Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magdalllena21

Imię dla chłopca...

Polecane posty

Gość gość
Tylko nie Filip, bo w krajach anglojezycznych to staroswieckie i niemodne imie.A Nicolas tez w polsce pasuje jak piesc do d**y, daj mu Michal i bedzie zadowolony.

Gość Legolaska
daj na imie Legolas

Gość gość
ja ma Nikodema: Niko Nikuś najpiekniejsze imię:)

Gość gość
tak samo jak daja na imie Olivier a to imie na zachodzie jest stare modne bylo w latach wczesno 90tych ale coz.. polska za murzynami sto lat :D a one mysla jakie to swiatowcy :D:D:D:D buahaha a Nicolas obrzydliwe bo napewno macie jakies polskie nazwisko konczace sie na ski badz polskie rz itd.:O

my mamy zaplanowane Alessio..bo maz jest Wochem,, mi sie podoba Simone..czyli nasz Szymek

po co dawac Nicolas jak mozna nasze polskie Mikolaj..zdrabnia sie Miki..sama mam kuzyna co ma tak na imie - fajnie. Jest moda na nadawanie obcych imion w Polsce..i potem wychodza kwiatki Jessica Beczka albo Nicolas Dynia...

Gość zabka8804
ahh te imiona ;) również myślę nad nikolasem... ale coś mi nie pasuje. moim "konikiem" był nikodem ale widzę że strasznie dużo tych nikosi... nie sądziłam że to takie popularne imię. może zostanę przy dawidzie. ciężka sprawa a czasu coraz mniej ;) pozdrawiam,

Gość gość
A kto wam powiedzial ,ze Tomek to polskie imie,na zachodzie imie Thomas tez bardzo popularne:)

Gość bede matkaaaaa
ladne a nie oklepane: olaf, milosz, tymon, kajetan,tymoteusz

Gość gość
Tymoteusz jest super. Ładnie się zdrabnia - Tymek, Tymuś, Tymcio.. Mój synek będzie tak miał na imię.

Gość gość
Nicolas,Olivier-to owszem,nierzadkie imiona we Francji,ale dlaczego jakas idiotka od razu kojarzy z "francuskim pedalem"...? Albo,ze nie Filip,bo niby w krajach anglosaksonskich to niemodne imie ?!? Nawet smiac sie juz nie chce :-O

Gość gość
a Nicolas dla kolegów, to Cola

Gość gość
Ja gdybym urodzila chlopca to dalabym na imie nikodem, tymon lub Leon, a ze urodzila sie dziewczynka, to jest Pola I poki co znam ze slyszenia tylko jedno dziecko o tym imieniu, a tak to oliwie, lenki, maje I wiktorie

Gość róza1983
Mój syn ma na imie Nikolas i co w tym dziwnego,nikt sie z niego nie śmieje i traktuje normalnie to imie,nie czaje niektorych ludzi,a wrecz przeciwnie juz pare osób mi mówiło że ładne ma imie.Nie wyobrazam sobie teraz żebym nie miała Nikolasa,to imie pasuje do niego idealnie:)

Gość róza1983
A jak w przyszłości bede miała drugiego syna to będzie Milan,a córeczka Róża,Maliwina albo Oktawia,pozdrawiam

Gość gość
Piekne imie, to byla jedna z opcji dla mojego syna, dalam jednak Jonathan.

Gość gość
skoda oktawia, gratuluję :(

Gość gość
Mikołaj to po angielsku santa claus :D

Gość majjjjjowka
mam rodzinke w usa, kilka ciotek wyjechalo tam ponad 20 lat temu, ich dzieci sie tam wychowaly i te kuzynki, kuzyni maja male dzieci i wszystkie maja polskie imiona( choc mezow, zony maja z innych krajow): David, Veronika,Natalia, Julian, Karolina, Aleksander a ich znajomi tez nadaja takie imiona mala kto wymysla jakis tam Barajanki czy Nikolaski, dla nich sa wazne korzenie polskie a jak kto pojede do UKeja to juz wymysla.

Gość Iwona

O gustach się nie dyskutuje !!! Nicolas piękne i modne imię na całym świecie ! Niech się pani nie przejmuje zasciankowymi ludźmi z wiosek którzy maja w planach życie w 4 ścianach przy przewracaniu stogow siana przez resztę życia nie otwartych na świat głupców którzy myślą ,ze świat soe kończy na Polsce !!! BardZo dobrze ! Dawać international imiona będzie dIeciakom łatwiej w życiu gdy będą podróżować lub pracować za granica w przyszłości !!! To nie 18 wiek !!! Nikt nie powinien być obrażany ze względu na imię !