Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wpieprzam w macdonaldzie

McDonald-cała prawda

Polecane posty

Gość Spryciarz)))))))))))))))))))))
A ja zajeżdżam zeżreć do MC jak jestem gdzieś w trasie. Faktem jest że najlepsze to to nie jest ale wiem, że zawsze takie samo gdzie bym nie był. Niestety w zajazdach i przydrożnych barach też nie raz można nadziać się na niezły syf a i jeszcze słono za to zapłacić :(.

Gość cała prawda_
prawda jest taka, że świństwa można spotakć zarówno w sklepie ze zdrową żywnścią jak i biedronce czy tesco a tylko dlatego ze to wszystko są takie same sklepy gdzie sprzedaje sie rózne jedzenie. Sklep ze zdrową żywnościśą przyciąga nazwą handlową naiwników którzy myślą ze coko,wiek kupią bedzie to miało zbawienny wpływ na ich zdrowie bo kupili to właśnie w tym sklepie. Człowiek który jest swiadomy tego co je, potrafi czytać etykiety i wnioskowac co jest zdrowsze i wybiera optymalne dla siebie produkty. Nie potrzebuje napisow "zdrowa żywność" "Eko" czy "bio" bo tym można sobie wytrzeć tyłek. Świat jest skazony ponieważ wszelkie substancje przenoszą się z wiatrem czy deszczem, dlatego niemożliwe jest aby w dzisieszych czasach wyhodować zupełnie wolne od toksyn żarcie. Jest to po prostu fizycznie niemożliwe! Do gleby idzie coraz więcej szkodliwych substancji, bo ludzie nie sortują śmieci, wyrzucają do koszy baterie czy stare leki. Na tekiej glebie nie będzie zdrowego jedzenia, ten cały shit roznosi się i zatruwa wszystko po kolei i to że ci napiszą że coś jest bio, mozesz sie tym jarać i wierzyć w co tylko chcesz, nawet w to że dzięki żarciu "ze zdrowego sklepu" będziesz żyć wiecznie :O

Gość jak ma fantazję ma od tego żon
pzreciez wiadomo, ze nikt, kto ma biznes z żarcia nie robi takiego, jak swoim najbliższym. czy wy myśleć nie umeicie? teraz wszystko to kasa i kasa i wszyscy w dupie mają zdrowie innych ludzi... dzięki Bogu, zę mnie obrzydza jedzenie przygotowane pzrez obcych ludzi więc nie ciągnie mnie do szitu ;-) a jak jestem gdzies poza domem albo na wycieczce i nagle zgłodnieję, to można kupić 100 innych zdrowych rzeczy i zjeść, np. banan, orzechy (bardzo zdrowe, ale zwykłe bez "ulepszaczy" w stylu soli, przypraw i prażenia), kawałek sera na wagę (np. dobrego Gouda za 45zł,a le zjesz kawałeczek i jestes najedzony)

Gość bnbnvbnvcnvcncv
"Tu przynajmniej ktoś uświadamia, wcale tyle ludzi nie wie że w macu jest taki syf" nie interesuje mnie co jedza inna moga jesc nawet swoje odchody jak dla mnie

Gość sialalalala.,.
można również zjeść kalarepe albo marchewke, ale chyba jemy to na co mamy smaka, nie lubie bananow i orzeszkow, nie stem małpa ani wiewiórką wiec co?

Gość wiec sialalal zjedz chuja
w polewie gównianej może ci zasmakuje

Gość wiec sialalal zjedz chuja
ja tak robie i smakuje mi

sialalalala jesteś pierdolnięty wiesz :-) i an dodatek głupi, bo kazdy czlowiek powienien mieć minimalną chociaż wiedzę na temat żywienia. Wychodzi na to, ze taka wiewiórka jest mądrzejsza od ciebie, cóż zrobisz, jakoś musisz z tym zyć

Gość sialalalala.,.
mam większą wiedzę napewno niż ty, ty za to masz móżdżek wiewiórki lub małpy

:-D i co jeszcze??? :-D :-D :-D

z ortografią u ciebie jednak nie ejst najlepiej prawda?to pewnie nadmiar wiedzy o zywnosci blokuje Twoje komórki mózgowe to posiadania i stosowania poprawnej polszczyzny :-D

Gość sialalalala.,.
nie wytykaj innym błędow kiedy je sama popełniasz

Gość sialalala to
Kolejny debilowaty polaczek

Gość nie wpieprzam w macdonaldzie
Jak komuś się nie podoba temat może stąd wyjść i nie czytać. Komentowanie w stylu: "to nic ciekawego, o co ten raban" graniczy z głupotą bądź ignorancją. Ci co tak piszą niech wejdą sobie na temat o kolorze kupy- to będzie coś w sam raz dla was. Zgadzam się, ze wszędzie jest syf-McDonald nie jest winny całemu złu tego świata. Tyle, że on najwięcej oszukuje ludzi i wmawia im, że to co jedzą jest nieszkodliwe. Każdy niby wie, ze to niezdrowe, ale mało kto wie do jakiego stopnia. Frytki, które nie pleśnieją, bo mają tyle chemii w sobie. ile osób o tym wie? w innych barach szybkiej obsługi pleśnieją. Możecie zrobić nawet swoje badania kupić frytki z maca i obserwować, jeżeli ktoś nie wierzy. Mmm pycha. Wbrew pozorom jest dużo ludzi, którzy 3-4 razy w tygodniu obżerają się w MacDonaldzie. Czy mając wiedzę o nieśmiertelności frytek wejdziesz i kupisz powiększone? Może jak jesteś głodny i zdesperowany to raz na pół roku nie częściej. A kurczak do którego dodają smak kurczaka też pycha? Już lepiej wejdź do sklepu kup świeżej szynki,tylko nie takiej co ma 90% wody przynajmniej nie będzie mieć dodawanego smaku szynki.

Gość jesteś jesteś jesteś
masz rację koleżanko ale aspartam w dropsach, słodzikach, sokach, napojach wszędzie pełno cukru: napoje, batony, soki nawet w chlebie chleb z gipsem, drożdżami mąka biała i wszystkie produkty z niej parówki- kinder niespodzianka pasztety analogicznie jak z parówkami serki topione multum chemii zupki chińskie, zupki błyskawiczne, dania instant benzoesan sodu, glutaminian sodu i kwas cytrynowy

ludize jest XXI wiek nie jest sensacja ze jedzac w maku daleko nie zajedziesz na tym ale jak zjesz raz na jakis czas to ci sie nic nie stanie a nawet lepiej ze dostarczysz syfu do organizmu !!!!!!! najlpeiej to wpierdalac kurwa salate i skicac po trawce i krzyczec ekologia!! odpalajac iphone!!

Gość ale o co ten raban?
Za to ty prezentujesz rzeczywiście wygórowany poziom, odsyłając osoby, które ośmieliły się nie paść z wrażenia przy twoich rewelacjach, do tematu o kolorze kupy :O Wybacz, ale nawet nie jestem świadoma, że takie tematy są na Kafe, ale widzę, że ty jesteś doskonale zorientowana w kwestii kupy :O Założyłaś temat, licz się z komentarzami. Jak się nie podoba, to sobie peroruj wśród łaskawszej rodziny albo do ściany. Oczywiście, że we frytach i wszystkim jest tona chemii i środki konserwujące. Jeszcze jakieś rewelacje?

Gość za to ja mam temat
o kupie pt. Kupa czy sex? to jest temat dla większości tego forum a więc wchodźcie!! zapraszam. na większy wysiłek intelektualny was nie stać. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4411098

:-D a gdzie niby popełniłam błąd??? przeczytaj definicję błędu ortograficznego - literówka nim nie jest :-D

jesteś jesteś jesteś nie kupuję ani jednej z tych rzeczy, które wymieniłaś/eś i także wiele innych nie kupuję i nie jadam, a jednak nadal żyję i mam się bardzo dobrze. Po rpostu należy wyrzucić ze świadomosci istnienie wielu produktów i problem z głowy

oczywiście, ze jak zjecie jakies świństwo raz na miesiąc to się nic nie stanie, pytanie tylko PO CO? po co jeśc coś co wiadomo albo własnie nei wiadomo z czego się skłąda. Nie obrzydza was to? mnie odrzuca sam zapach :-O

Gość facet na kobiecym forum to dno
wawcia :-O ales ty błyskotliwy :-O bożżżżeee i jeszcze się cieszy ze swojego marnego "żartu" ojej jakiś Ty zabawny, no brawo chłopczyku, brawo!

Gość wawcia widze że
potrafisz tylko przeklinać i nic nie wnosisz do dyskusji. Nieźle, a ile masz lat? 14?

Gość hdusususuus
też mi rewelacje. a my "wpierdalamy" w Macu, bo lubimy ich chrupiące radioaktywne frytki i kochamy colę, mimo że wiemy, że jest świetnym odrdzewiaczem. człowiek jest jak świnia- wszystkożerny i zdolny do przetwarzania śmieciowego żarcia bez szkody dla organizmu. pewnie jesteś jedną z tych "oświeconych" panienek kupujących organiczne pomidory bez świadomości, że nieorganiczne warzywa w ogóle nie istnieją

Gość to NAJLEPSZY CYTAT
"człowiek jest jak świnia- wszystkożerny i zdolny do przetwarzania śmieciowego żarcia bez szkody dla organizmu" człowieku jeśli w XXI wieku wygadujesz takie bzdury to można Ci tylko współczuć. Zapewne jesteś tą z osób co chodzi 2 lub wiecej razy w tygodniu do Maca. Jesteś tak ograniczony i tepy, że nie mozna ci nawet pomóc.

Gość NAJLEPSZY CYTAT to
"człowiek jest jak świnia- wszystkożerny i zdolny do przetwarzania śmieciowego żarcia bez szkody dla organizmu" BRAWO!!! owacje na stojąco człowieku jeśli w XXI wieku wygadujesz takie bzdury to można Ci tylko współczuć. Zapewne jesteś tą z osób co chodzi 2 lub wiecej razy w tygodniu do Maca. Jesteś tak ograniczony i tepy, że nie mozna ci nawet pomóc.