Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wpieprzam w macdonaldzie

McDonald-cała prawda

Polecane posty

do kulturysty- jedz tam ile chcesz. Jeżeli wierzysz bardziej McDonaldowi niż pracownikom tej firmy czy niezależnym ekspertom. Trudno żeby na swojej stronie pisali: "UWAGA!! mamy niezdrowe jedzenie NIE WCHODZIĆ DO NAS." Wiadomo, że zrobią wszystko by zachęcić człowieka. To już Twój problem jeśli dajesz się manipulować. A dlaczego nie mówi się o tym w mediach? Są różne organizacje do spraw dietetyki i żywności działające głownie w USA m.in Amerykańskie Stowarzyszenie Dietetyczne (ADA) - 15% jej budżetu czyli ponad 3 mln dolarów pochodzi z firm i organizacji żywnościowej. Jej sponsorami są m.in Coca-cola, Nestle, Uncle Ben's. Czy ta organizacja (ADA) powie wprost, że Cola jest niezdrowa kiedy wielka firma Coca-Cola jest jej sponsorem? Może stracić część funduszy. McDonald, Coca-cola itp zarabiają gigantyczne sumy na swoich produktach. Przekupiły niektórych dietetyków i organizacje do spraw zdrowia. Bo taka Coca-cola ma olbrzymi dochód i stać ją na wszystko. Dlatego o tym nie za często się mówi. I nikt nigdy żaden "szanowany i znany" dietetyk nie powiedział wprost jak robi się McNuggetsy.

"nie chce mi się tego tematu czytać, ale w imię czego odmawiać sobie rzeczy, które człowiek lubi? życie jest za krótkie, żeby się wymawiać" jedząc tam skrócisz sobie swoje życie jeszcze bardziej, ale jak chcesz. Jeśli to dla Ciebie straszny wysiłek intelektualny trochę poczytać to pozostaje mi współczuć. Kolejna bezmyślna, dająca się manipulować jednostka.

Gość ostatni moheranin
puł biedy jak skruci ale ,jak przez te reszte zycia bendzie cierpiał z powodu chorób cukrzyca ,zapalenie żył miażdżyca skleroza a w najgorszym razie rak moja sąsiadka wydaje 500zł na lekarstwa bo ma cukrzyce ciśnienie choruje na płuca a warzy ze 100kg

Panikę siejecie - wszystko jest dla ludzi, McDonald's również. Trzeba mieć po prostu umiar. Jeśli wpierdzielasz to codziennie, to oczywiście źle się to skończy, ale od czasu, do czasu...? Ja wstępuję do Mc zawsze, kiedy jestem w pobliżu, potrafię zamówić 7 cheeseburgerów ;) Colę też prawie codziennie piję i nie zauważyłem u siebie jakichkolwiek problemów zdrowotnych...

Gość niestety tępaków nie brak
a kulturysta jak to kulturysta potwierdza namiętnie powszechną opinię o bezmózgach sterydowych

Colę też prawie codziennie piję i nie zauważyłem u siebie jakichkolwiek problemów zdrowotnych... :-O nstępny mądry :-O tępota ludzi mnie poraża :-O czy ty uważasz, ze szkodliwość takich gówien jest tylko wtedy kiedy spożywasz i po minucie umeirach w konwulsjach? :-O

*umierasz :-D umeirach :-D

wasz organizm jest mądry i robi co może żeby to strawić, ale jak je trujecie tygodniami i latami to w końcu nie daje rady, poddaje się i wychodzą choroby

A po ilu latach mam się spodziewać efektów? :classic_cool: Przyznaję, że Coli za dużo piję i staram się zastępować ją innymi napojami. Ale, co do Mc, uważam, że zachowując umiar i jedząc go od czasu, do czasu, nic nam nie grozi.

a skąd ja mam wiedzieć w jakiej kondycji jest twoje ciało i zdrowie? jak dbasz o siebie itp. :-O wiadomo,z ę jak raz na jakiś czas sie zje to nic się nie stanie (pytanie tylko PO CO jeść takie gówno???) , my piszemy tutaj o ludziach , którzy się tym odżywiają kilka razy w tygodniu.

Jak to "po co?"? Smaczne jest to cholerstwo :) Tak samo pizza.

smaczne???? :-O współczuję kubków smakowych :-O i powonienia

Gość ScarlettJohanssonnn
No i co się tak nimi przejmujecie? Ich zycie, ich sprawa. zajmijcie się sobą. Jeszcze się zdziwicie, ze miażdżyca i inne choroby WAS dopadną, a nie ich, bo jak ktoś ma genetyczne skłonności, to nic was nie uchroni. Zajmijcie się soba, cwaniaczki, a nie wchodzcie do czyjegoś żarcia i talerza z butami. Krzywdę wam ktoś robi tym, że tam je? Jak lubi, to niech je, jego sprawa. Czasu za dużo chyba macie i wolności, że czyjeś życie obchodzi was bardziej niż własne. Jak nie macie co ze soba zrobić, to polecam sprzątanie domu i wyrywanie chwastów w ogródku :D:D:D

ojej :-O jaka mądra, wspaniale błysnęłaś erudycją, to pogratulować! :-O

Gość ScarlettJohanssonnn
ojej, zazdrościsz? brak argumentów własnie tak sie objawia :D:D:D:D i tępakim to zapewne ty jesteś, bo trzeba mieć baaaaaaaaaaardzo wąskie myślenie, zeby tak nazywac kogoś tylko dlatego, że je cos innego niz my sami ;/ co cie to obchodzi, że ktoś tam jada?

Gość trollo lollo
Ja wstępuję do Mc zawsze, kiedy jestem w pobliżu, potrafię zamówić 7 cheeseburgerów Hmmm widzę przyszłą pacjentkę oddziałów onkologicznych, gastrologicznych i kardiologicznych Brawo ja za lat parę wspomnisz z żalem to wszystko co tu przeczytałaś

jak byś umiał/a czytać to byś zobaczył/a, ze swoje argumenty już wcześniej przedstawiłam :-D widocznie mózg już masz zlasowany przez zmielone krowy i psy razem z budą! smacznego! nie rozmawiamy tutaj zresztą o tym co żresz,a le o głupocie ludzi, którzy to jedzą! smaczengo :-D mniam mniam

Gość trollo lollo
część Polaków to jednak debile czytają Wyborczą, głosują na PiS albo PO i jedzą w McGównie to wszystkie się ze sobą koreluje

trollo to Ty jesteś ten trollo od Portugalii? :-D

Gość trollo lollo
nie łapie kontekstu ?

Gość ostatni moheranin
organizm broni sie do puki ma siły by się bronic a potem umiera

prawdziwy trollo by wiedział :-P więc nie ma tematu :-D

Gość ScarlettJohanssonnn
ale pytam ciebie po raz drugi TĘPY człowieku: co cie to obchodzi, co ktoś je? robi sobie krzywdę? jego sprawa, jego wybór mogę nawet żreć trawę z ziemią i popijać zmielonymi karaluchami i chooooj ci do tego :D:D

Gość ostatni moheranin
to ze będzie się leczył za darmo z naszych pieniędzy

Gość trollo lollo
mogę nawet żreć trawę z ziemią i popijać zmielonymi karaluchami i chooooj ci do tego niesamowity przebłysk geniuszu jak powiedział przedmówca będziecie potem leczyć się ze wspólnej puli środków od NFZ i blokować miejsca do lekarzy osobom, które naprawdę ich potrzebują

Gość ScarlettJohanssonnn
hahhaa, ciekawe, czy ty nigdy na nic nie zachorujesz i nie bedziesz potrzebował leczenia za MOJE pieniadze, okazie zdrowia :D

obchodzi mnie to, bo za parę lat będziesz mądralińska/ski latać po przychodniach i szpitalach i żądać darmowego leczenia :-O i to będą też moje pieniądze :-Oi nie życze sobie wywalać mojej kasy w błoto na takich tłuków jak ty, którzy właśną głupotą doprowadzili sie do takeigo stanu. A teraz już odpierdol się ode mnie , bo z plebsem nie gadam. ŻRYJ SOBIE NAWET I GNÓJ Z CHLEWU, smacznego :-D Te filmiki sa okropne trollo jak masz jeszcze jakieś strony odnośnie żywności, to wklejaj :-)

Gość ixyyyyyyyyyyy
jak powiedział przedmówca będziecie potem leczyć się ze wspólnej puli środków od NFZ i blokować miejsca do lekarzy osobom, które naprawdę ich potrzebują a po co masz sie leczyc skoro tak zdrowo sie odzywiasz?

Gość trollo lollo
hahhaa, ciekawe, czy ty nigdy na nic nie zachorujesz i nie bedziesz potrzebował leczenia za MOJE pieniadze, okazie zdrowia zachorować może i zachoruje, ale nie z własnej głupoty, kretynizmu i debilizmu równie dobrze ci debile mogliby codziennie przyjmować niewielką dawkę strychniny czy arszeniku na tyle mała by ich nie zabiła ale na tyle dużą by ich podtruła