Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamart

Aniołek Stróż dla dzieci ręcznie malowany

Polecane posty

Gość Mamart

Witam Was przyszłe jak i obecne mamusie:) Chciałabym Wam pokazać coś co zrobiłam dla swojego synka, a później tak jakoś się rozeszło po rodzinie jako pamiątka z chrztu,poleciały dalej w Polskę a nawet dalej. Może komuś się spodoba? Aniołki sprzedaję za 25 zł już oprawione w ramkę, takiej która mieści zdjęcie 10x15, maluję profesjonalnymi farbami akrylowymi. Każdy szczegół można dogadac, tzn. kolor sukienki, włosków, nawet to czy mają być proste czy kręcone. Aniołka mogę obdarować imieniem np. dzieciątka, którego ma strzec, datą urodzin itp. http://i.ebayimg.com/00/s/NTE2WDcyOA==/$T2eC16RHJFoE9nh6nvWRBP-ttyG5mg48_20.JPG http://4.bp.blogspot.com/-ADQwoh3Q4xI/T_setXiPqwI/AAAAAAAAAW0/YjRHLo8cFkA/s1600/IMG_1596.jpg http://1.bp.blogspot.com/-UAAqm1chcZA/T_seukOL-9I/AAAAAAAAAXA/QHfSuNMYylg/s1600/IMG_3435.JPG http://4.bp.blogspot.com/-T39hvx97kW0/T_set8uRleI/AAAAAAAAAW4/A7oI82UHDqI/s1600/IMG_2946.JPG Co sądzicie o takim prezencie?

Gość tasiemkowa
Ladne :) a pokaz zdjecie gotowego wyrobu tj w ramce

Gość Mamart
Rzeczywiście, link nie działa do obrazków z ramkami, ale podam link do mojego ogłoszenia na gumtree, chyba można? http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-meble-dla-dzieci-Aniolek-Stroz-dla-dzieci-recznie-malowany-W0QQAdIdZ394673673 Tam jest zdjęcie aniołkow w ramkach, tylko ze nie w realu tylko zrobione w corelu, bo dotychczas sprzedawalam aniolki bez ramki, ale zamówiłam juz ramki własnie te które są na zdjęciu i dzis kupilam tez wstążeczki. Mój e-mail: p.cichon@onet.pl

Gość Mamart
up

Gość AnkaaaFaa
Śliczne te aniołki:)

Gość na jedne kopyto
te aniołki. potrafisz coś innego namalować, czy tylko wyuczyłaś się, ze oczy mają być ku górze a włoski zakręcone na zewnatrz? :/

Gość Mamart
Tak się składa, że sprzedaje obrazy i mam skończone liceum plastyczne i teraz chodze na projektowanie wnętrz. Chciałam żeby Aniołki były takie proste, dziecięce

Gość i tak i nie !
najładniejszy "w sukience" kwiatki mi sie nie podobają- są takie "kuchenne"

Gość nvdcdsmnm
no mi też sie podoba najbardziej ten w sukience...:) reszta taka sobie:)

taaaaakie :o sama umiem narysować takiego aniołka, a podejrzewam że nawet lepszego Poza tym bardzo mały rozmiar, chyba że do postawienia bo na ścianie bez sensu taki maleńki obrazek.

Gość na jedne kopyto
ja kochana nie chciałam kończyć liceum platycznego, bo co ja bym po nim miała? poszłam na studia techniczne, ale zdolności mam- a takie aniołki za 25 dych???? (ło matko) to i dziecko by narysowało gdyby troszkę popracowało.

Autorko nie przejmuj sie glupimi komentarzami.Aniolki sa cudowne a wiekszosc po prostu zazdrosna i musza ci dowalic:) taki zwyczaj na kafe:) ja sobie twoj e-mail zanotowalam i napewno sie odezwe:)

Gość szczesliwa przyszła mamo
wchodząc na twoje dane widać, że założyłaś konto tylko po to żeby pochwalić aniolki (po ilości wątków:P), czyżbyś była autorką? hehe Moja droga, nie- te aniołki nie są warte na pewno 25 zeta, bo są poprostu ... na jedno kopyto jak ktoś tu trafnie zauważył, ja szczerze mówiąc talentu nie mam, ale też mam wyuczone niektóre ludki, które rysuję swoim dzieciom. i wiesz co? niektóre poważnie są ładniejsze, serio:) może zaczne je sprzedaać za 50zeta???

Gość o jaaa jak kłamstwo szybko
wychodzi na wierzch... szkoła plastyczna... do kopiowania czyichś malunków

Gość tjjjjjjjjjAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
i w dodatku 25 zl :D bez jaj

Gość gdzie sie podziała nasza
podrabiaczka rysunków? tak fajnie było

Gość to tak mój znajomy maluje obra
zy portrety, dostaje fotografie odbija na płótnie -w punkcie koszt 30 zł, na to kładzie farbę olejną ,rama ,i obraz po 150, brawo mniej więcej jak grafika stworzona przez kopiuj wklej wytnij

Gość teodorcia
Co tam kto lubi,ja nie gustuje w takich dekoracjach. Jakbym chciala takie cos miec dla swojego dziecka,to juz bym raczej sama namalowala,zeby bylo bardziej osobiste,a nie kupione od kogos

Gość teodorcia
Co tam kto lubi,ja nie gustuje w takich dekoracjach. Jakbym chciala takie cos miec dla swojego dziecka,to juz bym raczej sama namalowala,zeby bylo bardziej osobiste,a nie kupione od kogos

Gość teodorcia

Gość teodorcia

Gość teodorcia

Gość Ja uczę od małego 10 przykazań
A 2 brzmi tak :....Nie uczynisz sobie obrazu rytego ani żadnej podobizny tego, co jest na niebie w górze i co na ziemi nisko, ani z tych rzeczy, które są w wodach pod ziemią... Oczywiście przykazanie biblijne...nie zmieniona przez KK

Gość hehe bo trzeba mieć łeb
niektórzy to potrafią sie cenić, taki badziewiasty aniołek jak malowany przez 3letnie dziecko za 25 dych, fiufiu, to co niektórych pół dniówki a tu masz, czysty interes