Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaciekawiona.....

Chcę sprzedać piękne ubranka po córce z USA np. Carter's i nie wiem...

Polecane posty

Gość Zaciekawiona.....

Czy każdy komplet wystawić po 1 szt., czy zrobić jakieś zestawy albo od razu jakąś mega pakę np. od 0-12 itp. na kilka stówek. Proszę o rady.

Gość ram pam pam pam
Mega paka. Nie baw się w wysyłanie po sztuce, bo stracisz kupę czasu.

lepiej chyba pojedyncze sztuki, lub zrob jakis zestaw typu bluzeczka i spodenki lub tunika i geterki

Gość Agusia2402
Ja na Twoim miejscu zrobiłabym mega paki ponieważ pojedynczych sztuk ludzie nie kupują. Albo zrób takie mniejsze paczki np. 0-6, 6-12 itd

Gość Zaciekawiona.....
Czyli jednak mega paki? Ubranka są jak nowe, córka je założyła może 1-2 razy bo dostałam od jej dziadków bardzo ich dużo. Czy ludzie kupują tak dużo ilości ciuszków na raz?

Gość a ja np nie kupuje mega pak
tylko tak po 2-3 szt maks, bo córka ma sporo ciuchów i dokupuje tylko pojedyńcze rzeczy

Gość defgdgd
INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl . . . . . . INTERNETOWY CIUCHOLAND Z ODZIEŻĄ DZIECIĘCĄ www.lumpik24.pl

Wszystko zalezy od tego, czy ubrania sa znanych marek czy tez nie. Jesli w Polsce marki te sa znane, to jak najbardziej sprzedawac po sztuce. Jesli nie, to najlepiej robic male dobrze skomponowane zestawy, w ktorych jest choc jedna "markowa" rzecz.