Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SwELLLLL

Ona sie poprostu wystraszyla?????

Polecane posty

Gość SwELLLLL

No wiec mam 21 lat i od dawna podoba mi sie epwna 19 latka. Mamy wspolna kolezanke ktora caly czas mi mowila o niej. Jakos miesiac temu powiedziala mi ze ona caly czas gadala o mnie ze jej sie podobam i ze od dosyc dawna podobam jej sie. Z uwagi ze ona rowniez mi sie podoba to za namowa kolezanki napisalem do niej, wwmienilismy pare wiadomosci i zapytalem sie czy nei chcialaby pojsc na kawe a ona juz nie odpisala...czy mozliwe ze ona sie czegos wystraszyla? moze sie poprsotu wstydzi?

Gość magniczna nocy ...
moze jest nieśmiała i takie wyjscie na kawe dużo ja "kosztuje" stresu

Gość SwELLLLL
Tak mi wlasnie powiedziala kolezanka. Z tego co mi mowila to ona caly czas gadala o mnie i mowila ze ma mnie na oku i ze jej sie podobam. Gdy powiedzialem jej ze juz tydzien nie odpisuje na moje zapytanie o kawe to byla pewna ze to przez jej niesmialosc. No ale kurde ona spotykala sie z paroma facetami wczesniej, wiec z czego moze to wynikac? No i wiem ze kolezanka mowila na 100% prawde, bo raz przez przypadek uslyszalem, pozniej pokazywala mi smsy itd. Wiem ze jej sie podobam a jednak nie umowila sie ze mna:(

Gość SwELLLLL
Bardzo mi na niej zalezy a niewiem co robic:(

Gość mi koleżanka też mówiła
że podobam się jej koledze, zorganizowała impreze na której ten kolega kleił się do mojej koleżanki; ]

Gość SwELLLLL
to masakra:p jednak ja z ta dziewczyna mialem okazje pare razy porozmawiac i wydaje mi sie ze mnie bardzo lubi. Dziwie sie i niewiem co robic:(