Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgdhhjf

Osoby, które nie umieją pływać.

Polecane posty

myśle że bym każdego nauczył pływać :) dla mnie podstawa to umieć nurkować i się oswoić z woda jak i z byciem pod nią :)

Gość ewewewer
u nas chyba nie ma w ogóle osób co uczą pływac. Bo czy mozna nazywac tak kogoś,co mówi: połoz się na wodzie i machaj nogami?

Gość tak to widze
wodę należy polubić ,tak jak plaże ,słonce ,chłopaka itp strach -opanowanie jego jest podstawą pływania ale dam wam radę w sklepach sportowych można kupić pływaki z linką podobne do tych z filmu ;Słoneczny Patrol,,znakomita sprawa dla osoby która sama się uczy pływać polecam gorąco może uratować zycie tobie albo innej osobie ........a skurcz może dorwać każdego i to w nieoczekiwanym momencie dlatego agrafka wpięta w majteczki czy nóż u nogi może uratować wam życie i zaręczam nie jest to zaden obciach , jestem żeglarzem i wszystkim z branży ----------stopy wody pod kilem ........ahoi !!!!!

Gość dark energy,
"myśle że bym każdego nauczył pływać" nie sądzę :)

Gość ewewewer
to samo pomyślałam. :)

U mnie z w-f trochę gorzej, ale tak jak u każdego. Nikt we wszystkim idealny nie jest. Uwielbiam jeździć na rowerze, rolkach, dużo, dużo chodzić, grać w piłkę nożną, ale nie pływać. Nikt kto mnie uczył* nie widział jeszcze takiego przypadku. Wiem o co chodzi, ładnie ruszam nogami, rękami, ale osobno!!! Dziś brata tak męczyłam.. tłumaczył mi wszystko dokładnie, ale nic.. woda była ciepła, był grunt, znane kąpielisko, żadnych ludzi i co? eh. Zależy mi bardzo, aby nauczyć się, bo w sierpniu mój zabiera mnie nad morze i.. chciałabym popływać. :(

Gość osząą
miałam 20 lat gdy zapisałam się na naukę pływania dla zupełnie początkujących zajęcia odbywały się wieczorem (20.30) kiedy na pływalni już nikogo nie było tylko kilka grupek początkujących, każda grupka miała swojego ratownika byłam jedną z młodszych uczestniczek, średnia wieku to tak 35-40 plus, nauczyłam się pływać świetnie po 2 latach :) popytaj w swojej okolicy o takie zajęcia

Gość tak to widze
agia.. brak ci tzw koordynacji ruchowej -moja rada połóż się np na ławce i ćwicz nawet sama ale przed lustrem szybko dojdziez do sukcesu albo przy mocnym problemie to nie jest żart ---linke przywiąż do nogi i ręki dalej chyba nie muszę tłumaczyć .........

Gość tak to widze
ale pamiętaj wszystkiego mozna sie nauczyc ale trzeba byc cierpliwym a na wodzie jest dużo łatwiej ale asekuracja drugiej osoby to podstawa i jeszcze jedno nic na siłę ..........powodzenia i jeszcze jedno dziewczyna jak ładnie pływa to az przyjemnie jest popatrzyć .........