Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wpieprzam w macdonaldzie

McDonald-cała prawda

Polecane posty

Gość trollo lollo
a po co masz sie leczyc skoro tak zdrowo sie odzywiasz? nieumiejętność czytania ze zrozumieniem brawo !!!!

Gość ostatni moheranin
lubicie lody Zobacz, jakie substancje udają lodowe smaki: 1. Aldehyd C-17 W przemyśle stosowany jest do produkcji gumy i barwników. Nadaje smak wiśniowy 2. Piperonal Stosowany w przemyśle perfumeryjnym i jako środek do zwalczania wszy. Nadaje smak waniliowy 3. Octan etylu Jest używany do czyszczenia skór, lodom nadaje smak ananasowy 4. Aldehyd masłowy Używany jest do produkcji klejów kauczukowych, lodom nadaje smak orzechowy 5. Octan anylu Lodom nadaje smak bananowy, używany jest jako rozpuszczalnik farb olejnych 6. Octan benzylu Używany jest jako rozpuszczalnik azotanów, lodom nadaje smak truskawkowy 7. Aldehyd C-18 Używany jest do produkcji detergentów, lodom nadaje smak czekoladowy najlepszy to smak waniliowy jak będziecie mieli wszy to wiecie już co robić kupić lody waniliowe a tu jak zrobić własne lody skład lodów 500ml mleka 8 żółtek 200g cukru 250 ml śmietany kremówki żółtka ucieramy z cukrem ,wstawiamy do garnka z wrzątkiem mleko zagotowujemy i wlewamy pomału małym strumykiem do naczynia z żółtkami cały czas ubijamy studzimy dodajemy ubita śmietanę ,wkładamy do zamrażarki http://vod.onet.pl/wiem-co-jem,wiem-co-jem-lody,6095,2,11833,odcinek.html

Gość niestety tępaków nie brak
a ja mam jeszcze łatwiejszy przepis, szybszy i pyszny wystarczy zmiksować zamrożone w kawałkach banany ;-) można dorzucić dowolne owoce

Hamburgera z Mc jadłam ostatni raz rok temu. W swoim życiu zjadłam ich zaledwie może z 5. Przyznam, że smakowały mi, ale kiedy właśnie rok temu jedząc go otworzyłam, to znaczy odzieliłam od siebie te dwie bułki to bardzo mnie to obrzydziło. Kotlet wyglądał okropnie, bardzo nieapetycznie :O był dziwnie przysmażony, do tego ten rozbabrany ogórek i sos pomidorowy. Bez wahania wyrzuciłam to do kosza. Do frytek niestety mam słabość. Domowe nigdy nie smakują jak te z Mc czy chociażby z baru z dworca. Zdarza mi się je zjeść 1 góra 2 razy w miesiącu. Wiem, że to same świństwo :O

Gość ScarlettJohanssonnn
tak? to w takim razie ja PROTESTUJĘ PRZECIWKO LECZENIU PRZYSZŁYCH CZERNIAKÓW OSÓB OPALAJĄCYCH SIĘ - SMAŻĄCYCH NA SŁOŃCU! PROTESTUJĘ PRZECIKO PRZYSZŁEJ CHEMIOTERAPII LASEK SMAŻĄCYCH SIĘ W SOLARIUM! no co? z włąsnej głupoty się opalacie, wiecie jakie są konsekwencje - nie chcę za nie płacić ;) PROTESTUJĘ TEŻ PRZECIWKO PAŃSTWOWEMU LECZENIU KONTUZJI SPORTWOWCÓW - no co, uprawiają sport = wiedzą, zem ogą mieć kontuzje, dlaczego ja mam za to płacić? PROTESTUJĘ TEŻ PRZECIWKO LECZENIU OSÓB Z CHOROBAMI WENERYCZNYMI - ktos się nie zabezpiecza, uprawia seks z kim popadnie, dlaczego mam płacić za ich leczenie??? mądrale, takie przykłądy można mnożyć w nieksończonośc. dlaczego nie ząłożycie wątku zniechęcajacego do opalania się? za powyższe przykłady "głupoty" chętnie płacicie? czy jużtak wąsko myslicie, ze to do was nie dociera?

Gość miałam coś w ten deseń
tak, my myślimy strasznie wąsko i jesteśmy bardzo ograniczeni dlatego zrób sobie te przyjemnosc i nie rozmawiaj z takim ciemnym ludzem jak my i oddal się z topiku krokiem tańca argentyńskiego

Gość trollo lollo
solarium racja, weneryczne też ale ten sport :) napisz nie jedźcie samochodem, bo możecie zginąć w wypadku

Gość ScarlettJohanssonnn
brak argumentów, brak argumentów :D:D plujecie się z tą tępota ludzi, którzy jedzą w macu, a kiedy ktoś was pyta: CO WAS TO OBCHODZI, to sami pokazujecie swoją "mondrosc" :D

6 stron argumentów + Twoja zjechana psycha to jeszcze mało argumentów? :-D

Gość trollo lollo
CO WAS TO OBCHODZI kiepski argument tak samo mógłby napisać nie piszcie o wałkach Tuska i PO, bo są ludzie którzy ich popierają i jak wy śmiecie narzucać im na kogo mają głosować, mimo że kradną, oszukują i mataczą

to przeciez Ci piszemy, ze gówno nas obchodzi co żresz :-O piszemy sobie TYLKO O GŁUPOCIE takich ludzi i dziwimy się :-) nie można? a Ty jedz ile chcesz, nawet mozesz sobie wepchać 8 hamburgerów do ryja na raz i frytki wetknąc w pupę, od rana do wieczora chlać colę , tylko potem nie jęcz jedna z drugą, że choroby, ze rak :-O

Gość najlepszy tekst na podryw w
ja z maka lubie tylko shake i frytki. i tak nie zdrowe. ale cale szczescie ze nie lubie takich rzeczy. dobra a myslicie ze jak kupicie w biedronce steki do ha,burgerów albo porówki to lepiej zjeciec?

Gość trollo lollo
a potem wielka farmacja zbije kokosy na takich jełopach leki, antybiotyki, chemioterapie i radioterapie a wszystko pozostawia spustoszenie w organizmie to jest biznes branża farmaceutyczna współpracuje z branżą żywnościową

oczywiście, ze nie :-( mięsa nie powinno sie kupowac w sklepach tylko jak juz to u rzeźnika i to sprawdzonego. Ja mięsa nie jadam więc nie mam tych problemów, ale gdybym jadała to na pewno bym nie kupowała w sklepie

parówki to jest ten samiutki shit co nuggetsy :-( jakie to jest przykre :-(

Gość trollo lollo
parówki tylko cielęce i powyżej 9 zł współczuję tylko ludziom, których nie stać na to i muszą jeść te najgorsze odpady bo jeść coś trzeba a później chorują ten świat to gówno

trollo masz rację, ale ja po tym temacie już przestanę ludzi żałować, bo większośc z nich niestety nie ma żadnej świadomosci tego co je, a nawet jak ma świadomosć to i tak ma to gdzieś :-O

Gość trollo lollo
ale to się nie przekłada tylko na żarcie polityka, media, medycyna ludzie zamiast samodzilnie myśleć i szukać informacji wolą opierać się na tym co głoszą z dupy wzięte autorytety i co mówią w TV przecież TV to wyrocznia

Gość jiojoijoi
jestem pare raze w tygodniu w Macu, bo kupuje tam kawe. Wiekszosc klientow, okolo 90% to osoby szczuple, grubas w polsce wstydzi sie isc do mcdonalda, bo bedzie wytykany palcami. Dlaczego wiec to grubych sie pietnuje, skoro szczupli wpierdalaja taki syf?

parówki za 9 zł i w dodatku cielęce ? chyba sam je robisz. u mnie drobiowe odtłuszczone kosztują 20 zł i jesli mam chec na parówke to kupuje te... a myslicie ze jak kupujecie jogurt w biedronce, lidlu czy w tesco to zdrowo sie odzywiacie? im wiecej nieznanych wam składników tym gorzej. jogurt powinien mniec góra 4 składniki

wiecie co ? mam chudziutą koleżankę, nie tyje ma dobrą przemiane materii ale jada duzo fastów i ma okropny cellulit. ja jest osobą z boczkami, sporymi udami jednak mnie cellulit nie dotyczy co dziwne

Po 1 . większość w maku to jednak młodzież i młodzi ludzie, których organizmy jeszcz esię jakoś bronią... ale wszystko w swoim czasie, a po 2. waga nie ejst wyrocznią zdrowotnosci i witalności organizmu. Człowiek z nadwagą moze być zdrowszy niż człowiek bardzo szczupły, ale jego organy wewnętrzne podupadają na sprawności i otłuszczają się, o jest nawet jeszcze gorsze niż otyłość, bo tacy chodzi ludzie nie dostają żadnych sygnałów z organizmu, a potem od razu niewiadomo skąd rak, zawał i do grobu.Potem sie wszyscy dziwią, ze całe życie przeciez nie chorował, zdrowy był :-O

a nadwaga nie zawsze jest wynikiem obżarstwa mój znajomy jest otyły mimo, ze je mniej niz ja i nie je śmieci, jest weganinem, po prostu ma takie geny, jego ojciec jest bardzo otyły

Gość trollo lollo
żarcie z biedry, netto czy lidla to ogólnie gówno 90% żarcia to gówno tu o to chodzi żeby wybrać takie gówno, które jest zdrowsze i mniej tego gówna zawiera my jak my ale kolejne pokolenia będą miały przejebane

Dlaczego wiec to grubych sie pietnuje, skoro szczupli wpie**alaja taki syf? bo ludzie nie potrafią myślec samodzielnie, wmawia im się, ze grubych nalezy utylizować, ze śmierdza itp. a szczupłym się wydaje, ze im wszytsko wolno. Zauważcie, ze otyli ludzie siedzą cicho towieczne problemy z wagą innych ludzi mają chudzi...

Gość Das Prorok
Zamknijcie, kurwa mordy 🖐️

Gość trollo lollo
Zamknijcie, k**wa mordy wypierdalaj ćwoku taka dyskusja przewyższa twoje zdolnosci intelektualne

Gość Das Prorok
Stul pysk imbecylu z nickiem jakbyś lody kręcił kolegom spod celi

trollo to prawda, az strach rodzić dzieci :-( do czego? do jakiego życia ich powoływać? My od lat prawie nic nie kupujemy w sklepach :-D żywimy się warzywami i owocami - 90% dziennego jedzenia (w sezonie warzywa i owoce swoje, dużo mrozimy albo suszymy na zimę) dużo pestek i różnych orzechów. Bardzo rzadko kupujemy jakiś jogurt/kefir albo ser żółty Gouda z Old Poland jest dobry, ale drogi ok.45zł, ale wiem co jem :-D do tego raz w tyg. rybę.

Gość trollo lollo
to tak samo jak piętnuje się brzydkich, biednych, z konserwatywnymi poglądami media media i jeszcze raz media programują ludzi co mają myśleć i co mają mówić