Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wpieprzam w macdonaldzie

McDonald-cała prawda

Polecane posty

Gość trollo lollo
Stul pysk imbecylu z nickiem jakbyś lody kręcił kolegom spod celi morda ograniczony umysłowo imbecylu

Gość ScarlettJohanssonnn
miałam coś w ten deseń - gdyby cię to nie obchodziło, to byś się tak nie rzucał ani w ogole nie pisał w tym wątku :D obchodzi cię to, bo poprawiasz sobie własne poczucie wartości nazywając ludzi, którzy jedzą w macu, tępymi itp. a tak naprawdę tępy jesteś ty. skoro masz takie idealistyczne zapędy, to podchodx do ludzi z fajkami i mów im jacy są głupi, że je palą ;) i że bedą mieli raka. zrób manifestacje na plaży, ze lduzie są głupi, bo się opalaja i dostaną czerniaka. no czemu tak nie zrobisz cwaniaku? czemu uparłeś sie na ludzi jedzących w fast foodach?

Gość Das Prorok
Pędź synu wiatru i kurzu 🖐️

Gość miałam coś w ten deseń
to jest straszne właśnie, a najbardziej przeraża niestety prawdziwa tępota ludzi :-( którzy sa niczym beton i nic nie da sie im wytłumaczyć, zeby chociaz spróbowali wykrzesac z seibei odrobinę refleksji, to nie, od razu atak :-O

Gość trollo lollo
Pędź synu wiatru i kurzu powiedział niedorobiony melepeta ;)

Gość miałam coś w ten deseń
ja mówię o ogólnej tępocie ludzi i widac na Twoim przykładzie, ze brylujesz w towarzystwie, gratuluję :-) przeciez o to ci chodzi, prawda? od tej pory ignoruję Twoje wpisy, bo żal mi klawiatury

Gość trollo lollo
scarlett ludzie niech sobie robią co chcą mają wolna wolę byle czasem pomyśleli nad tym co robią i czy warto a jeśli nie są zdolni do refleksi nad tym co robią ich sprawa ich życie

Gość werttsfsgds
"obchodzi mnie to, bo za parę lat będziesz mądralińska/ski latać po przychodniach i szpitalach i żądać darmowego leczenia i to będą też moje pieniądze i " a od kiedy w Polsce jest darmowe leczenie? bo ja płacę bardzo dużą składkę na służbę zdrowia[zresztą i tak guzik z tego mam, bo jak przyjdzie co do czego to płace jeszcze prywatnie]. nikt mi łaski nie robi, ze będzie mnie "za darmo" leczył jak zachoruję- zresztą bym sobie z chęcią zatrzymała te swoje pieniądze i ubezpieczyła się w normalnej firmie i zaden ćwok by mi nie wypominał "darmowego" leczenia. a poza tym, to co jecie i tak ma guzik wspólnego ze stanem zdrowia- każdy zna na pęczki ludzi typu 80-letni alkoholik żwawy jak skowronek, który nigdy nie był u lekarza albo wysportowany 30latek stojący nad grobem. geny i tyle.

Gość Prawda jest taka, że
ludzie od małego są manipulowani co mają myśleć, robić a najgorsze jest to, ze wydaje im się że są wolni i potrafią samodzielnie myśleć. Nie, moi drodzy macożercy wy jesteście to samo bydło które wpieprzacie w macu. Robicie to co inni, macie niskie poczucie własnej wartości, nie macie silnej woli, nie szukacie prawdy, nie interesujecie się światem. Przychodzicie do domu oglądacie TV i pozwalacie na pranie mózgu. Na kogoś kto usiłuje was uświadomić spojrzycie z niedowierzaniem i mówicie: jem co mi się podoba, w TV mówią inaczej, jestem wolna. Gówno prawda, jesteś głupia.

Gość WłączMyślenie
"Prawda jest taka, że" dobrze prawi, nalać mu wódki

Gość Niech jedzą
jedzcie i pijcie z niego wszyscy to zejdziecie na rozmaite choroby przedwcześnie

Gość gdzie jest ten
cholerny kulturysta niech się wypowie czy po zjedzeniu pysznego zestawiku na Świętokrzyskiej poczuł się lepiej i jest zdrowszy.

Gość KulturystaAmator
tak jadłem i czuję się zdrowszy. POLECAM wszystkim.

Gość und and und and
tak jadłem i czuję się zdrowszy. POLECAM wszystkim. ile ci płacą pajacyku za taką gównianą promocję tego ścierwa ;)

Gość no taaa temat
już upadł, bo ważniejsze jest zainteresować się problemami pravika czy innego śmiesznego studenta albo bezdomnej i bezrobotnej. żal mi was ludzie. trujcie się tym gównem i jak najszybciej zdychajcie.

Gość and und and und
up

Gość nie wpieprzam w macdonaldzie
Najwidoczniej to jest zbyt poważny temat jak na kafe gdzie przebywają w przeważającej większości słodkie idiotki, przegrańcy życiowi, niewyżyci nastolatkowie, grubasy dziwiące się dlaczego są grubi (hmmm może za dużo wpierdalacie w fast foodach i się nie ruszacie, nie wpadliście na to?) Nawet tematy o papierosach schodzą na psy, o niczym nie da się pogadać bez wyzwisk, a stery przejęła niejaka ciotka-niezrównoważona schizofreniczka. Czy ludzie z roku na rok głupieją? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=1891&start=5400 idę edukować gdzieś indziej, bo to chyba jedno z najbardziej durnych forum. Czy jest jakieś gdzie panuje jeszcze niższy poziom?

Gość kurfffa przecież ludziska
nie mogą tego przyjąć do wiadomości. że są okłamywani. że mają wodę zamiast mózgu (a raczej musku :D) to by zburzyło ich światopogląd. swoją drogą mam własne przemyslenia: tu ciągle siedzą ci sami ludzie tylko zmieniają nicki, mogą tu mieć po 12 tożsamości i nikt się nie zorientuje. tu schizofrenicy i ci z rozszczepieniem osobowości są szczęsliwi. :D temat miał na początku wzięcie, a teraz nie ma czemu? bo nudny? nikomu nie chce się pisac? nie po prostu wiekszość już go przeczytała. bo tu ciągle ci sami ludzie siedzą....

Gość kurfffa przecież ludziska
kurfffa przecież ludziska są DURNI i o to w tym wszystkim chodzi :D bydlaki

Gość kijdkfvbhv
jkbefvihjbgvyigfbvifgb nfejvbhuigtbi odgłosy po zjedzeniu zestawu powiększonego

Gość no kochani co tak wątek
zgasł już zasuwać do Macdonalda na obiadek. Amator-kulturysta codziennie tam jada i patrzcie jaki zdrowy i silny.

Gość buhahahaaaa
no tak, weekend wiec pewnie cale rodzinki siedza w maku ;D

Gość vigellikna
ludzie sa durni ze jedza w fastfudach

afera goni za afero sól jajka a teraz konina stare mieso po terminie

Gość błysnę
Ok z MC makiem prawda ale pewnie jestem pojebany. Jak kupuje mięso to żywe sam zabijam (jak kura czy królik jak świnia czy krowa to się składam ze znajomymi) nawet czasami gadam z krową która wyląduje w niedługim czasie na moim talerzu)sam hoduje warzywa albo kupuje prosto od rolnika który właśnie wyrwał je z gleby (nie kupuje warzyw w zimie) a nie z granulatu plastikowego. Kupujcie żarcie od rolników a nie w sklepie i nie gadajcie że nie macie czasu bo można kupić 3 kurczaki i ćwierć świni i wsadzić do zamrażalnika do tego po 20 kilo kartofla i marchwi cebuli itp.