ola1914k 0 Napisano Lipiec 7, 2012 witam. Chciałam o coś spytać.Kończe już pierwsze opakowanie cilestu. Zgadzam się z tym że każdy organizm reaguje innaczej. Ja np mam mdłości choć biorę na noc, a dziś po raz pierwszy spuchły mi nogi tylko teraz nie wiem czy to od cilestu czy od upału ;/ po uzgodnieniu z ginekologiem zaczęłam brać ten lek nie od pierwszego dnia cyklu, a teraz (w dniach gdy normalnie mam cykl) bolał mnie brzuch i krwawie choć teoretycznie nie powinnam mieć miesiączki...troche się wystraszyłam bo ostatnio tak jakby coś mi się oderwało jakiś skrzep dość duży i nie wiem czy to normalne. Za wszystkie odp bardzo dziękuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 8, 2012 Nie sposób zrozumieć o co Ci chodzi z tym cyklem. Krwawienie podczas pierwszych trzech opakowań jest normalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola1914k 0 Napisano Lipiec 8, 2012 a skrzepy? bo krwawienie to wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach