Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jgfkdonfdk

jestem brzydka - nie oklamujmy sie

Polecane posty

Gość jgfkdonfdk

Prostokatna dluga twarz, meska zuchwa, wysokie szerokie czolo, male usta, krotkie, rzadkie rzesy, okropny nos, krotkie zolte zeby :( usmiech mnie szpeci, nie zdobi. Kompletny brak piersi, brzydka figura, lamliwe paznokcie i wlosy. Jestem zamknieta w sobie, wstydze sie swojego wygladu. Nigdy zaden mezczyzna nie spojrzal na mnie jak na 100% kobiete, jak na kogos z kim moglby sie zwiazac. Nigdy nie otrzymalam komplementu. Zadnego. jestem okropnie brzydka. Nigdy sie nawet nie calowalam. Zastanawialam sie co warto by zmienic w moim wygladzie. Musialabym zoperowac cala twarz, bo nic nie nadaje sie do zatrzymania. sciska mnie w sercu kiedy widze, jak ladne dziewczyny sa tutaj komentowane. A jak byscie zareagowali gdybyscie mnie zobaczyli? Jestem zalamana. Czasem zapominam o swojej brzydocie, probuje nie zwracac uwagi na spojrzenia innych i cieszyc sie tym co mam. Na dluzsza mete mi to nie wychodzi. Jestem strasznie brzydka i nieudana.

Gość kafeterianka ze stażem.....
też jestem, dlatego ciągle siedzę na kafe bo tu miejsce dla takich jak my :classic_cool:🖐️

Gość jgfkdonfdk
Zalamuje mnie to :( staram sie nadrabiac charakterem. Probuje poznac kogos przez internet. Po spotkaniu albo wymianie zdjec juz sie nie odzywaja.. :( nie potrafie sobie z tym poradzic. Chcialabym byc chociaz przecietna zeby moc zatuszowac to wszystko make upem. :( Dodatkowo mam strasznie tlusta cere, pryszcze i zaskorniki. Wygladam zalosnie zle. :(

zęby można próbować wybielać, kup sobie jakiś denivit czy coś.o cere można zadbać, o włosy, make up też można nakładać. na nos to ja zbieram na operacje, podjelam decyzje i zaczelam zbierac

jesli chodzi o figurę to i tu masz pole do popisu, możesz przjść na dietę, ćwiczyć itp

Gość trele morele30
a ile masz lat? Moze z czasem wyrosniesz na pieknego labedzia...

Wiesz, jak to się mówi, każda potwora znajdzie swojego amatora. Może teraz wszyscy uciekają,ale zobaczysz że znajdzie się ktoś kto pokocha cię taką jaką jesteś, razem z twoim wyglądem. Znam wiele par, w których jedno jest bardzo urodziwe, a drugie nie. Wiesz, i prawdą jest że wygląd to nie wszystko. Oczywiście, odgrywa ważną rolę, zazwyczaj najpierw na to zwracamy uwagę, ale są rzeczy ważne i ważniejsze. Nie chce teraz się chwalić, ale ja jestem bardzo ładna. I co z tego? Ja też nie mam szczęścia w miłości. Więc wiesz, nie wszystko zależy od wyglądu :) Głowa do góry ;)

Gość jgfkdonfdk
Wlasnie jestem szczupla, ale nie mam ksztaltow, zero cyckow. Jestem plaska jak deska, zero talii, tylko tylek mam spory. Na cere probowalam wszystkiego z tych drogeryjnych i aptecznych. Latwo mowic.

Gość jgfkdonfdk
Wlasnie jestem szczupla, ale nie mam ksztaltow, zero cyckow. Jestem plaska jak deska, zero talii, tylko tylek mam spory. Na cere probowalam wszystkiego z tych drogeryjnych i aptecznych. Latwo mowic.

Gość fasolkełe
tez jestem ładna a w milosci kapota :O

A do wybielenia zębów polecam Ci paski wybielające blend a med 3d white lux. Mi pomogły :) Czasem też na grouponie widuję jakieś oferty. Nawet wczoraj znalazłam wybielanie zębow za 99 zl u dentysty. Ale nie wypowiadam się na temat jakosci tych uslug bo nie korzystalam

No zęby to akurat twoja wina. Pasta i szczotka to nie majątek... Zawsze też można iść wybielić zęby do dentysty. Można kupić sztuczne rzęsy. Można nawet kupić perukę. Nie wiem jak wyglądasz, gdyby było naprawdę źle, to myślę, że zgodziłabyś się nawet na takie sztuczności, byleby czuć się ze sobą lepiej.

Gość jgfkdonfdk
Mysle ze skoro przez 23 lata nikogo nie poznalam, nikt sie mna nie zainteresowal nawet w najmniejszym stopniu to juz nikt sie mna nie zainteresuje. Jestem towarzyska osoba, poznaje nowych ludzi, rozmawiam z nimi, doradzam. Tylko ta brzydota mnie skresla. Wiele razu bylam w kims zakochana, probowalam pierwsza zagadac czysto kolezensko. Zawsze mnie splawiali, mowili ze nie jestem w ich typie ale mozemy byc przyjaciolmi itd. Zalamka. Juz nawet nie probuje. Widocznie zostalam stworzona by byc sama.

Gość jgfkdonfdk
Sprobuje tych paskow, ale co z reszta? :( na operacje piersi mnie nie stac, twarzy sobie nie wymienie, czola staram sie juz nie ukrywac, bo im bardziej nie chce go eksponowac tym bardziej widac jakie jest duze.

Gość jgfkdonfdk
aha i myje zeby 2-3 razy dziennie, nitkuje, plucze plynem. Zeby sa zdrowe i bez dziur, tylko ta cholerna zolc.

Gość delibombaj
wszystkie tu sa brzydkie,chociaż obraziłbym brzydkie ,szpetne i pasztetne :-D

Prostokątny kształt twarzy Charakteryzuje się wysokim czołem, szczupłymi policzkami i wydłużoną brodą. Rada: Odpowiednie dla tego typu twarzy są krótkie fryzury (np. na pazia), pofalowane lub skręcone. Unikaj fryzur bez grzywki, długich prostych włosów i koków na czubku głowy. Czoło powinno by zasłonięte grzywką. jaką masz fryzure?

Gość jgfkdonfdk
Mam wlosy do ramion bez grzywki. Z grzywka wygladam naprawde zle. Wiele osob mi to mowilo, sama zreszta tez tak sadze.