Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie wpieprzam w macdonaldzie

McDonald-ca艂a prawda

Polecane posty

do kulturysty- jedz tam ile chcesz. Je偶eli wierzysz bardziej McDonaldowi ni偶 pracownikom tej firmy czy niezale偶nym ekspertom. Trudno 偶eby na swojej stronie pisali: "UWAGA!! mamy niezdrowe jedzenie NIE WCHODZI膯 DO NAS." Wiadomo, 偶e zrobi膮 wszystko by zach臋ci膰 cz艂owieka. To ju偶 Tw贸j problem je艣li dajesz si臋 manipulowa膰. A dlaczego nie m贸wi si臋 o tym w mediach? S膮 r贸偶ne organizacje do spraw dietetyki i 偶ywno艣ci dzia艂aj膮ce g艂ownie w USA m.in Ameryka艅skie Stowarzyszenie Dietetyczne (ADA) - 15% jej bud偶etu czyli ponad 3 mln dolar贸w pochodzi z firm i organizacji 偶ywno艣ciowej. Jej sponsorami s膮 m.in Coca-cola, Nestle, Uncle Ben's. Czy ta organizacja (ADA) powie wprost, 偶e Cola jest niezdrowa kiedy wielka firma Coca-Cola jest jej sponsorem? Mo偶e straci膰 cz臋艣膰 funduszy. McDonald, Coca-cola itp zarabiaj膮 gigantyczne sumy na swoich produktach. Przekupi艂y niekt贸rych dietetyk贸w i organizacje do spraw zdrowia. Bo taka Coca-cola ma olbrzymi doch贸d i sta膰 j膮 na wszystko. Dlatego o tym nie za cz臋sto si臋 m贸wi. I nikt nigdy 偶aden "szanowany i znany" dietetyk nie powiedzia艂 wprost jak robi si臋 McNuggetsy.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
"nie chce mi si臋 tego tematu czyta膰, ale w imi臋 czego odmawia膰 sobie rzeczy, kt贸re cz艂owiek lubi? 偶ycie jest za kr贸tkie, 偶eby si臋 wymawia膰" jedz膮c tam skr贸cisz sobie swoje 偶ycie jeszcze bardziej, ale jak chcesz. Je艣li to dla Ciebie straszny wysi艂ek intelektualny troch臋 poczyta膰 to pozostaje mi wsp贸艂czu膰. Kolejna bezmy艣lna, daj膮ca si臋 manipulowa膰 jednostka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni moheranin
pu艂 biedy jak skruci ale ,jak przez te reszte zycia bendzie cierpia艂 z powodu chor贸b cukrzyca ,zapalenie 偶y艂 mia偶d偶yca skleroza a w najgorszym razie rak moja s膮siadka wydaje 500z艂 na lekarstwa bo ma cukrzyce ci艣nienie choruje na p艂uca a warzy ze 100kg

Udost臋pnij ten post

Panik臋 siejecie - wszystko jest dla ludzi, McDonald's r贸wnie偶. Trzeba mie膰 po prostu umiar. Je艣li wpierdzielasz to codziennie, to oczywi艣cie 藕le si臋 to sko艅czy, ale od czasu, do czasu...? Ja wst臋puj臋 do Mc zawsze, kiedy jestem w pobli偶u, potrafi臋 zam贸wi膰 7 cheeseburger贸w ;) Col臋 te偶 prawie codziennie pij臋 i nie zauwa偶y艂em u siebie jakichkolwiek problem贸w zdrowotnych...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety t臋pak贸w nie brak
a kulturysta jak to kulturysta potwierdza nami臋tnie powszechn膮 opini臋 o bezm贸zgach sterydowych

Udost臋pnij ten post

Col臋 te偶 prawie codziennie pij臋 i nie zauwa偶y艂em u siebie jakichkolwiek problem贸w zdrowotnych... :-O nst臋pny m膮dry :-O t臋pota ludzi mnie pora偶a :-O czy ty uwa偶asz, ze szkodliwo艣膰 takich g贸wien jest tylko wtedy kiedy spo偶ywasz i po minucie umeirach w konwulsjach? :-O

Udost臋pnij ten post

*umierasz :-D umeirach :-D

Udost臋pnij ten post

wasz organizm jest m膮dry i robi co mo偶e 偶eby to strawi膰, ale jak je trujecie tygodniami i latami to w ko艅cu nie daje rady, poddaje si臋 i wychodz膮 choroby

Udost臋pnij ten post

A po ilu latach mam si臋 spodziewa膰 efekt贸w? :classic_cool: Przyznaj臋, 偶e Coli za du偶o pij臋 i staram si臋 zast臋powa膰 j膮 innymi napojami. Ale, co do Mc, uwa偶am, 偶e zachowuj膮c umiar i jedz膮c go od czasu, do czasu, nic nam nie grozi.

Udost臋pnij ten post

a sk膮d ja mam wiedzie膰 w jakiej kondycji jest twoje cia艂o i zdrowie? jak dbasz o siebie itp. :-O wiadomo,z 臋 jak raz na jaki艣 czas sie zje to nic si臋 nie stanie (pytanie tylko PO CO je艣膰 takie g贸wno???) , my piszemy tutaj o ludziach , kt贸rzy si臋 tym od偶ywiaj膮 kilka razy w tygodniu.

Udost臋pnij ten post

Jak to "po co?"? Smaczne jest to cholerstwo :) Tak samo pizza.

Udost臋pnij ten post

smaczne???? :-O wsp贸艂czuj臋 kubk贸w smakowych :-O i powonienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ScarlettJohanssonnn
No i co si臋 tak nimi przejmujecie? Ich zycie, ich sprawa. zajmijcie si臋 sob膮. Jeszcze si臋 zdziwicie, ze mia偶d偶yca i inne choroby WAS dopadn膮, a nie ich, bo jak kto艣 ma genetyczne sk艂onno艣ci, to nic was nie uchroni. Zajmijcie si臋 soba, cwaniaczki, a nie wchodzcie do czyjego艣 偶arcia i talerza z butami. Krzywd臋 wam kto艣 robi tym, 偶e tam je? Jak lubi, to niech je, jego sprawa. Czasu za du偶o chyba macie i wolno艣ci, 偶e czyje艣 偶ycie obchodzi was bardziej ni偶 w艂asne. Jak nie macie co ze soba zrobi膰, to polecam sprz膮tanie domu i wyrywanie chwast贸w w ogr贸dku :D:D:D

Udost臋pnij ten post

ojej :-O jaka m膮dra, wspaniale b艂ysn臋艂a艣 erudycj膮, to pogratulowa膰! :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ScarlettJohanssonnn
ojej, zazdro艣cisz? brak argument贸w w艂asnie tak sie objawia :D:D:D:D i t臋pakim to zapewne ty jeste艣, bo trzeba mie膰 baaaaaaaaaaardzo w膮skie my艣lenie, zeby tak nazywac kogo艣 tylko dlatego, 偶e je cos innego niz my sami ;/ co cie to obchodzi, 偶e kto艣 tam jada?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo lollo
Ja wst臋puj臋 do Mc zawsze, kiedy jestem w pobli偶u, potrafi臋 zam贸wi膰 7 cheeseburger贸w Hmmm widz臋 przysz艂膮 pacjentk臋 oddzia艂贸w onkologicznych, gastrologicznych i kardiologicznych Brawo ja za lat par臋 wspomnisz z 偶alem to wszystko co tu przeczyta艂a艣

Udost臋pnij ten post

jak by艣 umia艂/a czyta膰 to by艣 zobaczy艂/a, ze swoje argumenty ju偶 wcze艣niej przedstawi艂am :-D widocznie m贸zg ju偶 masz zlasowany przez zmielone krowy i psy razem z bud膮! smacznego! nie rozmawiamy tutaj zreszt膮 o tym co 偶resz,a le o g艂upocie ludzi, kt贸rzy to jedz膮! smaczengo :-D mniam mniam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo lollo
cz臋艣膰 Polak贸w to jednak debile czytaj膮 Wyborcz膮, g艂osuj膮 na PiS albo PO i jedz膮 w McG贸wnie to wszystkie si臋 ze sob膮 koreluje

Udost臋pnij ten post

trollo to Ty jeste艣 ten trollo od Portugalii? :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo lollo
nie 艂apie kontekstu ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni moheranin
organizm broni sie do puki ma si艂y by si臋 bronic a potem umiera

Udost臋pnij ten post

prawdziwy trollo by wiedzia艂 :-P wi臋c nie ma tematu :-D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo lollo
dobry link odno艣nie McShitu http://www.papilot.pl/odzywianie/12370/2/Co-tak-naprawde-jest-w-jedzeniu-z-McDonaldsa-Odpady-rzeznicze-konski-tluszcz-trociny/3.html i droga autorko odwalasz tu kawa艂 pi臋knej roboty edukuj膮c ciemne masy, proponuj臋 wi臋膰, aby艣 za艂o偶y艂a podobny temat ale og贸lnie o 偶ywno艣ci dost臋pnej w naszych sklepach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ScarlettJohanssonnn
ale pytam ciebie po raz drugi T臉PY cz艂owieku: co cie to obchodzi, co kto艣 je? robi sobie krzywd臋? jego sprawa, jego wyb贸r mog臋 nawet 偶re膰 traw臋 z ziemi膮 i popija膰 zmielonymi karaluchami i chooooj ci do tego :D:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ostatni moheranin
to ze b臋dzie si臋 leczy艂 za darmo z naszych pieni臋dzy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo lollo
mog臋 nawet 偶re膰 traw臋 z ziemi膮 i popija膰 zmielonymi karaluchami i chooooj ci do tego niesamowity przeb艂ysk geniuszu jak powiedzia艂 przedm贸wca b臋dziecie potem leczy膰 si臋 ze wsp贸lnej puli 艣rodk贸w od NFZ i blokowa膰 miejsca do lekarzy osobom, kt贸re naprawd臋 ich potrzebuj膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ScarlettJohanssonnn
hahhaa, ciekawe, czy ty nigdy na nic nie zachorujesz i nie bedziesz potrzebowa艂 leczenia za MOJE pieniadze, okazie zdrowia :D

Udost臋pnij ten post

obchodzi mnie to, bo za par臋 lat b臋dziesz m膮drali艅ska/ski lata膰 po przychodniach i szpitalach i 偶膮da膰 darmowego leczenia :-O i to b臋d膮 te偶 moje pieni膮dze :-Oi nie 偶ycze sobie wywala膰 mojej kasy w b艂oto na takich t艂uk贸w jak ty, kt贸rzy w艂a艣n膮 g艂upot膮 doprowadzili sie do takeigo stanu. A teraz ju偶 odpierdol si臋 ode mnie , bo z plebsem nie gadam. 呕RYJ SOBIE NAWET I GN脫J Z CHLEWU, smacznego :-D Te filmiki sa okropne trollo jak masz jeszcze jakie艣 strony odno艣nie 偶ywno艣ci, to wklejaj :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ixyyyyyyyyyyy
jak powiedzia艂 przedm贸wca b臋dziecie potem leczy膰 si臋 ze wsp贸lnej puli 艣rodk贸w od NFZ i blokowa膰 miejsca do lekarzy osobom, kt贸re naprawd臋 ich potrzebuj膮 a po co masz sie leczyc skoro tak zdrowo sie odzywiasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trollo lollo
hahhaa, ciekawe, czy ty nigdy na nic nie zachorujesz i nie bedziesz potrzebowa艂 leczenia za MOJE pieniadze, okazie zdrowia zachorowa膰 mo偶e i zachoruje, ale nie z w艂asnej g艂upoty, kretynizmu i debilizmu r贸wnie dobrze ci debile mogliby codziennie przyjmowa膰 niewielk膮 dawk臋 strychniny czy arszeniku na tyle ma艂a by ich nie zabi艂a ale na tyle du偶膮 by ich podtru艂a

Udost臋pnij ten post