Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fizzy

Niskie ciśnienie tętnicze u człowieka

Polecane posty

Gość gość
Zaczęłam ostatnio kontrolować sobie ciśnienie i sprzęt mam polski od Sanity – SmartCardio, samo urządzenie jest o tyle inne niż większość że ma mankiet przytwierdzony od razu do mechanizmu, bez przewodu.

Gość gość
Od zeszłego lata mam ciągle ten sam ciśnieniomierz - Senior Sanity i działa ciągle bezproblemowo ,nie zaczął mi nagle wypaczać badań, ciągle ten pomiar jest tak samo wiarygodny.

Gość gość
Chwalimy sobie z żoną SmartCardio na pewno plusem jest to, że ma akumulator także można podłączyć zasilacz jak padnie i można mierzyc

Gość gość
Pompuj***ardzo fajnie nasz Simple w tym sensie że nie dociska mankietu do ręki tak żebym się skręcała z bólu.

Gość gość
Ja bym podpowiedziała Senior, ciśnieniomierz jest w większym formacie przez co lepiej widać wyniki na wyświetlaczu, babcia z tego modelu korzysta i sobie chwali .

Gość gość
Ciśnieniomierz kupowałam niedawno nowy i mam model SmartCardio, ciekawy sprzęt bo mankiet jest zintegrowany z urządzeniem bezpośrednio.

Gość gość
Mogę napisać dokładnie to samo co pani wcześniej. SmartCardio bardzo wygodny i bardzo dokładny.

Gość gość
Dla starszej osoby też polecę Senior. Zamawiałam dla taty i pierwsza rzecz jaką pochwalił to był większy wyświetlacz i co za tym idzie powiększone wyniki.

Gość ciśnieniowiec43
a ktos próbował tego soku z Rabenhorsta "120/80" właśnie dla ciśneniowców? podzielcie sie wrazeniami.

Gość gość
Można sobie faktycznie szybko poradzić z pomiarem przy Seniorze. Widzę to po ojcu który wcześniej to zawsze miał duszę na ramieniu jak musiał sobie sprawdzić ciśnienie, teraz idzie mu to dużo łatwiej.

Gość gość
Też planuję kupić ciśnieniomierz i na te chwilę to najbliżej jestem tego żeby kupić ten polecany w rankingu na http://rankingcisnieniomierzy.pl/. Albo myślę o tym z pierwszej pozycji albo z drugiej, oba mi się tak prawdę mówiąć podobają więc pewnie kupię po prostu tańszy.

Gość gość
SmartCardio to już nowsza generacja ciśnieniomierzy i to widać – wygodny, szybki precyzyjny bez przeszkadzającej rurki i baterii na wymianę.

Gość aro

Myślę, że wśród tych opcji, na które możesz zwrócić uwagę jest model Senior przygotowany przez Sanity. Dla dziadków ciśnieniomierz jak znalazł, bardzo wygodny w obsłudze, nie będzie problemu z jego obsługą, myślę że jak kupisz im w prezencie to będą zadowoleni.

Gość anna
Dnia 30.10.2018 o 15:47, Gość gość napisał:

SmartCardio to już nowsza generacja ciśnieniomierzy i to widać – wygodny, szybki precyzyjny bez przeszkadzającej rurki i baterii na wymianę.

Polecam

Gość marek

Wśród dobrych propozycji mogę powiedzieć, że dobrym wyborem będzie ciśnieniomierz Simple od Sanity. To sprawdzony producent, który ma na swoim koncie wiele świetnych propozycji, dobrze wykonane urządzenia od lat polecane przez specjalistów.