwierzeciem, a Ty piszesz ze zyczymy wam smierci idiotka bez argumentow

Dzieci są krzywdzone przez LUDZI. Zwierzęta są krzywdzone przez LUDZI. Więc o czym wy teraz wgl. piszecie co ? Zaprzeczacie samemu sobie. jebnijcie się w te wasze puste łby ;]

Gość JesienneLiście
Jak tak was czytam, to dochodzę do wniosku, że wielkie "obrończynie zwierząt' wolałyby dać żreć takiemu psu: http://www.obiektyw.info/files/Image/piesek%20z%20Krzyczek.jpg niż takiemu dziecku: http://img.interia.pl/wiadomosci/nimg/l/7/Glod_zabija_dzieci_2810161.jpg Dokładnie takie stanowisko prezentujecie. Gratuluję człowieczeństwa!

Gość mi w zasadzie
jesienneliscie - tak jak i Ty nie zyczysz nikomu smierci ( ja rowniez cos zacytuje - "Mam nadzieję że ŻADNA Z WAS K**WY KTÓRE WOLICIE ZWIERZĘTA NIE BĘDZIE MIAŁA DZIECI! BO ZROBICIE IM KRZYWDĘ SUKI I SZMATY! WYSTRZELAĆ WAS POJ**Y! ") tak i ja nie jestem zwyrodniala, nie bije dzieci, bo WOLE PSY... tak wiec moj post nie byl skierowany akurat do ciebie.. to chyba oczywiste, nie chce mi sie teraz kazdemu z osobna tlumaczyc, ze to nie o niego chodzi :O co nie zmienia faktu ze, powtorze, gdyby tak przewertowac ten temat od poczatku do konca, to obronczynie dzieci sa najbardziej agresywne i w zasadzie spierdolily temat

Gość Marzenka 1988
mała_czarna_wredna tu sie akurat zgadzam z Toba w tym temacie

Gość mi w zasadzie
zawiedziony nastepny dałn, prawdziwa cnota krytyk sie nie boi, skoro to nie bylo o tobie, to po prostu zamknij pysk... sa tu takie wypowiedzi zyczace kulki w leb i wystrzelania, wasze dwa przypadki odmienne nie zmienia tego stanu rzeczy, podczas gdy ''obronczynie zwierzat'' jescze nic takiego w wasza strone nie wypowiedzialy🖐️

Gość JesienneLiście
Widzisz, Twoim wypowiedziom brak logiki, bo nie ma logiki w Twoim myśleniu. Jak tak Ci źle, że jesteś człowiekiem, to jedź do swoich braci np. w dżungli afrykańskiej! Zrobisz coś dobrego dla nich! :) Takiemu tygrysowi na pewno nie będzie przeszkadzało, że nie masz zbyt wielu szarych komórek, a i Ty będziesz szczęśliwa, że dzięki Tobie kotek się najadł :) :) :)

Gość zawiedziony1410
mala_czarna_wredna co ma przyczyna cierpienia do tego jak je przezywa pies czy czlowiek? chyba ze caly ten temat nie jest o cierpieniu zwierzat tylko o podlosci ludzi i po prostu nie umiecie sie wyslowic

Gość JesienneLiście
o kulce w łeb pisałam akurat ja i już tłumaczyłam, że nikomu jej nie życzę, ale jeśli ktoś mi mówi, że ludzkość powinna iść pod odstrzał to niech zacznie od siebie. Przecież logiczne. ;)

Gość schroniskowa mama
zwierząt mi o wiele bardziej szkoda niż ludzi bo to z ich winy zwierzęta cierpią

Gość mi w zasadzie
jesienne liscie, to ze nie zauwazasz logiki(bo nie chcesz) w mojej wypowiedzi, nie znaczy, ze jej nie ma :) rozumiem ze twoja postawa obronna wobec wielkiego gatunku homosapiens sklania cie do wywyzszania sie? nie zapominaj jednak ze jestem rowna tobie - przeciez jestem czlowiekiem, nie jakims tam psem czy kotem... wiec waz slowa i rusz glowa lub sie przymknij...

Gość JesienneLiście
No, powiedziały tylko, że trzeba wystrzelać ludzkość :) Chyba koleżanka pana Hitlera :) Adolf też miał pieska ! :)

Gość nie wrócilabym
mi w zasadzie kurwą to może ty jesteś, nie wnikam ale po tonie twoich wypowiedz wynika że ze zwierzętami masz wiele wspólnego:o

Gość mi w zasadzie
o kulce w łeb pisałam akurat ja i już tłumaczyłam, że nikomu jej nie życzę, ale jeśli ktoś mi mówi, że ludzkość powinna iść pod odstrzał to niech zacznie od siebie. Przecież logiczne. haha no to gratuluje :D ja natomiast nie pisalam, zeby gatunek ludzki sie nie rozmnazal itp ;) wiec o czym dyskusja ?? zegnam ozieble🖐️

Gość mi w zasadzie
nie wrócilabym - twoje myslenie mowia o tobie ze jestes czyms gorszym niz zwierze :O 🖐️ i nie mow do mnie wiecej bo sie toba brzydze

mimo ze kocham swoje dzieci to gdy slysze o okrutnym krzywdzeniu/martetowaniu/znecaniu sie nad zwierzakiem czy dzieckiem to nie wiem kogo mi bardziej szkoda, jednak jestem cholernie szalenie przewrazliwiona gdy nawet ktos glos podnosina psa, na dziecko nie az tak bardzo. Gdy jakas kobieta karci slownie dziecko mowiąc do niego ostrym tonem to mnie to nie rusza, dzieci potrafią byc czesto zlosliwe,a gdy na psa krzyczy i widze te smutne jego oczka pelne strachu to serce mi sciska.Mimo tego jestem przeciwko podnoszenia reki na dziecko i na zwierzaka tym bardziej

Gość JesienneLiście
Przykro mi, ale nie przymknę się :(

Gość mi w zasadzie
sorry jesiennecnotaliscie, nie mamy juz o czym dyskutowac hipokrytko, sama wyskakujesz o tych kulach w leb, a teraz amsz czelnosc sie wykloicac? ja nic nie pisalam z tych idiotycznych rzeczy (ktore i tak nie posunely sie do zyczenia komus smierci) wiec jak smiesz byc przy tym fakcie jescze taka arogancka i nadmuchana?? żal mi cie

Gość mi w zasadzie
no to pogadaj sama ze soba lub z ludzmi twojego pokroju, bo ja spierdalam z tego syfu 🖐️